Første offentliggørelse: juni 1, 2022 |

Ting at gøre og steder at besøge i Anfi del mar

I dette indlæg præsenterer vi en guide til de bedste strande i Anfi del Mar og de aktiviteter, du kan lave i løbet af din ferie. Vi tilbyder bådture, hvor du kan slappe af, glemme dine bekymringer og give dig hen til havets glæder. Du kan også nyde solen og sandet på de overdådige hvide sandstrande, hvor du finder de bedste betingelser for forskellige vandsportsgrene. Så læs videre og find ud af lidt mere om denne smukke by i den sydlige del af Gran Canaria.

Det bedste af Anfi del Mar-stranden

Anfi del Mar - Gran canaria (2)

Dette er en fantastisk strand på Gran Canaria, i Mogán kommune. Selv om det er en kunstig strand, har den alt, hvad du behøver for at fortabe dig selv i et par dage og glemme alt om byens travlhed. Den ligger i La Verga-kløften, som er en af de mange klipper på denne side af øen, der giver den et særpræget og unikt præg.

På denne strand har du til din rådighed alle de tjenester, du har brug for for at nyde solen og sandet, såsom liggestole og parasoller til leje, brusere og toiletter. Den er også meget sikker, fordi den er beskyttet mod bølgerne og er ideel for børn. På grund af alle disse fordele modtager den mange besøgende hele året rundt.

Vandaktiviteter i Anfi del Mar

I dette område har du en bred vifte af muligheder for at nyde solen, havet og sandet.

  • Parascending: Dette er en aktivitet, hvor du er hooked på en faldskærm og fastgjort med et reb til en båd, der sejler med høj hastighed. Fuld adrenalin og sjov er garanteret. Bare rolig, det er en helt sikker oplevelse med eksperter, der kontrollerer hver eneste detalje, så du bare kan nyde udsigten over øen fra højderne.
  • Bananbåd: Gå om bord med dine venner og begynd at vædde om, hvem der kan holde længst. En sjov oplevelse for alle.
  • Paddle surfing: Dette er en sjov aktivitet, hvor du sætter dig på et surfbræt, men styrer det med en padle. Det er meget sjovt, især på det rolige vand på denne strand.
  • Havkajaksejlads: Tag pagajen og lad dig rive med af roen i det smukke hav på De Kanariske Øer.
  • Jetski: Gør dig klar til at nyde havet med adrenalinen i vejret. Jetski’en er kun til dig, og det er dig, der bestemmer, hvor du vil køre hen. Det er rigtig sjovt og er i øjeblikket en af de mest populære aktiviteter i Anfi del Mar.
  • Vandski: Dette er en aktivitet, der minder om sneski, men i dette tilfælde vil en båd trække dig med høj fart. Det er meget sjovt og vil få dig til at føle intense følelser.

Snorkling og dykning

Anfi del Mar - Gran canaria (3)

Husk, at De Kanariske Øer har en stor mangfoldighed af havliv, og Gran Canaria er hjemsted for den største biodiversitet. Hvis du er dykkerentusiast, kan du dykke her i fred og ro. Denne strand er kendetegnet ved sit rolige vand, som er ideelt til dykning.

Dens havbund er hjemsted for en bred vifte af marine arter, der er værd at se og fotografere. Du vil ikke have tid nok til at besøge og lære alle de skønheder, der er gemt i havet, at kende. Hvis du ikke ønsker at gå så dybt ned, kan du snorkle. Uanset hvad er oplevelsen vidunderlig. Hvis du lige er ved at lære det eller aldrig har gjort det før, er der mange firmaer, der er specialiseret i dykning, hvor du kan hyre en instruktør, der kan guide dig gennem denne nye oplevelse.

Bådture

Puerto de Mogan - Gran Canaria.min

Dette er en af de bedste måder at nyde øen fra havet på. Tag en bådtur fra Anfi del Mar til Puerto de Mogan eller Arguineguín, hvor du kommer forbi de smukkeste og mest gådefulde steder langs kysten. Vælg mellem motorbåde, vandcykler, luksussejlbåde og speedbåde.

Under turen kan du nyde synet af delfiner, hvaler og andre havdyr. Turen omfatter steder, hvor forskellige hvaler passerer forbi, som du kan beundre fra bådens sikkerhed.

La Verga-stranden

Det er en smuk bystrand med små bølger, der er perfekt til børnenes og hele familiens fornøjelse. Selv om den ikke er særlig stor, er den meget komfortabel og har alle tjenester såsom brusere, toiletter, barer og selvfølgelig solstole og parasoller til leje. Det ligger også ved siden af promenaden, hvor du finder en række forskellige alternativer til at have det sjovt.

Balito Beach

Vi nævner denne strand som en af de bedste ting at lave i Anfi del Mar, fordi den ligger lige ved siden af og er et ideelt sted at flygte og slappe af. Den er ikke så kendt som de sammenhængende strande og har lidt andre karakteristika. Der er ingen bølgesikring, så vandet er mere aktivt. Derudover har kysten mange småsten, så der er ikke så mange mennesker.

Maroa Island

Dette er en lille, charmerende kunstig ø i form af et hjerte på stranden Anfi del Mar. Den er indrettet for at opmuntre gæsternes ophold. Du kan nå den via trapper eller ved at svømme. Men hvis du har lyst, kan du tage snorkelbriller på og svømme rundt om øen for at nyde havets skønhed og den fauna, der lever her.

Her finder du en restaurant med hængekøjeservice og de bedste måltider. Det er helt sikkert en ferie, som vi alle fortjener, så du kan ikke tage af sted uden at besøge denne romantiske ø.

Anfi del Mar sjove fakta

Anfi del Mar resortet blev startet i 1990’erne. Det blev født som et initiativ til at genskabe skønheden fra de caribiske strande på Gran Canaria, hvortil der blev hentet tonsvis af hvidt sand fra Bahamas. Men da det allerede var et smukt sted med et gunstigt klima, var det ikke svært at opnå det ønskede resultat. De tænkte også på at reducere de stærke bølger, så de installerede en bølgebryder og opnåede en drømmestrand, hvor mange mennesker tager hen for at hvile og slappe af.

Som du kan se, er Anfi del Mar et vidunder og opfylder det formål, som det blev designet til. Det er en attraktiv strand, som ikke har noget at misunde de caribiske kyster. Hvis du ønsker at besøge den, kan vi hjælpe dig med at vælge de aktiviteter og udflugter, der passer bedst til dine behov. Kontakt os via e-mail, WhatsApp eller udfyld vores kontaktformular, vi vil med glæde hjælpe dig, så du ikke behøver at bekymre dig om de små detaljer, vi har hjulpet vores kunder til at nyde en uforglemmelig ferie i mange år.

Book via WhatsApp

Book via WhatsApp

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.