Stvari za početi in kraji za obisk v Anfi del mar

Stvari za početi in kraji za obisk v Anfi del mar

V tem prispevku vam predstavljamo vodnik po najboljših plažah v Anfi del Mar in dejavnostih, ki jih lahko izvajate med počitnicami. Ponujamo izlete z ladjo, na katerih se lahko sprostite, pozabite na skrbi in se prepustite užitkom morja. Uživate lahko tudi v soncu in pesku na njegovih bujnih belih peščenih plažah, kjer boste našli najboljše pogoje za različne vodne športe. Zato berite naprej in izveste nekaj več o tem čudovitem mestu na jugu Gran Canarie.

Najboljše na plaži Anfi del Mar

Anfi del Mar - Gran canaria (2)

To je fantastična plaža na Gran Canarii v občini Mogán. Čeprav je umetna plaža, ima vse, kar potrebujete, da se za nekaj dni izgubite in pozabite na mestni vrvež. Nahaja se v soteski La Verga, ki je ena od številnih pečin na tej strani otoka, ki mu dajejo značilen in edinstven pridih.

Na tej plaži so vam na voljo vse storitve, ki jih potrebujete za uživanje na soncu in pesku, kot so ležalniki in senčniki za najem, tuši in sanitarije. Plaža je tudi zelo varna, saj je zaščitena pred valovi in je idealna za otroke. Zaradi vseh teh prednosti ga vse leto obišče veliko obiskovalcev.

Vodne aktivnosti v Anfi del Mar

Na tem območju imate na voljo številne možnosti za uživanje v soncu, morju in pesku.

  • Parascending: to je dejavnost, pri kateri se priklopite na padalo in z vrvjo pritrdite na čoln, ki vozi z veliko hitrostjo. Adrenalin in zabava sta zagotovljena. Ne skrbite, to je popolnoma varno doživetje, saj strokovnjaki nadzorujejo vsako podrobnost, tako da lahko samo uživate v razgledu na otok z višine.
  • Čoln z banano: s prijatelji se vkrcajte na ladjo in začnite staviti, kdo se bo najdlje obdržal na njej. Zabavna izkušnja za vsakogar.
  • Deskanje z veslom: to je zabavna dejavnost, pri kateri se usedete na desko za deskanje, vendar jo upravljate z veslom. To je zelo zabavno, še posebej na mirnih vodah te plaže.
  • Vožnja z morskim kajakom: vzemite veslo in se prepustite miru čudovitega morja Kanarskih otokov.
  • Vožnja z vodnimi skuterji: pripravite se na uživanje v morju z adrenalinom v krvi. Vodni skuter bo namenjen samo vam in vi boste tisti, ki se boste odločili, kam se boste odpeljali. To je odlična zabava in trenutno ena najbolj priljubljenih dejavnosti v Anfi del Mar.
  • Smučanje na vodi: to je podobna dejavnost kot smučanje na snegu, le da vas bo v tem primeru z veliko hitrostjo potegnil čoln. To je zelo zabavno in ob tem boste občutili intenzivna čustva.

Potapljanje s podvodno vrvjo in potapljanje

Anfi del Mar - Gran canaria (3)

Ne pozabite, da je na Kanarskih otokih velika raznolikost morskega življenja, na Gran Canarii pa je največja biotska raznovrstnost. Če ste ljubitelj potapljanja, se lahko tukaj potapljate v miru in tišini. Za to plažo je značilno mirno morje, ki je idealno za potapljanje.

Na njenem morskem dnu živi veliko različnih morskih vrst, ki jih je vredno videti in fotografirati. Za obisk in spoznavanje vseh lepot, ki jih skriva morje, ne boste imeli dovolj časa. Če se ne želite spustiti tako globoko, se odpravite na potapljanje s snorklanjem. V vsakem primeru je izkušnja čudovita. Če se šele učite ali tega še nikoli niste počeli, obstaja veliko podjetij, specializiranih za potapljanje, kjer lahko najamete inštruktorja, ki vas bo vodil skozi to novo izkušnjo.

Izleti z ladjo

Puerto de Mogan - Gran Canaria.min

To je eden najboljših načinov za uživanje na otoku z morja. Z ladjo se odpravite na izlet od Anfi del Mar do Puerto de Mogan ali Arguineguín in obiščite najlepše in najbolj skrivnostne kraje ob obali. Izbirate lahko med motornimi čolni, pedalini, luksuznimi jadrnicami in hitrimi čolni.

Med plovbo boste uživali v opazovanju delfinov, kitov in drugih morskih živali. Izlet vključuje kraje, kjer se sprehajajo različni kiti, ki jih lahko občudujete z varnega čolna.

Plaža La Verga

To je čudovita mestna plaža z majhnimi valovi, kot nalašč za uživanje otrok in celotne družine. Čeprav ni zelo velika, je zelo udobna in ima vse storitve, kot so tuši, sanitarije, bari ter seveda ležalniki in senčniki za najem. Poleg tega se nahaja ob promenadi, kjer boste našli različne možnosti za dobro zabavo.

Plaža Balito

To plažo omenjamo kot eno najboljših stvari, ki jih lahko počnete v Anfi del Mar, saj se nahaja tik ob njej in je idealen kraj za pobeg in sprostitev. Ni tako znana kot stalne plaže in ima nekoliko drugačne značilnosti. Na njej ni zaščite pred valovi, zato je voda bolj aktivna. Poleg tega je na obali veliko kamenčkov, zato ni tako gneča.

Otok Maroa

To je majhen in očarljiv umetni otok v obliki srca na plaži Anfi del Mar. Urejen je tako, da popestri bivanje obiskovalcev. Do njega lahko pridete po stopnicah ali s plavanjem. Če pa želite, si nadenite očala za potapljanje in zaplavajte okoli otoka ter uživajte v lepotah morja in živalskega sveta, ki ga naseljuje.

Tu boste našli restavracijo s ponudbo visečih mrež in najboljših jedi. To je vsekakor oddih, ki si ga vsi zaslužimo, zato ne smete oditi, ne da bi obiskali ta romantični otok.

Anfi del Mar Zanimivosti

Letovišče Anfi del Mar se je začelo graditi v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Nastalo je kot pobuda za poustvaritev lepote karibskih plaž na Gran Canarii, za kar so z Bahamov pripeljali tone belega peska. Ker pa je bil to že takrat čudovit kraj z ugodnim podnebjem, ni bilo težko doseči želenega rezultata. Mislili so tudi na zmanjšanje močnih valov, zato so postavili valobran in dosegli sanjsko plažo, kamor se veliko ljudi odpravi na počitek in sprostitev.

Kot lahko vidite, je Anfi del Mar čudo in izpolnjuje namen, za katerega je bila zasnovana. Je privlačna plaža, ki ji karibske obale nimajo kaj zavidati. Če jo želite obiskati, vam lahko pomagamo izbrati dejavnosti in izlete, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Kontaktirajte nas prek e-pošte, WhatsAppa ali izpolnite naš kontaktni obrazec, z veseljem vam bomo pomagali, da vam ne bo treba skrbeti za majhne podrobnosti, saj našim strankam že vrsto let pomagamo pri nepozabnih počitnicah.