Udlejning af motorbåde og sejlbåde i Gran Canaria

Udlejning af motorbåde og sejlbåde i Gran Canaria

At leje en båd og udforske Gran Canarias kyst med privat charter vil være en god ting at gøre i din ferie. Forestil dig bare: en varm solskinsdag, en frisk havbrise, og du slapper af på en smuk yacht i fuldstændig privatlivets fred, hvor du deler denne oplevelse kun med dit par, din familie eller venner og beundrer skønheden ved Gran Canaria’s kyst.

At leje en privat båd kan være en perfekt mulighed for enhver form for speciel begivenhed eller fest, som du ønsker at arrangere på Gran Canaria: fødselsdag, polterabend, jubilæum, frieri og mange andre. Eller det kan også være en fantastisk mulighed for at tilbringe en fantastisk dag med din familie eller venner på en eksklusiv og privat måde.

Her er nogle flere idéer til, hvordan du kan tilbringe en fantastisk ferie på Gran Canaria med vores private charterskibe.

Inviter dit par på en romantisk solnedgangstur. Du kan leje en båd og omdanne en privat chartertur til en mindeværdig date med din elskede. Hvad kan være mere romantisk end at spise en dejlig middag om bord på en luksusyacht, mens I ser solnedgangen? Vi kan vædde på, at denne fantastiske aften vil blive en af jeres bedste dates nogensinde, og I vil begge have varme minder om den i mange år.

Rejser du med børn? Lej en båd og nyd en fantastisk familiedag på Gran Canaria i løbet af ferien. Denne udflugt vil være en stor oplevelse for både børn og voksne.

Er I en gruppe af venner? Så vil et privat bådcharter være et godt alternativ til en fælles bådtur.

På vores hjemmeside tilbyder vi forskellige typer både til leje på Gran Canaria: katamaraner, sejlbåde og motorbåde med forskellig kapacitet af personer om bord. Uanset om I er en stor eller lille gruppe, har vi den rigtige båd til leje til jer. Du kan også vælge turens varighed, der passer til dine planer og behov, og starttidspunktet.

Du kan vælge en dagstur for at solbade om bord og svømme i det forfriskende hav eller en romantisk solnedgangstur.

Vores bådcharterbåde har allerede en forudbestemt rute for turen. Men hvis du har en særlig plan eller nogle ønsker og forespørgsler til din private bådcharter, så lad os vide det, så vi kan anbefale dig en passende båd, aftale dine planer med kaptajnen og skræddersy turen til dig.

De fleste private charterbåde anker op for at svømme og snorkle. Du vil have mulighed for at forfriske dig selv i det krystalklare vand i en af Gran Canarias fantastiske bugter.

Måltidet og drikkevarer vil også blive tilbudt om bord.

Alle vores private charterrejser afgår fra havnen i Pasito Blanco. Denne havn ligger tæt på det mest populære feriested på Gran Canaria – Maspalomas. Så hvis du bor i Playa del Ingles, San Augustin eller Meloneras, kan du nemt komme til Pasito Blanco-havnen. Fra den anden side af Pasito Blanco kan du finde andre berømte feriesteder: Puerto Rico og Arguineguin. Hvis du lejer en bil på Gran Canaria, tager det ca. 20-25 minutter at køre fra alle de ovennævnte feriesteder. Ellers kan du tage en taxa, som ikke koster dig ret meget, eller bruge offentlig transport. Med nogle både kan du også få en opsamling fra disse områder.

Transfer fra hovedstaden – Las Palmas på Gran Canaria kan også tilbydes efter anmodning. Tjek venligst de detaljerede beskrivelser af bådene på vores websted for at sikre dig, om der tilbydes transport eller ej.

I øjeblikket tilbyder vi særligt gode tilbud på private charterrejser på Gran Canaria. Tjek vores tilbud og giv dig selv en god oplevelse i din ferie.

 

Bådcharter på Gran Canaria

Relaterede artikler:

Her finder du en liste over ting, du kan lave i din ferie på Gran Canaria!...