Първо публикуване: юни 2, 2022 |

Какво да правите по време на ергенско или момински парти в Тенерифе
Еленски и момински партита в Тенерифе
Какво казват нашите клиенти:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Ако търсите какво да правите за ергенско или момински парти в Тенерифе, не търсете повече. Нашата компания има дългогодишен опит и знаем точно какви дейности можете да предприемете, за да отпразнувате еленското или моминския си празник със стил и да отнесете у дома фантастични спомени.

Тенерифе е страхотен остров, на него има всичко, от което се нуждаете, за да се насладите и да прекарате няколко мечтани дни. Той е идеалната дестинация за вашето ергенско парти, защото има слънце през цялата година и различни дейности, на които всеки може да се наслади.

Какво да правите по време на ергенско/девическо парти в Тенерифе

По-долу ще намерите възможностите, препоръчани от нашите клиенти, които са отпразнували своите еленски / момински партита в Тенерифе. Благодарение на нашия опит ние знаем кои са дейностите, които оставят всички доволни и с широка усмивка на лицето. Не може да не включите някоя от тези дейности в списъка си, тъй като те ще ви накарат да изживеете удовлетворяващи преживявания.

Пожелаваме ви всичко най-хубаво в новия ви семеен живот и се надяваме да се насладите максимално на следните дейности, за да можете да стигнете до олтара с широка усмивка и много ентусиазъм:

Chilltopia, най-доброто парти с лодка в Тенерифе

Chilltopia Boat Party Tenerife (5)

Вярваме, че тази опция не може да липсва в плановете ви, защото не можете да се сбогувате с ергенството си, без да си направите парти, а какво по-добро от парти с лодка в Тенерифе.

Предлагаме ви разходка с катамаран по южното крайбрежие на Тенерифе, на която да се насладите с приятелите си. Насладете се на 3 часа забавление с отворен бар и най-известните диджеи от нощния живот на Тенерифе. За да допълним забавлението, ви даваме възможност да поплувате в открито море, за да се разхладите и да продължите партито.

Адреналинът и забавлението са гарантирани в Siam Park

Siam Park, Water Park in Tenerife South

Той е известен като един от най-добрите водни паркове в Европа, а в неговите съоръжения адреналинът вибрира във всяко кътче. Това е воден парк с тайландски дизайн и приказни атракции, на които вие и вашите приятели можете да се насладите максимално.

Насладете се на неговите супер високи пързалки, огромни басейни с вълни, изкуствени плажове с бял пясък, за да се насладите на слънцето, лежейки на пясъка. Всяка от атракциите поражда толкова висока еуфория, че трудно ще забравите този ден.

След като сте се позабавлявали и искате да презаредите батериите си, можете да се отправите към някой от ресторантите, където ще намерите добра храна със смели вкусове.

Заслужен ден на релаксация в Aqua Club Termal

Agua Termal Spa Tenerife South (6)

Всички ние заслужаваме момент, в който да освободим напрежението и да успокоим стреса от тялото си, и за това Aqua Club Termal разполага с всичко необходимо. Вземете приятелите си, за да се насладите на различни естетични услуги, масажи, гимнастика и термална система за стимулиране на здравето на организма.

Отделете малко време за релаксация и възстановяване на силите си, за да продължите да се наслаждавате на удоволствията, които предлага най-приказният остров от архипелага.

Чартър на лодка с капитан

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Това е едно от незабравимите занимания в Тенерифе. Ако искате да прекарате един ден в морето с приятелите си, ви препоръчваме да наемете лодка със скипер, за да не се притеснявате за управлението на лодката.

Лодките с капитан са идеални за групи, които искат да се насладят на морето в ръцете на експерт. Екскурзиите включват наблюдение на делфини и китове, разглеждане на забележителности в залива, водни дейности и възможност за потапяне във водата за плуване и гмуркане с шнорхел.

Разполагаме с най-добрите лодки в южната част на Тенерифе с различни планове и маршрути за различни вкусове. Пишете ни, за да ви напътстваме и да ви помогнем да изберете лодка с капитан, за да отпразнувате еленското или моминското си парти в Тенерифе така, както сте го мечтали.

Национален парк Тейде

Volcan Teide - Teide National Parque (3).min

Ако заведете приятелите си на Тенерифе, посещението на Националния парк Тейде е задължително. Това е емблематична природна среда на Тенерифе, където ще откриете планината Тейде с най-високия връх в Испания – над 3700 м.

Вулканът все още е активен и за последен път е изригнал през 1909 г. Имате много възможности да се насладите с приятелите си, като една от най-популярните е изкачването до върха с кабинков лифт. След като стигнете до върха, ще имате панорамна гледка към всички острови на архипелага.

Други възможни дейности са изкачването пеша с частен водач. Предлагаме частни екскурзии за разглеждане на парка през деня, а също и през нощта. В парка има астрономическа станция, където можете да видите до 8 съзвездия.

Списъкът с възможности е разнообразен и времето в един ден не е достатъчно, за да се насладите на всички тях. Разгледайте на нашия уебсайт всички дейности, които можете да правите в Тейде по време на своето ергенско или моминско парти, и се свържете с нас, за да ви помогнем да вземете решение и да направите своята заявка.

Наемете пакет от водни ски, парапланеризъм и мухарски риболов

Jetski in tenerife south

Със сигурност искате да усетите как адреналинът тече във вените ви, за да отидете на сватбата си с най-добрата енергия. За тази цел ви предлагаме да отидете с приятелите си на плажа и да се насладите на морето с всичките си сетива.

Пакетите с водни занимания включват динамични водни колела, парапланеризъм, за да летите като птици, и летяща риба, за да се наслаждавате като деца. Ако сте попаднали на този текст, защото не сте знаели какво да правите за ергенско или момински парти в Тенерифе, сега няма да знаете какви дейности да изберете сред толкова много възможности.

Отделете един ден за кръщене с гмуркане

diving in tenerife south

Не можете да напуснете Тенерифе, без да се научите да се гмуркате с най-добрите. По време на това занимание екип от професионални водолази ще ви покаже основите на гмуркането и ще ви заведе да практикувате на малки дълбочини. Това е дейност, която не бива да пропускате в Тенерифе – привилегирован от природата остров с чудесно морско дъно, изпълнено с природни прелести и разнообразна морска фауна.

На морското дъно в южната част на Тенерифе ще откриете много оврази, пещери и арки. Водата остава кристално чиста дори на дълбочина повече от 40 метра, така че ще можете ясно да се насладите на морската фауна, като например хамсия, групер, хамсия, тромпет, градинска змиорка и корали. Ще откриете и няколко потънали кораба, в които са се заселили морски обитатели като октоподи и моруни.

Завършете деня с шоу на Драг Куин

MHT Tenerife08

Пригответе се да се смеете както никога досега и да забравите тревогите си благодарение на вълнуващото шоу. Това е изцяло английско вечерно събитие с включена комедия и храна.

Шоуто се организира от весели актьори, които успяват да забавляват публиката. Вечерта протича сред смях, цветове и пайети. Приятелите ви ще отнесат страхотни спомени и ще имат за какво да разказват месеци след ергенското парти в Тенерифе.

Изживейте емблематичното фламенко парти в Испания

Flamenco Sala Nightshow Tenerife (4)

Насладете се на божествено шоу, водено от професионален танцьор. Шоуто включва фламенко, пеене и испански танци. Представени са най-важните фламенко палоси и ще можете да танцувате с радост и ентусиазъм, заразени от страстта и силата на танцьорите.

Сега, когато вече знаете какво да правите на ергенско парти в Тенерифе, не можете да решите между толкова много възможности и ние ви разбираме. Тенерифе е най-доброто и всеки иска да дойде и да се наслади. Каним ви да ни пишете, за да ви помогнем да организирате ергенското си парти в Тенерифе, ако търсите плаж, парти, забавление и много удовлетворение.

Свързани статии: