Ting å gjøre og steder å besøke i Fuerteventura

Ting å gjøre og steder å besøke i Fuerteventura

I denne muligheten presenterer vi deg den mest komplette informasjonen om steder å besøke og de beste tingene å gjøre i Fuerteventura, den nest største øya på Kanariøyene etter Tenerife. I vårt firma spesialiserer vi oss på båtutleie, utflukter og de beste stedene å besøke under ditt opphold på denne sjarmerende øya Spania. Ikke gå glipp av alt vi har for deg i dette innlegget, og hvis du føler at du bør besøke Fuerteventura på din neste tur, tilbyr vi deg all hjelpen du trenger for å organisere aktivitetene dine og få mest mulig ut av ferien.

Først og fremst vil vi fortelle deg at på denne øya kan du tilbringe deilige dager på stranden og nyte vakre ville landskap siden den har et stort område med beskyttede naturområder. Men Fuerteventura er mer enn bare strand, sol og sand, du finner også fantastiske landskap i det indre av øya. Spaser gjennom gatene og nyt en innbydende og rolig atmosfære. I kystlandsbyene vil du nyte den beste kanariske gastronomi.

Ting å gjøre i Fuerteventura

Dette er aktivitetene du kan gjøre under oppholdet på øya:

båtutleie

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Dette er en av de beste måtene å utforske øya og oppdage all dens sjarm. Hvis du drar på en katamarantur i Fuerteventura vil du oppdage fantastiske steder. Du vil seile langs vakre kyster omgitt av sanddynefelt og nyte de mest fargerike skjærene.

I løpet av turen vil du bli kjent med skjulte strender som skjuler stor sjarm og hvor du absolutt bør dra. Du vil også ha muligheten til å besøke små holmer hvor du kan nyte fantastiske øyeblikk.

Hval- og delfinsafari

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tour

Båtturer for hval- og delfinsafari er en av de mest populære aktivitetene på Fuerteventura.

En av fordelene med å feriere på Kanariøyene er at du har stor sjanse til å se hvaler og delfiner i naturen på de ulike båtturene. Båtene inkluderer eksperter på området som vil gi deg mye informasjon om den marine faunaen for å berike opplevelsen din ytterligere.

Du kan også svømme direkte med disse vakre dyrene, snorkling, noe som er enda mer utrolig og spennende.

Du vil kunne se nærmere på den gåtefulle flaskenosedelfinen når den passerer gjennom vannet i Middelhavet. Du vil også ha en god sjanse til å se grindhval, en vanlig art i skjærgården og en som liker å komme ut for å hilse på turister. Andre arter som bor i regionen inkluderer knølhval, blåhval, finnhval og spermhval, men disse er mindre sannsynlig å bli sett avhengig av årstiden og ruten valgt av båten.

vannaktiviteter

Windsurf Watersport in Fuerteventura.min

Mange idrettsutøvere fra hele verden kommer til øya for å utøve sport som kitesurfing, padlesurfing, windsurfing og surfing. Øya har et privilegert klima hele året. Du vil nyte det strålende solskinnet, bølgene klare for deg å nyte de beste opplevelsene og utmerkede værforhold med temperaturer på rundt 24 grader Celsius.

På øya finner du spesialiserte skoler for å komme i gang med surfing, så hvis du tenkte på å sette deg på et brett, er dette din sjanse. Hos de ulike bedriftene i regionen finner du alt du trenger for å ta med deg til sjøen, fra materialene til opplæringen.

Vi inviterer deg til å komme og nyte verdensmesterskapet i vindsurfing og kiteboarding som arrangeres på strendene i Jandía. Her vil du kunne beundre idrettsutøvere i verdensklasse som gjør det de kan best, sette seg på et brett og temme havets bølger.

Ser på nattehimmelen

Star Gazing Fuerteventura.min (2)

På Fuerteventura finner du de beste forholdene for å nyte kosmos. Det er et Starlight Reserve på Kanariøyene. Innenfor dette reservatet er det astronomiske utsiktspunktet Sicasumbre, hvorfra du kan se kometer, planeter og stjerner med total klarhet. På Fuerteventura finner du de rette forholdene for å nyte nattehimmelen som du ikke finner noe annet sted i verden.

steder å besøke

Dette er de viktigste stedene i Fuerteventura som du bør besøke for å ta med deg de beste minnene fra øya.

Jandia strender

Playa de Jandia Beach - Fuerteventura

Jandia er en enklave innenfor Fuerteventura hvor du finner uberørte strender og geologiske underverker. Den mottar hundrevis av besøkende tiltrukket av sjarmen til strendene og forskjellige turiststeder.

På strendene finner du et sant paradis på jorden, hvor du kan øve på ulike vannaktiviteter med passatvinden som kjærtegner ansiktet ditt. I dette turistkomplekset finner du mange restauranter, leiligheter og hoteller.

På strendene finner du et sant paradis på jorden, hvor du kan øve på ulike vannaktiviteter med passatvinden som kjærtegner ansiktet ditt. I dette turistkomplekset finner du mange restauranter, leiligheter og hoteller, du vil ha til din disposisjon alt du trenger for å leve de beste opplevelsene under oppholdet på Fuerteventura.

La Concha-stranden

Las Conchas Beach Fuerteventura.min

Det er en fantastisk strand med turkist vann, selv om den er liten, tilbyr den alt du trenger for å slappe av, ha det gøy og ta de beste bildene. Etter stranden finner du Tostón fyrtårn, hvorfra du kan beundre de vakreste vikene i El Cotillo.

Cofete Beach

Cofete Beach Fuerteventura.min

Det er en strålende strand med ville kjennetegn for de mer eventyrlystne og naturelskere. Det er omgitt av fjell og er ideelt for de som ønsker å slappe av og komme vekk fra folkemengdene og støyen.

Corralejo

Corralejo Beach Fuerteventura.min

Dette er en by nord på øya, i gatene du finner mye moro, underholdning og vannparker med flotte attraksjoner. Den har også mange butikker, diskoteker, restauranter og terrasser for å tilbringe fantastiske ettermiddager og kvelder.

Fuerteventuras kuriositeter

Fuerteventura sies å være den første av Kanariøyene, som dukket opp fra havet for millioner av år siden. I dag er det et biosfærereservat og en naturjuvel tilgjengelig for alle.

I tilfelle du ikke visste det, har Fuerteventura opparbeidet seg et rykte for å ha verdenskjente oster, vi snakker om Majorero Cheese, en ekstraordinær ost som er laget med tradisjonelle teknikker.

Som du kan se, har Fuerteventura alt turisten leter etter for å koble fra stresset med jobb og hektisk liv. Hvis du ønsker å besøke, tilbyr vi et bredt utvalg av aktiviteter å gjøre, alt du trenger å gjøre er å kontakte oss via WhatsApp eller e-post for å sikre deg plass på neste ekskursjon eller tur. Fyll ut kontaktskjemaet vårt med alle dine spørsmål, vi vil svare så snart som mulig fordi vår glede er å hjelpe deg med å få de beste opplevelsene under ferien.

I dag vil vi fortelle deg om hovedstranden i Costa Calma, en vakker urban strand som...
Strendene i El Cotillo er for mange de beste strendene i Europa og her skal vi fortelle...
Playa del Matorral er også kjent som Playa de Jandía, Playa de la Solana eller Playa...
Velkommen til Butihondo, en strand som har alt du trenger for å tilbringe en fantastisk...
Noen sier at Las Grandes Playas de Corralejo har fått tittelen som best i hele...