Автобусни екскурзии от Playa Paraiso

Автобусни екскурзии от Playa Paraiso

Guide

В тази статия ще ви представим местата, които трябва да посетите по време на автобусните си екскурзии в Плая Параисо. Вече повече от десетилетие ние водим нашите посетители до най-красивите места в Тенерифе. Предлагаме ВИП екскурзии с автобус и микробус, за да опознаете Тенерифе и неговите прелести. Разполагаме с добре обмислени маршрути, които ще ви отведат до най-привлекателните места на острова, разгледайте ги тук.

За да разрешим вашите съмнения, сме ви предоставили на разположение нашия WhatsApp, можете да ни пишете, когато пожелаете, за да ви помогнем да изберете маршрута си и да направите резервациите си. Прочетете нататък, за да се запознаете с различните възможности за автобусни и микробусни екскурзии в Плая Параисо до очарователни селища и пейзажи.

Автобусни екскурзии в Плая Параисо

Ако сте на почивка в Тенерифе, не можете да пропуснете възможността да опознаете всяко кътче на острова. Тенерифе е нещо повече от плажове и разходки с лодка за наблюдение на китове и делфини. Тук ще откриете и култура, изкуство и традиции. Предлагаме ви списък с автобусни екскурзии, с които да откриете исторически паметници, вулкани, скали и да опитате вкусовете на острова. Отседнете при нас, за да откриете всичко, което Тенерифе може да предложи.

Плая Параисо е любима дестинация в Тенерифе. Тук ще откриете идеален климат, за да се наслаждавате на плажа и слънчевите бани. Това е място, където можете да прекарате спокойна почивка със семейството си. Сега, след като се насладите на Плая Параисо, трябва да започнете да обикаляте останалата част на острова и точно за това сме тук. С удоволствие ще ви заведем до различни места в северната и южната част на Тенерифе. Предлагаме различни екскурзии с автобус и луксозен микробус до фантастични места, за които ще ви разкажем по-долу.

Автобусни екскурзии до планината Тейде от Плая Параисо

Тейде през нощта на Тенерифе (2)

Националният парк Тейде е най-популярното място за пътешественици в Тенерифе. Той е бил свещено място за коренното население гуанчи, древните обитатели на тези територии. Това е едно вълшебно място с красиви вулканични пейзажи, очарователна флора и фауна. На Тейде се намира много важна астрономическа станция за наблюдение на звездите. Елате със семейството и приятелите си да се разходите из Тейде и да опознаете неговите характеристики. Предлагаме ви частна обиколка на Тейде с продължителност 8 часа, която ще ви остави доволни. Нашият експертен водач ще ви покаже най-доброто от парка и ще ви разкаже за отличителните му черти.

Каним ви също така да предприемете нощна екскурзия до Тейде, за да наблюдавате залеза, да се вгледате в звездите и да изследвате съзвездията с мощните телескопи. В парка има кабинков лифт, с който можете да се изкачите до космическата станция и да се насладите на гледката и вулканичния пейзаж.

Селища, които трябва да посетите в Тенерифе: Маска, Вилафлор и Гарачико

Автобусни екскурзии от Playa Paraiso

Тук ви представяме селищата, които трябва да посетите с автобусните екскурзии до Тейде. На първо място бихме искали да ви разкажем за село Маска, известно със своята красота и спокойствие. Елате и се разходете из традиционните му улички с малки магазинчета за ваше удобство. Една от най-интересните туристически забележителности на това градче е Barranco de Masca – точка на скалите с пътеки, които водят до брега. Тя има любими маршрути за туристите и награда в края на пътеката – плуване в залива Маска. Това е още едно от най-привлекателните места в Маска – красив плаж в подножието на оврага, до който може да се стигне само с пешеходен туризъм или с екскурзии с лодка в Тенерифе.

Друго от селищата в близост до Тейде е Вилафлор, красиво градче, разположено в най-високата част на острова, откъдето се открива привилегирована гледка към Тенерифе. От друга страна, имаме Гарачико, друго градче в северната част на Тенерифе, което чака да ви разкаже за своята история и да ви покаже традиционната си архитектура. Гарачико е разположен в зелена долина и има изглед, от който можете да видите целия град и скалата Гарачико в морето, близо до брега. Елате и посетете неговите площади, манастири и традиционни сгради.

Посетете автентичните градове и природните пейзажи на Тенерифе

С нашите автобусни екскурзии до вълшебни селища на Тенерифе ще се запознаете с емблематични градове на острова. На първо място бихме искали да ви разкажем за Санта Крус де Тенерифе, столицата на острова. Това е развиващ се град със значителна туристическа активност. Разходете се по улиците му, за да заснемете традиционната му архитектура наред с модерното градско развитие.

Santa Cruz de Tenerife Shopping

След това трябва да посетите Ла Лагуна – град, известен със своята свежест и млад дух. Тук има доказателства за развитие и напредък, дотолкова, че той е референтен град за развитието на други населени места. Тук се намира университетът Ла Лагуна, който от своя страна е първият университет на Канарските острови.

La Laguna - Tenerife North (9).min

След като посетите тези красиви градове, ще ви заведем до Parque rural de Anaga, за да подишате чист въздух и да обновите духа си. Този парк е разположен върху древен масив, пълен с гори и многогодишни мъгли. За да стигнете до него, трябва да преминете през криволичещи пътища и красиви пейзажи, които ви помагат да забравите за шума и суетата на града. Селата в парка живеят в хармония с природата. Едно от тези села е Таганана, до което ще ви заведем с нашите автобусни екскурзии в Плая Параисо. Архитектурата на Таганана е в унисон със селската същност на парка.

Автобусна екскурзия в Тенерифе и неговите вълшебни села

За нас, от bananapalmbay.com, е чест да ви заведем да откриете Тенерифе, неговата история, култура, гастрономия и архитектура. В този раздел ще ви разкажем за нашата автобусна екскурзия в Плая Параисо, която ще ви отведе до Ла Канделария, Ла Оротава, Икод де лос Винос, Гарачико, Лос Гигантес и върховете Ерьос. Не забравяйте, че в края на текста ще намерите списъка с автобусните екскурзии, за да направите своята резервация.

Playa los gigantes tenerife

Първият град, за който искаме да ви разкажем, е Ла Канделария, красив град с много духовност. Това е мястото, където е намерен образът на Дева Мария от Ла Канделария, затова там е построена нейната църква. Девата от Ла Канделария е покровителка на Канарските острови и е известна още като „Ла Моренита“.

Друг град, който не бива да пропускате, е Ла Оротава. Това е красив град, разположен по склоновете на планината Тейде в северната част на Тенерифе. По улиците му ще откриете исторически сгради, музеи, църкви и градини. В Ла Оротава ще откриете много ресторанти, предлагащи ястия с най-доброто от канарската гастрономия.

В Икод де Лос Винос ще се насладите на култура и история. Това е град, известен със своите автентични вкусове. В това градче ще откриете най-стария екземпляр на драконово дърво в света, известен като „Драго Миленарио“. Елате и го посетете, за да получите благословията му.La Orotava - Tenerife (6).min

А сега да поговорим за природните богатства на Тенерифе. На първо място ще споменем Акантиладо де лос Гигантес. Това е централната забележителност на западното крайбрежие на Тенерифе. Необятността на скалите създава приказни пейзажи и екосистеми, богати на биоразнообразие. Морската среда на скалите приютява живот по необикновен начин. В допълнение към това тя стимулира интензивна туристическа дейност. В този район пристигат много лодки с хора, които обичат да се разхождат по скалите, да наблюдават китоподобни и да се къпят в залива Маска или в други заливи по крайбрежието. Можете също така да наемете нашите екскурзии с лодка в Плая Параисо, за да се разходите покрай морето и да опознаете Тенерифе от друга гледна точка.

Накрая ще ви заведем до Ерхос – градче, изпълнено с магия и природна енергия. Тук, между долини и планини, ще можете да съзерцавате Тенерифе и Тейде.

Автобусни_пътувания за дегустация на вината на Тенерифе

Това е още една екскурзия, която предлагаме на нашия уебсайт. Ще ви заведем да откриете плантациите на Тенерифе. Екскурзията включва посещение на винарски изби, където ще се запознаете с процеса на производство на вино. Разбира се, ще можете да дегустирате вината и да зарадвате небцето си с техните вкусове. Екскурзията включва и канадски обяд.

Екскурзии в Плая Параисо, за да опознаете Ла Гомера

VIP Екскурзия Ла Гомера (14)

Предлагаме и други автобусни екскурзии в Плая Параисо за опознаване на остров Ла Гомера. Ще ви заведем да посетите неговите села, култура и история. Резервирайте екскурзия с ферибот до Ла Гомера по споделен начин или ВИП опцията с първокласно обслужване.

Контакт и резервация

С това завършва нашата статия за автобусните екскурзии в Плая Параисо, за да ви помогнем да изберете необходимата екскурзия. Не забравяйте, че Тенерифе е много популярна дестинация, така че трябва да направите своите резервации предварително. Пишете ни на WhatsApp, за да изберете вашия вид споделена или частна автобусна екскурзия. Каним ви да опознаете Тенерифе, елате с вашето семейство и приятели. Насладете се на горите му и на красотата на историческите му паметници.

Автобусни екскурзии в Плая Параисо

Какво казват нашите клиенти:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Свързани статии:

Плажове в Плая Параисо