Първо публикуване: юни 5, 2021 | Последно обновено: септември 30, 2022 | Автор: Jan Daniel

Обиколки на острова в Тенерифе
Екскурзии до остров Тенерифе

Останете на линия! С нас можете да направите най-добрите екскурзии в Тенерифе. Организирайте почивката си в Тенерифе с нас. С нашите екскурзии на острова ще спестите пари и ценно време.

Влюбете се в уникалните места и типичните селища на Канарските острови. Ние ще ви покажем защо си струва да посетите Тенерифе и ще ви предложим най-препоръчваните места за посещение в Тенерифе. На нашия уебсайт са посочени само най-важните и изключителни екскурзии на острова. Направете своя избор.

Частни брегови екскурзии за крузъри

Tenerife Day Tour

Тенерифе е популярна спирка за много круизни кораби. Така че, ако сте турист, който прекарва един ден или няколко часа на нашия остров, ние ви даваме възможност да го разгледате и опознаете. Предлагаме ви екскурзии с опитен екскурзовод и включено гориво.

Имаме изгодни предложения за екскурзии из Тенерифе. Можете да наемете различни маршрути за няколко часа или за цял ден, всичко зависи от вашите времеви възможности. Запознайте се с Ла Лагуна, Санта Крус, Ла Оровата, Ел Тейде и много други. Ако желаете да резервирате някоя от нашите екскурзии, моля, свържете се с нас на WhatsApp, за да направите своята резервация, която отнема не повече от 2 минути. Подробен списък на дейностите, които се предлагат в Тенерифе за опознаване на острова, се намира в края на този текст.

Екскурзия до Тейде

Teide half day tour in tenerife with cable car or without

Много популярна екскурзия в Тенерифе е екскурзията до Тейде – Маска. С тази екскурзия се посещава вулканът Тейде, най-високата планина в Испания. Тейде е кралят на Тенерифе, с връх, който се издига на над 3700 м над морското равнище, той предава авторитет и господство. Можете да се разходите из Националния парк Тейде, където освен че ще се изкачите на вулкана, можете да се разходите по пътеките и да се насладите на красивите пейзажи. Това е възможност да подишате чист въздух, да раздвижите тялото си и да откриете вулканичната природа на острова.

По време на тази екскурзия ще посетим и автентичното канарско селце Маска, откъдето можете да се насладите на спираща дъха панорамна гледка към планините на Тенерифе.

Екскурзиите до Тейде от южната част на Тенерифе са една от най-търсените дейности на нашия уебсайт. Затова не пропускайте възможността да посетите краля на Тенерифе по време на почивката си. Посещението на Тейде е също така едно от нещата, които трябва да направите в Тенерифе с деца. Те се наслаждават максимално на изкачването с кабинковия лифт, чувстват се така, сякаш летят, и се възхищават на необятността на пейзажа под краката им. Все пак трябва да вземете предвид, че става дума за височини и не бива да водите съвсем малки деца, препоръчва се те да са на възраст над 6 години.

Наблюдение на звездите в Тенерифе

Teide by Night Tenerife (2)

Тенерифе предлага и възможност за наблюдение на звездите. Имаме за вас екскурзия, която започва по залез слънце, за да можете да се насладите на залеза в Националния парк Тейде. Играта на цветовете в небето заедно с играта на сенките в парка създават вълшебна и омагьосваща атмосфера. Казват, че оттук можете да се насладите на най-хубавите залези в Тенерифе.

А когато падне нощта, можете да се любувате на необятността на космоса с пълна яснота. В базовата станция на кабинковия лифт, която се намира на 2356 метра надморска височина, можете да използвате далекогледите, за да се вгледате в звездите и, защо не, да откриете нова планета.

Астрономическите екскурзии в Тенерифе са прекрасни. Нашият остров е световноизвестен и с това, че разполага с най-голямата слънчева обсерватория в света. Оттук можете да видите слънцето както никога досега. Можете да видите неговите слънчеви петна и буйни изригвания в една огнена битка, която се води далеч от нас.

За наблюдение на звездите разполагаме с професионални звездобройци с пълни познания за космоса и съзвездията. Те ще споделят с вас знанията си и някои истории от Космоса. Наблюдавайте галактики, звездни купове и звезди. От тази точка ще можете да наблюдавате съзвездията с впечатляваща яснота. Ако сте любители на астрономията, трябва да дойдете на тази екскурзия на идеалното място за астрономически наблюдения поради липсата на светлинно замърсяване.

Обратно към Тенерифе

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (10)

Предлагаме ви фантастични екскурзии, за да опознаете острова в цялата му същност. Ще можете да се възхитите на архитектурата му, да посетите исторически центрове, да усетите спокойствието на рибарските пристанища и да се впечатлите от Тейде и Лос Акантиладос.

Предлагаме ви прекрасна екскурзия, за да опознаете острова в цялата му същност. Екскурзията започва в югозападната част, по-точно в Канделария, и след това продължава на север до Ла Оротава. Продължаваме към Икод де Лос Винос, известен с 3-хилядолетното си драконово дърво. Продължаваме към красивото селце Гарачико, а след това към връх Ерхос, откъдето можете да се любувате на величието на Тейде. Накрая завършваме обиколката с посещение на Лос Гигантес, откъдето можете да се любувате на впечатляващите скали.

Имаме още една екскурзия, която ще ви отведе до Санта Крус де Тенерифе и Ла Лагуна. Екскурзията включва посещение на Сиера де Мерседес и планината Анага, за да подишате чист въздух и да се запознаете с красивата флора на Тенерифе. Последната точка от маршрута е Таганана – живописно селце, разположено в селския парк Анага.

Посещение на винарските изби на Тенерифе

С тази екскурзия ще се запознаете с някои от насажденията на острова, за да опознаете неговото очарование и канарска атмосфера. Първата точка от маршрута ще бъде село Гюимар, където ще посетите красива плантация, в която царят бананите. Продължаваме към винарната Mencey de Chasna, където ще се запознаете с процеса на производство на вино, а също така ще дегустирате вино. Продължаваме към Вилафлор, откъдето можете да се насладите на омагьосваща гледка към Тенерифе. Накрая пристигаме в Lagar de Chasna, където ще опитате автентичните вкусове на архипелага, придружени от най-доброто вино.

Пазаруване в Санта Круз де Тенерифе

tenerife shopping

Санта Крус е столицата на острова и рай за пазаруване. С нашите екскурзии до Санта Крус де Тенерифе ще можете да посетите търговските му центрове и да пазарувате. Не забравяйте, че в този район имаме ексклузивни магазини с маркови дрехи за всеки. Имате достатъчно време да се разходите по улиците на града и да посетите някои от интересните центрове в региона.

Посещение на Ла Гомера от Тенерифе

По време на престоя си в Тенерифе ще имате възможност да посетите и остров Ла Гомера.

С тази екскурзия ще можете да откриете селата, пейзажите и паметниците на Ла Гомера. Тръгвате от пристанището на Лос Кристианос и се отправяте към столицата на Ла Гомера – Сан Себастиан. Преминаването по море се извършва с ферибот (Fred Olsen). Предлагаме и ВИП екскурзия до Ла Гомера за първокласно обслужване. Насладете се на историята на Ла Гомера, на природните й пейзажи и на канарската същност, която омагьосва посетителите.

Сафари с бъги до Тенерифе

Ако предпочитате по-динамично занимание, предлагаме ви да пътувате по пътеките на Тенерифе на борда на бъги. Тези прекрасни машини ще ви позволят да се почувствате свободни и да се насладите на природата по един активен начин.

Наемете екскурзия с бъги в Тенерифе, за да споделите с приятелите си, да подишате чист въздух, да вдигнете адреналина си и да се възхитите на пейзажите на острова. Не се притеснявайте, ако не знаете как да управлявате бъги, всъщност е много лесно. В началото на заниманието нашият екип ще ви разкаже всичко, което трябва да знаете за шофирането и вашата безопасност. Всички наши дейности са безопасни, защото разполагаме с подкрепата на сериозни и опитни професионалисти.

Резервации

За да резервирате нашите екскурзии в Тенерифе, просто попълнете формуляра за контакт. Ние ще се свържем с вас съвсем скоро. Опитайте! Говорим английски, разбира се, и всички наши екскурзии на острова са на английски език. Организирайте почивката си в Тенерифе с нас и няма да съжалявате, ние провеждаме екскурзии на острова на вечната пролет вече повече от 15 години!

Какво казват нашите клиенти:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Свързани статии: