Автобусни екскурзии в Лос Гигантес

Автобусни екскурзии в Лос Гигантес

Guide

Ако искате да резервирате автобусни екскурзии в Лос Гигантес, сте попаднали на правилното място. Чрез този текст Ви представяме най-интересните места за посещение в Тенерифе, за да Ви помогнем да решите кои са най-подходящите за Вас екскурзии.

В bananapalmbay.com сме подготвили дълъг списък с дейности, с които да се насладите на престоя си в Тенерифе и да прекарате една страхотна почивка. В списъка в края на текста ще намерите нашите налични опции за вашите автобусни екскурзии в Лос Гигантес до други места на острова. Пишете ни в WhatsApp, за да изясните съмненията си и да направите своите резервации.

Автобусни екскурзии от Лос Гигантес за откриване на Тенерифе

Тенерифе е очарователна туристическа дестинация. Във вътрешността му ще откриете различни пейзажи и разнообразна околна среда. За кратко време можете да преминете от зелена гора до вулканична среда, пълна със скали и сложни пътеки. Можете също така да посетите красиви плажове, да се разходите покрай морето и да се разходите по улиците на неговите градове. Това е един чудесен остров с добра храна, култура, изкуство, история и много възможности за отдих.

Предлагаме екскурзии в Лос Гигантес до най-забележителните места в Тенерифе. Предлагаме и екскурзии до Лос Гигантес. В рамките на тези екскурзии с екскурзовод включваме посещение на Лос Гигантес. Както знаете, най-важната му забележителност са скалите на Лос Гигантес – огромни вулканични образувания, които се издигат на западния бряг на острова. Заради своето величие и каменисти черти те създават едно вълшебно и много плодородно място. Можете да ги посетите от водата с помощта на екскурзии с лодка в Тенерифе. Различни развлекателни лодки отвеждат туристите съвсем близо до скалите, за да се снимат и да се възхитят на тяхното величие. Можете също така да резервирате нашите екскурзии с лодка в Лос Гигантес, за да се насладите на красотата на скалите откъм морето. Сега ви оставяме списъка с местата, които можете да посетите, когато резервирате нашите автобусни екскурзии в Лос Гигантес.

Екскурзии до планината Тейде

ПЕШЕХОДКА ПО ТЕНЕРАЙФ ТЕЙДЕ АСКЕНТ

Предлагаме различни автобусни екскурзии из Тенерифе, за да се запознаете с неговата история, култура и природни пейзажи. Искаме да започнем с най-търсеното място от нашите клиенти – планината Тейде. Предлагаме различни екскурзии с екскурзовод, за да се разходите из планината Тейде и близките градове. Направете справка с ръководството в края на текста, за да се запознаете с наличните възможности.

Националният парк Тейде е уникална природна среда. Той представлява вулканичен пейзаж със скалисти възвишения и стръмни пътеки. Видът на релефа на този район и неговите геоложки особености наподобяват повърхността на планетата Марс. Паркът разполага с идеални условия за живот, затова тук ще откриете очарователна флора и фауна, някои от които са ендемични и изключително красиви.

В парка се намира много важна астрономическа станция с мощни телескопи. Оттам можете да изследвате космическото пространство, да видите звездите и съзвездията. Тук ще имате възможност да се насладите на красиви залези, звездни нощи и мечтани изгреви. Елате и открийте Тейде с цялото семейство. Ще можете да използвате и кабинковия лифт, за да се изкачите до 3500 метра над морското равнище.

Изберете от нашите екскурзии с автобус до Тейде и Маска. Имаме и възможност да отидете до Тейде частно, за да опознаете парка с експертен водач. Можете да посетите и други красиви селища на Тенерифе или да посетите Тейде през нощта, за да видите звездите. Пишете ни сега на WhatsApp, за да ви помогнем да изберете следващата си автобусна екскурзия до Тейде.

Необходимо посещение на селата Гарачико и Вилафлор

посетете Гарачико Тенерифе

Разходките в Тенерифе оставят у нас чувство на радост и удовлетворение. Всяка от тях има уникална същност, която заслужава да бъде опозната. На първо място бихме искали да ви разкажем за Гарачико. С нашите автобусни екскурзии от Лос Гигантес до Гарачико ще ви заведем в това малко градче, изпълнено с история и традиции. Разходете се по улиците му, за да откриете неговите площади, параклиси, манастири и други добре запазени исторически обекти.

Трябва да дойдете и до Вилафлор – красиво място с очарователни природни забележителности. Тук можете да се разходите по Луната. Във Вилафлор ще откриете вид релеф от вулканичен произход с особени характеристики, които напомнят за повърхността на Луната, откъдето идва и името „Paisaje lunar“ (лунен пейзаж). Затова не пропускайте да дойдете, да направите няколко хубави снимки и да се разходите по различни пътеки.

Пуебло де Маска, заобиколено от долини и традиции на Тенерифе

Tenerife Trekking Masca Canyon

Прекрасното селце Маска ви очаква със своя чар и красиви пейзажи. То е известно със своите долини, гори и скали, далеч от съвременността. Във вътрешността на селото ще откриете примери за традиционна архитектура, която се вписва идеално в селската същност на селото. Две от най-известните забележителности на това населено място е Баранко де Маска, с пътеки, които водят до плажа. Бахия де Маска е малко заливче в подножието на оврага, до което може да се стигне само с пешеходен преход или с лодка. Достигането до този плаж е истинска награда, която трябва да си подарите по време на почивката си в Тенерифе.

Опознайте културата и историята на Тенерифе в три от неговите села

Candelaria Tenerife (1)

Сега искаме да ви разкажем за La Candelaria. Това е най-силното в религиозно отношение село на острова, тъй като във вътрешността му се намира църквата на Дева Мария от Ла Канделария. Бронзовите статуи от културата на гуанчите, които стоят в близост до църквата, ни напомнят, че това е територия на коренното население, която сега съжителства в хармония с католическата религия.

Трябва да посетите и Ла Оротава, един от най-старите градове на острова. Поради тази причина тук ще откриете красиви примери за традиционна архитектура. Той е обявен за исторически художествен ансамбъл и ви очаква с красивите си балкони, пълни с цветя, и пейзажи, увенчани с Тейде на заден план.

La Orotava - Tenerife (10).min

Икод де лос Винос е още едно от селищата, които трябва да посетите, за да отнесете у дома най-хубавите спомени от Тенерифе. Най-важната забележителност на това градче е невероятният Драго Миленарио. Това е типичен дървесен вид за Тенерифе и тук се намира най-старият екземпляр в света.

tenerife day trip teide masca icod garachico

hdr

С нашата автобусна обиколка до вълшебните села на Тенерифе ще посетим и cumbres de Erjos. Този природен обект се намира в селския парк Тено. Той предлага прекрасни гледки и красиви планински пейзажи.

Традиционната архитектура и селските пейзажи на Тенерифе

Предвиждаме и автобусна екскурзия в Лос Гигантес за посещение на градовете Санта Крус де Тенерифе и Ла Лагуна. За да завършим тази екскурзия, ще ви отведем до Таганана – красиво селце в селския парк Таганана.

Анага Тенерифе

Столицата на нашия остров е Санта Крус де Тенерифе. Това е красив град с важен търговски растеж, в който ще откриете колониална история в рамките на развиващия се град. Посетете този град, за да се запознаете с неговата история, традиционна архитектура и типична гастрономия.

Продължаваме към Ла Лагуна. Това е университетският град на Тенерифе. Той е обявен за обект на световното културно наследство заради историческото и художественото си богатство. Вътре в улиците му можете да вдъхнете въздух на свежест и младост. Благодарение на университета в Ла Лагуна много млади хора изпълват улиците с ентусиазъм и радост. Тук ще откриете много магазини, ресторанти и места за забавление за всеки вкус.

La Laguna - Tenerife North (9).min

Искаме също така да се запознаете с селския парк на Анага. Този красив парк от пресечени планини и омагьосани долини ви очаква, за да откриете неговите тайни. Той е разположен върху плодородна земя, върху която процъфтява животът. Той е обявен за биосферен резерват, за да се защитят растителните и животинските видове на това природно светилище. В рамките на парка има няколко селца, които са в пълна хармония със селския пейзаж. Едно от тези села е Таганана, до което ще ви заведем с нашите автобусни екскурзии в Лос Гигантес. Разходете се по улиците му и посетете магазините му, за да си вземете красиви сувенири.

Превеждаме ви до остров Ла Гомера от Тенерифе

la gomera day tour (1)

Предлагаме ви екскурзии с автобус и луксозен микробус до съседния остров Ла Гомера. Качваме се на ферибот, за да стигнем до пристанището на Сан Себастиан де Ла Гомера. Насладете се на неговите села, исторически паметници и природни пейзажи с изключителна красота.

Вкусете вината на Тенерифе с нашите автобусни екскурзии на острова

Сега бихме искали да ви разкажем за един вид екскурзия, която ще облагороди небцето ви. Ще ви заведем до банановите плантации и други култури в Тенерифе. Запознайте се със селскостопанската дейност на острова от неговите плантации. С тази екскурзия с екскурзовод ви запознаваме и с процеса на производство на международно известните вина на Тенерифе. Тази обиколка включва дегустация на вина, за да зарадвате сетивата си. Накрая ще ви заведем да опитате канарска храна с най-добрите вкусове на острова.

Договори и съдействие

В тази статия представяме нашите препоръки за резервиране на автобусни екскурзии в Лос Кристианос. Сега, след като вече познавате различните забележителности в Тенерифе, е време да изберете следващото място, което ще посетите на острова. Разполагаме с чудесно време, красиви пейзажи и фантастични истории. Можете да избирате между частни или споделени автобусни екскурзии. Изберете това, което ви подхожда най-много според вашите предпочитания, ние сме тук, за да ви служим. Не забравяйте да се свържете с нас още сега на нашия WhatsApp, с удоволствие ще ви придружим, за да се насладите на почивката си в Тенерифе и да ви заведем да видите най-красивите кътчета на острова.

Автобусни екскурзии в Los Gigantes
Какво казват нашите клиенти:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Свързани статии:
Плажове в Los Gigantes