Hyr motorbåt och segelbåt charter i Gran Canaria

Hyr motorbåt och segelbåt charter i Gran Canaria

Att hyra en båt och utforska Gran Canarias kust med en privat charterbåt är en fantastisk sak att göra under semestern. Föreställ dig en varm solig dag, en frisk havsbris och du kopplar av på en vacker yacht i full avskildhet, delar denna upplevelse med ditt par, din familj eller dina vänner och beundrar skönheten på Gran Canarias kust.

Att hyra en privat båt kan vara ett perfekt alternativ för alla typer av speciella evenemang eller festligheter som du vill anordna på Gran Canaria: födelsedagsfest, möhippa, bröllopsdag, frieri och många andra. Det kan också vara ett utmärkt tillfälle att tillbringa en fantastisk dag med familjen eller vännerna på ett exklusivt och privat sätt.

Här är några fler idéer om hur du kan tillbringa en fantastisk tid på din semester på Gran Canaria med våra privata charterbåtar.

Bjud in ditt par till en romantisk tur i solnedgången. Du kan hyra en båt och omvandla en privat charter till en minnesvärd dejt med din älskade. Vad kan vara mer romantiskt än att äta en god middag ombord på en lyxbåt medan du tittar på solnedgången? Vi kan slå vad om att denna fantastiska kväll kommer att bli en av era bästa dejter någonsin och att ni båda kommer att ha mycket varma minnen om den i många år.

Reser du med barn? Hyr en båt och njut av en fantastisk familjedag på Gran Canaria under semestern. Den här utflykten blir en fantastisk upplevelse för både barn och vuxna.

Är ni en grupp vänner? Då är en privat båtuthyrning ett bra alternativ till en gemensam båttur.

På vår webbplats erbjuder vi olika typer av båtar att hyra på Gran Canaria: katamaraner, segelbåtar och motorbåtar med olika antal personer ombord. Det spelar ingen roll om ni är en stor eller liten grupp, vi kommer att ha rätt båt att hyra för er. Du kan också välja resans längd som passar dina planer och behov samt starttid.

Du kan välja en dagstur för att sola ombord och simma i det uppfriskande havet eller en romantisk solnedgångstur.

Våra båtcharterbåtar har redan förutbestämda rutter för turen. Men om du har en särskild plan eller några önskemål och krav för din privata båtcharter, låt oss veta så att vi kan rekommendera dig en lämplig båt, komma överens om dina planer med kaptenen och anpassa resan för dig.

Majoriteten av de privata charterturerna ankrar för att bada och snorkla. Du kommer att ha möjlighet att förfriska dig i det kristallklara vattnet i en av Gran Canarias fantastiska vikar.

Måltider och drycker kommer också att erbjudas ombord.

Alla våra privata charterturer avgår från hamnen i Pasito Blanco. Denna hamn ligger nära Gran Canarias mest populära semesterort – Maspalomas. Så om du bor i Playa del Ingles, San Augustin eller Meloneras kan du lätt ta dig till hamnen i Pasito Blanco. Från andra sidan Pasito Blanco hittar du andra kända semesterorter: Puerto Rico och Arguineguin. Om du ska hyra en bil på Gran Canaria tar det cirka 20-25 minuter att ta sig från alla de orter som nämns ovan. Annars kan du ta en taxi, som inte kostar mycket, eller använda kollektivtrafiken. Med vissa båtar kan du också få en upphämtning från dessa områden.

Transfer från huvudstaden – Las Palmas på Gran Canaria kan också erbjudas på begäran. Kontrollera de detaljerade båtbeskrivningarna på vår webbplats för att se om transporten erbjuds eller inte.

Just nu erbjuder vi särskilt bra erbjudanden för privata charterbåtar på Gran Canaria. Kolla in våra erbjudanden och presentera dig själv en fantastisk upplevelse under din semester.

Båtcharter i Gran Canaria

Relaterade artiklar:

Här hittar du en lista med saker att göra under din semester på Gran Canaria!...