Аквапаркове в Тенерифе

Аквапаркове в Тенерифе

Guide

Време е да поговорим за басейните и пързалките. Тук ви представяме най-необикновените и забавни водни паркове в Тенерифе. Готови ли сте да се възползвате максимално от тях с приятелите и семейството си?

Siam Park в Коста Адехе

Siam Park, Water Park in Tenerife South

Това, което прави Siam Park уникален, е неговата тема. Той е построен по тайландски дизайн. Всичко, което ще видите там, ще ви пренесе в Тайланд. Обиколката на парка е приключение сама по себе си, всяка атракция и всички пейзажи са сензационни.

Паркът е отличен с награди като най-добрия парк в света. В него ще намерите атракции за всеки. В парка Сиам можете да се насладите на:

 • високоскоростни пързалки
 • Гигантски плаващи съоръжения
 • Рапиди
 • Различни съоръжения за деца
 • Най-големият басейн с вълни в света
 • зона за кабини
 • Клуб за шампанско

Зоните около атракционите са пълни с безплатни хамаци за отдих на посетителите.

Aqualand в Коста Адехе

Aqualand разполага с фантастични атракции за най-малките, което го прави идеалното място за посещение с деца. Той разполага и с по-екстремни атракции за тийнейджъри и възрастни.

Аквапаркът е разделен на четири различни зони, на които всеки може да се наслади:

 • ChillOut & Play Zone: това е тиха зона, предназначена за релаксация. Разполага с хидромасажна услуга, джакузи и дълга река, където да се отпуснете върху надуваем матрак.
 • Семейна зона: тиха зона за деца. Тук ще намерите басейни и пързалки за деца. Родителите могат да се отпуснат в околните зони за релакс.
 • Зона KidzWorld: специална зона за деца. В нея има по-малки пързалки и тематични зони с пиратска и приключенска тематика.
 • Зона Адреналин: най-динамичната зона на парка. Няма думи, които да опишат адреналина и набора от усещания, които ще изпитате. Атракционите се наричат Цунами, Циклон, Камикадзе, Гравитация, Торнада и др. С тези имена само си представете колко фантастични са те.

Можете да се насладите и на шоуто на делфините в Aqualand. Посетете образователните класни стаи, за да научите повече за тези забавни животни. Можете също така да поплувате с тях във водата.

Отидете и се отпуснете и се забавлявайте като семейство, Aqualand има всичко, което търсите в един воден парк.

Ако сте на почивка в Тенерифе, не можете да си тръгнете, без да се насладите на басейните, пързалките и шоутата в неговите аквапаркове. Тук ще намерите атракции за деца, тийнейджъри и възрастни.

Препоръчани неща за правене в Тенерифе

Тематични паркове в Тенерифе

Свързани статии:

Плажове в Тенерифе

Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...
Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...
Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Той е градски плаж, много популярен в района на...