Първо публикуване: октомври 23, 2021 | Последно обновено: септември 6, 2022 | Автор: Jan Daniel

Екскурзии с лодка в Тенерифе

Екскурзии с лодка в Тенерифе

Наистина има много причини да резервирате нашите екскурзии с лодка в Тенерифе. Насладете се на прекрасни преживявания по време на почивката си и опознайте морето на Тенерифе.

Ние предлагаме голямо разнообразие от екскурзии с лодка в Тенерифе. Ето един преглед:

  • 2-часова разходка с лодка + наблюдение на китове или делфини
  • 3-часова екскурзия с лодка + наблюдение на китове или делфини + плуване / гмуркане с шнорхел
  • 4- или 5-часова екскурзия с лодка + наблюдение на китове или делфини + скалите Лос Гигантес + залива Маска
  • Частен чартър на лодка с капитан/шкипер
  • Лодка под наем без капитан (не се изисква лиценз за плаване)
  • Лодка под наем без капитан (изисква се лиценз)

Дейности, предлагани от екскурзии с лодка в Тенерифе

Първата причина да наемете лодка в Тенерифе е, че ще видите места, до които може да се стигне само с лодка. Пример за това е заливът Маска, едно от задължителните места и атракции на Тенерифе.

Нашите екскурзии с лодка в южната част на Тенерифе ще ви отведат до местата, където можете да видите китоподобни. Това е истинско чудо. Насладете се на това да ги наблюдавате как идват и правят пируети във водата.

Можете също така да ловите риба, да правите слънчеви бани, да релаксирате, да плувате и да се гмуркате с шнорхел. Чудесното на острова на вечната пролет е, че там времето е хубаво през цялата година. Насладете се на Тенерифе от януари до декември. Винаги ще намерите благоприятно време.

Ако отивате на екскурзия в Тенерифе с деца, не забравяйте да ги заведете на разходка с лодка в залива. От опит знаем, че децата се наслаждават най-много на тази разходка.

По-долу ще опишем всичко, което можете да правите и да се наслаждавате по време на екскурзиите с лодка в Тенерифе.

Наблюдение на китове и делфини

Excursiones en barco con ballenas y delfines en Tenerife Sur

Наблюдението на китове и делфини с лодка е едно от най-популярните занимания в Тенерифе. Най-често срещаните видове, които могат да бъдат наблюдавани по време на морските екскурзии в Тенерифе, са бутилконосите делфини и пилотните китове. Но са наблюдавани и други известни видове китоподобни, тъй като Тенерифе е междинна точка в годишните им миграционни маршрути.

Някои от тези невероятни животни живеят постоянно във водите около Тенерифе. Ето защо можем да кажем, че 99% от нашите екскурзии в залива са способни да осигурят успешно преживяване, свързано с наблюдение на китове или делфини.

При някои от нашите екскурзии с лодка в Тенерифе ще можете да видите И да чуете и китовете и делфините.

Резервирането на екскурзия с лодка в Тенерифе е наистина страхотно преживяване, за да видите тези невероятни животни в естествената им среда. Можем да ви уверим, че това преживяване ще бъде изпълнено с наслада както за възрастните, така и за децата. Китовете и делфините са много общителни и любопитни, така че ще можете да ги видите да си играят съвсем близо до лодката.

Препоръчваме ви да резервирате екскурзии за наблюдение на китове и делфини в Тенерифе за 2 или 3 часа, за да видите или чуете китове и делфини. Ето кратък списък на нашите 3 най-популярни екскурзии с лодка в Тенерифе за тази цел:

  • Екскурзия с катамаран Eden за 3 часа
  • 3-часова разходка с лодка с кораб Freebird
  • 3-часова разходка с лодка с Maxicat

В допълнение към 3-часовите разходки с лодка можете да плувате и/или да се гмуркате с шнорхел край брега на Ла Калета или в залива Пуертито де Адехе.

Посетете скалите на Лос Гигантес

Excursión en barco a Los Gigantes en Tenerife

Това е едно от най-популярните занимания в Тенерифе. То е и добра причина да предприемете пътуване с лодка в Тенерифе. Става дума за гигантските скали на Лос Гигантес. Това огромно вулканично образувание от базалтови скали на някои места достига височина до 500 метра над морското равнище. Тези скали са били известни на предиспанските жители като „Стената на ада“.

Скалите няма да ви оставят безразлични, те ще ви накарат да усетите силата на майката природа.

За да видите гигантските скали на Тенерифе, можете да предприемете споделена екскурзия с лодка с продължителност 4,5 часа или повече. Екскурзии с лодка в Тенерифе за посещение на скалите:

  • Екскурзия с катамаран Freebird Masca
  • Екскурзия с катамаран Royal Delfin
  • Екскурзия с катамаран Maxicat Gigantes
  • Екскурзия за наблюдение на китове и делфини и слушане на делфини

Залив Маска

Excursión en barco a la Bahía de Masca y Los gigantes

Насладете се на едно величествено приключение в естествена среда, далеч от града. Нашите екскурзии с лодка в Тенерифе ще ви отведат до залива Маска, който се намира точно в средата на скалите на Лос Гигантес.

Легендите разказват, че някога заливът е бил използван от пирати като убежище. Обикновено хвърляме котва тук за плуване, гмуркане с шнорхел и сервиране на обяд по време на нашите екскурзии в Лос Гигантес.

Проверете разписанието на лодките до Маска Лос Гигантес. Нека да поговорим по WhatsApp, за да ви помогнем да изберете коя лодка е най-подходяща за вас, продължителността на пътуването и часа на тръгване.

Екскурзии с катамаран в Тенерифе

Пътуването с лодка за опознаване на Атлантическия океан по време на почивката ви в Тенерифе е чудесен начин да се откъснете от ежедневието.

Препоръчваме ви да наемете катамаран. Те са удобни и добре оразмерени лодки за групи от 10 до 40 души. Насладете се на слънцето, споделете с приятелите си и се отпуснете пред красотата на океана.

Екскурзиите с катамаран в Тенерифе включват капитана и горивото. В зависимост от продължителността, която може да бъде от 2 до 5 часа, ще се насладите на различни дейности.

Екскурзиите с катамаран в Тенерифе са идеални за наблюдение на китове, плуване, гмуркане с шнорхел и хвърляне на котва в най-красивите заливи на залива. Екскурзията включва храна и напитки.

Екскурзиите с катамаран в Тенерифе са идеални за наблюдение на китове, плуване, гмуркане с шнорхел и хвърляне на котва в най-красивите заливи на залива. Пътуването включва храна и напитки.

Можете също така да наемете частен катамаран в Тенерифе, който да споделите изключително със семейството и приятелите си. Насладете се с вашата група от роднини или приятели на един невероятен ден в Атлантическия океан.

Както вече споменахме, сред дейностите в Тенерифе най-популярната опция е разходката с лодка до Лос Гигантес. За да му се насладите максимално, ви препоръчваме да резервирате нашата екскурзия с катамаран за наблюдение на делфини в Тенерифе. Всяка лодка има уникални характеристики, но когато говорим за катамаран, се сещаме за свежест, младост и радост.

  • Катамаран Kennex
  • Катамаран Royal Delfin
  • Катамаран Eden
  • Екскурзия с катамаран Freebird Masca
  • Екскурзия с катамаран Royal Delfin
  • Екскурзия с катамаран Maxicat Gigantes

Моторна лодка под наем

Excursiones privadas en barcos de lujo en Tenerife con capitan

Това е чудесен начин да се насладите на слънчевите лъчи на Тенерифе. Заведете приятелите си на разходка с моторна лодка, за да усетят вятъра в лицата си. Подарете им един страхотен ден с нашите екскурзии с лодка в Тенерифе.

Отпразнувайте рождени дни или изненадайте партньора си за годишнината от сватбата. Частната моторна лодка под наем е идеална, за да се забавлявате, без да сте заобиколени от непознати. Всички удобства на лодката са само за вас и вашите гости.

Моторните лодки са със среден капацитет от 12 души. Екскурзиите включват напитки и храна. Обикновено предлагаме обиколки с продължителност 3 и 4 часа.

Насладете се на тази разходка с лодка около гигантите на Тенерифе. Повечето от нашите маршрути включват спирка при скалите Лос Гигантес.

  • Моторна лодка Azimut 39
  • Ветроходна лодка Kosamui
  • Скоростна лодка 700 к.с.

Екскурзии с яхта

Ако търсите луксозен и удобен плавателен съд, трябва да наемете яхта. Това е най-ексклузивният вариант за изтънчени вкусове.

Нашите модерни яхти ви позволяват да празнувате със семейството или приятелите си със спокойствието на частен чартър.

Отпразнувайте корпоративни събития, поканете семейството си на един ден на море или подарете на партньора си бягство на море.

Насладете се на луксозни съоръжения, с първокласни довършителни работи и изключителен дизайн. Лодката е оборудвана с висококачествени материали. Включено е оборудване за риболов и гмуркане с шнорхел.

  • Луксозна яхта Azimut 60
  • Моторна яхта Astondoa 40
  • Луксозна яхта Azimut 60
  • Моторна яхта Astondoa 40

Чартъри на яхти с капитан

Предлагаме голямо разнообразие от частни чартъри в Тенерифе. Шкиперираните яхти ви позволяват да се насладите на пътуването си спокойно. Не е необходимо да се притеснявате за маршрута или да коригирате детайлите на лодката.

Нашите капитани са много опитни и познават залива като петте си пръста. Освен това те са много дружелюбни и ще ви разкажат някои анекдоти за живота в океана.

Наемете всички видове лодки при нас. Ето списък на най-популярните ни лодки:

  • Моторна лодка Azimut 39
  • Ветроходна лодка Kosamui
  • Скоростна лодка 700 к.с.
  • Катамаран Kennex
  • Луксозна яхта Azimut 60
  • Моторна яхта Astondoa 40

Ако се интересувате от нашите частни чартъри на яхти в Тенерифе, предлагаме ви да разгледате нашия специален раздел, за да видите всички налични опции и услуги. Ще се радваме да ви помогнем. Предлагаме голямо разнообразие от морски екскурзии в Тенерифе и с удоволствие ще ви помогнем да изберете най-подходящата за вас.

Лодка под наем (без капитан)

alquiler de pequeñas embarcaciones a motor con o sin capitán sin necesidad de licencia (1)

В Bananapalmbay.com предлагаме и самостоятелни екскурзии с лодка в Тенерифе. Наемете своя собствена лодка със самостоятелно управление в Тенерифе. Не се притеснявайте, ако все още нямате лиценз за управление на лодка, тъй като предлагаме малки лодки за самостоятелно управление, за които не е необходимо да имате лиценз.

Ето списък на нашите лодки за самостоятелно шофиране в Тенерифе:

  • Наемете малка моторна лодка без лиценз
  • Моторна лодка под наем с Quicksilver 755 (с лиценз)

Ако искате да научите повече за наемането на лодка без капитан, ви препоръчваме да посетите нашия раздел за наемане на лодки на Тенерифе.

Специални събития и партита с лодки Тенерифе

Наемането на лодка в Тенерифе може да бъде идеалният повод за специални събития, като партита с лодка, ергенски партита, семейни събирания, чествания на годишнини, предложения за брак, корпоративни събития или тиймбилдинг.

Пристанища на отплаване и транспорт

Повечето от нашите екскурзии с лодка в Тенерифе предлагат безплатно взимане и оставяне в близост до вашия хотел в южната част на Тенерифе. Обикновено нашите екскурзии с лодка тръгват от главното пристанище на Коста Адехе, пристанището Пуерто Колон. Имаме и отпътувания от Пуерто де Лос Кристианос в Плая де Лас Америкас.

Ако сте отседнали в Пуерто де ла Крус, предлагаме няколко варианта, които осигуряват транспорт. Вижте катамарана Royal Delfin.

Можете лесно да се присъедините към някоя от екскурзиите с лодка на нашия уебсайт. Ако имате на разположение автомобил по време на почивката си в Тенерифе, можете да отидете до пристанището и да оставите колата си на сигурно място.

Непосредствено на пристанището Пуерто Колон има платен паркинг (около 1,5 евро на час). Предоставяме ви цялата информация, от която се нуждаете, за да намерите лесно мястото за среща.

Предлагаме и екскурзии с лодка от Тенерифе до други острови. Една от тях е екскурзията до Лос Анджелис Гомера. Ще отпътуваме от пристанището на Лос Кристианос до пристанището на Сан Себастиан де ла Гомера.

Насладете се на пътуване с лодка до Тенерифе и усетете радостта от плаването по водите на Атлантическия океан. На всички ваши съмнения ще отговорим чрез нашата форма за контакт. Пишете ни, за да проверим наличността, така че да можем да ви вземем от мястото, където сте отседнали.

Храна и напитки

Напитките са включени в двучасовите екскурзии. За екскурзиите с лодка с продължителност 3 часа или повече ще предложим закуски, обяд, открит бар или напитки.

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас

Ако имате някакви въпроси относно нашите екскурзии с лодка в Тенерифе, наемане на лодка или самостоятелно шофиране на лодки в Тенерифе, или искате да ни помогнете с резервацията, моля, свържете се с нас по имейл, WhatsApp или телефон – ние сме щастливи да ви помогнем!

 

 

Предлагаме ви различни дейности и неща за...
В този пътеводител ще намерите списък с дейности...
В този раздел ви представяме най-доброто от...
Представяме ви нашите автобусни екскурзии в...
В тази възможност ви представяме някои...
Добре дошли в тази статия, в която ще ви разкажем...
В тази статия ще ви представим всичко, което...
В тази статия ще ви представим местата, които...
Ако искате да резервирате автобусни екскурзии в...
В тази статия ще ви представим пълна информация...