Самостоятелно управление на лодка под наем в Тенерифе (без капитан)

Самостоятелно управление на лодка под наем в Тенерифе (без капитан)

Предлагаме ви да наемете собствена лодка без капитан в южната част на Тенерифе. Повечето от лодките тръгват от Пуерто Колон, главното пристанище в Коста Адехе.

Ако сте искали да наемете лодка, за да се придвижвате сред водите на Тенерифе , то това е правилното място, което трябва да потърсите.

Намерете богат избор от лодки под наем без капитан. Сред тях можете да намерите малки лодки, за които не се изисква да имате свидетелство за управление на лодка, и по-големи, за които ще се изисква да имате валидно свидетелство за управление на плавателен съд.

За малките лодки не се изисква свидетелство за правоспособност за управление на лодка благодарение на малкия им размер и двигателя с мощност 15 к.с. За по-големите лодки се изисква лиценз и газьолът се заплаща отделно в зависимост от потреблението.

Ще намерите лодки за самостоятелно управление, които могат да поемат до 7 пътници (в зависимост от лодката).

Ако сте повече хора, най-добре е да изберете лодка с капитан, тъй като не е същото да управляваш кола, а да управляваш автобус. В такъв случай, моля, разгледайте нашия специализиран раздел за чартърни лодки: Чартъри на частни лодки в Тенерифе.

Можете да резервирате лодките директно при нас. Свържете се с нас на WhatsApp, по имейл или по телефона, в случай че имате някакви въпроси относно или искате да резервирате. За да видите снимки, цени, описание и т.н., просто кликнете върху тях.

Наемане на лодка без лиценз за лодка в Тенерифе

Наемане на лодки без капитан в Тенерифе

Свързани статии:

В този раздел можете да намерите нашите сафарита...