Екскурзии с автобус от Callao Salvaje

Екскурзии с автобус от Callao Salvaje

Guide

В тази възможност ви представяме някои предложения, които ще ви помогнат да изберете по-добре вашите автобусни екскурзии в Калао Салвахе. Знаем, че търсите препоръки за най-добрите места, които да посетите в Тенерифе, затова сме подготвили този пътеводител специално за вас. В края на текста ще намерите нашия списък с автобусни екскурзии в Калао Салвахе и други места, за да опознаете всяко кътче на Тенерифе.

Ако имате някакви въпроси, пишете ни директно на нашия WhatsApp, оттам ще отговорим на въпросите ви, ще ви дадем предложения и ще направим резервациите ви. А сега четете нататък и се надяваме текстът да ви хареса толкова, колкото на нас ни хареса да го напишем.

Автобусни екскурзии в Калао Салвахе

Тенерифе е остров, пълен с очарование и красиви места. В рамките му ще откриете различни възможности за разглеждане и наслада, омагьосани селца, гори, планини, райски плажове и вулкани. Неслучайно казват, че това е истински рай за почивка. В тази статия ще се запознаете с най-интересните места на острова, за да можете да задоволите желанията си за пътешествия и приключения.

Калао Салвахе е приятен и спокоен ваканционен курорт. След като сте се насладили на неговите вулканични пясъчни плажове и сте плували в басейните на хотела, сте готови да откриете останалата част от Тенерифе с автобус. Ето кои са най-привлекателните кътчета на нашия остров, които можете да откриете с нашите екскурзии с VIP автобуси и микробуси.

Екскурзии до Националния парк Тейде

.
Тенерифе: Празници през зимата

На нашия уебсайт предлагаме различни автобусни екскурзии за посещение на Националния парк Тейде с професионални екскурзоводи и отлично внимание. Консултирайте се с нашия WhatsApp за различните възможности за опознаване на Тейде. Под текста ще намерите и списък на наличните автобусни екскурзии, които ще ви отведат и до селищата Вилафлор, Маска и Гарачико.

Национален парк Тейде

Полудневна обиколка на Тейде в Тенерифе с кабинков лифт или без

Националният парк Тейде е вълшебно място в Тенерифе, за мнозина то е най-красивото и не бива да го пропускате, ето защо предлагаме различни варианти за посещение на Тейде с автобус. Той се смята за божествено място във вярванията на гуанчите, местните хора са виждали вулкана Тейде като закрилник и са го почитали заради природното богатство на парка. Една от най-важните атракции на парка Тейде е, че можете да наблюдавате звездите отблизо. Има астрономическа обсерватория, където можете да видите нощното небе с пълна яснота. С мощните телескопи на Тейде можете да видите отблизо Луната, нейните кратери, слънчевите бури и да откриете звездите в открития космос. Накрая бихме искали да споменем кабинковия лифт на Тейде, който позволява да се изкачим без много усилия и да се доближим съвсем близо до върха.

Нашите автобусни екскурзии ще ви отведат и до Вилафлор, най-високо разположеното село на острова. То е малка община с малобройно население. Една от забележителностите на това градче е неговият „лунен пейзаж“. Става дума за специфичен пейзаж с конусовиден релеф и бяла глина по повърхността му. Ще се почувствате така, сякаш наистина сте на Луната.

Маска, най-красивото селище в Тенерифе

 

tenerife day trip teide masca icod garachico

Друга задължителна дестинация по нашите маршрути е селището Маска, малко селце, което е представител на същността на Тенерифе. Въпреки че е потънало в планината, то е любима дестинация, където всеки иска да отиде. Неговата живописна, екологична и културна стойност прави това красиво селце задължително място в нашите автобусни обиколки. Там ще намерите занаятчийски магазини, както и няколко бара и ресторанта.

Едно от най-известните места в Маска е нейният прочут овраг. Оврагът на Маска свързва селото с плажа чрез стръмни и трудни пътеки. Тя е подходяща за приключенци и хора с предишен опит. След като се спуснете по оврага, ще бъдете възнаградени с красивия Бахия де Маска – девствен плаж, далеч от модерността.

Можете също така да се запознаете с Гарачико и неговата история. До 1706 г. в него е имало много активно търговско пристанище, което му е давало живот и е поддържало икономиката на региона. Но през същата година то е разрушено от вулкан и губи пристанището си. Оттогава насам Гарачико се сблъсква с трудности и трябва да се изправи на крака стъпка по стъпка. Въпреки че е било трудно, то е успяло да се изправи на крака и днес ви очаква победоносно със своите красиви площади, църкви, скитове и други исторически паметници. Ако застанете на гледната точка Гарачико, ще можете да видите града от височината и емблематичната му скала в морето.

Garachico tenerife air view.min

Автобусни екскурзии от Калао Салвахе до автентичните села на Тенерифе

Ще ви разведем из Тенерифе с автобус, за да откриете най-красивите села на острова. Ла Канделария е религиозният център на Тенерифе, където се намира катедралата на нашата покровителка – Дева Мария от Ла Канделария. Ще ви заведем и до Ла Оротава, разположен в едноименната долина, е град с голяма красота и много туристически атракции. Той се отличава с добре запазените си исторически сгради. Посетете историческия му център, който е обявен за историко-художествен обект.

La Orotava - Tenerife (6).min

Икод де Лос Винос е малкото градче, в което се намира Миленският дракон, най-старият в света. Тук ще откриете и някои места от културен интерес, така че ще можете да научите много за града, неговата история и култура.

tenerife day trip teide masca icod garachico

Ерхос е още едно от селищата в северната част на Тенерифе в рамките на селския парк Тено, което не можете да пропуснете. Разходката по склоновете му ви кара да се чувствате освежени. Разходете се покрай величествените му върхове и се оставете да бъдете обгърнати от неговата енергия.

Не бива да пропускате и Акантиладо де лос Гигантес, разположен в западната част на острова в град Лос Гигантес. Те представляват вулканични скални стени, които защитават западния бряг на острова. Каним ви да ги посетите в следобедните часове, за да се насладите на един цветен спектакъл. Освен че ще видите нюансите на небето при залез, ще се възхитите как скалите стават оранжеви при залез слънце.

"los-g</p

Автобусни екскурзии до североизточната част на Тенерифе

Каним ви да опознаете другата страна на острова, с нашите автобусни екскурзии в северната част на Тенерифе ще се запознаете с красиви градове и туристически забележителности с голяма стойност. На първо място бихме искали да споменем Санта Крус де Тенерифе, столицата на острова. Тук ще намерите добри плажове и най-добрия карнавал на острова. Насладете се на колониалната архитектура в съседство с модерните сгради, заобиколени от много свежа зелена растителност.

Друг град, в който можете да направите автобусна обиколка, е Ла Лагуна, обявен за обект на световното културно наследство през 1999 г. заради културния си живот и богатство. Това е добро място да се запознаете с начина на живот на канарците. Тук ще откриете исторически сгради наред с църкви и къщи с традиционна архитектура. Също така той е отправна точка на острова за различните възможности за отдих и култура.

"Ла

Можете също така да посетите красивия селски парк Анага – вълшебно и специално място в планините на североизточната част на Тенерифе. Насладете се на горите на Лаурисвилва и спокойствието на неговите пътеки. На заден план ще имате внушителната планина Тейде, която стои победоносно като крал на острова. В рамките на този парк се намира Таганана, красиво селце на фермери и приятелски настроени хора. Тук всички живеят в хармония с пейзажа, а къщите се вписват идеално в селската същност на Анага.

Вкусете ароматите и вината на Тенерифе

Накрая бихме искали да ви разкажем за нашите автобусни екскурзии в Callao Salvaje, за да се запознаете с плантациите на Тенерифе. Ще ви заведем да видите процеса на производство на вино и ще можете да дегустирате някои от вината, за да изберете любимото си. Тези екскурзии включват и хранене с най-добрите канарски вкусове.

Автобусни екскурзии до остров Ла Гомера

.
VIP Екскурзия Ла Гомера (10)

Може би сте чували, че остров Ла Гомера се намира много близо до Тенерифе. Възползвайки се от тази близост, ние сме подготвили екскурзии с луксозен микробус, за да опознаете Ла Гомера. Това е фантастичен остров с исторически сгради, красиви села и прекрасна природа.

Подпомагане и транспорт

Благодарим ви, че ни се доверихте и ни позволихте да ви водим с нашите автобусни екскурзии в Калао Салвахе. Надяваме се, че ще успеете да опознаете най-красивите кътчета на острова като Тейде, Маска и различните села, които дават живот на пейзажите му. Наемете нашите частни или споделени екскурзии за едно различно изживяване. Разполагаме с всичко, от което се нуждаете. С нашето луксозно обслужване ще пътувате в пълен комфорт и ще получите индивидуално обслужване. Не забравяйте, че можете да се свържете с нас, когато пожелаете, на нашия WhatsApp, очакваме с нетърпение да ви помогнем да се насладите на почивката си, да запечатате прекрасни спомени и красиви снимки.

Автобусни екскурзии в Калао Салвахе

Какво казват нашите клиенти:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Свързани статии: