Ting å gjøre og steder å besøke i Costa Teguise

Ting å gjøre og steder å besøke i Costa Teguise

I dag ønsker vi å snakke med deg om de beste tingene å gjøre og stedene å besøke i Costa Teguise, en vakker by på Lanzarote. Vi veileder deg med alt du trenger for å nyte de vakre strendene, utøve vann- og landsport eller for å leie de beste turene og utfluktene for å bli kjent med denne vakre byen.

Costa Teguise ligger bare en halvtime fra Lanzarote flyplass. Det regnes for tiden som et turistsenter av stor betydning på øya på grunn av det store utvalget av turist- og rekreasjonsaktiviteter det tilbyr.

La oss starte med strendene i Costa Teguise, som selv om det er et lite sted, har alt vi trenger for å tilbringe den beste ferien med familie og venner.

Las Cucharas-strendene

Cosas que hacer y lugares para visitar en Costa Teguise

Det er en liten strand på litt over en halv kilometer, men den har alle nødvendige tjenester for turister og komforten til badende.

Det er en av favorittene til surfefans, som kommer til den på jakt etter gode bølger for å kjenne adrenalinet på brettet. Den har et avsidesliggende område for å drive med vannsport som windsurfing. Det er mange selskaper som tilbyr utstyrsutleie og tilbyr også spesialiserte trenere for å veilede deg.

Hvis du besøker i løpet av juni måned vil du nyte PWA Costa Teguise World Windsurfing Championship der du vil se de beste surferne på scenen konkurrere om prisen for de beste på brettet.

pytter strand

Det ligger ved siden av Las Cucharas, men det utmerker seg ved sin hvite sand. Den har alle tjenester som badegjester kan nyte og har de perfekte forholdene for surfing.

Jabillo-stranden

Det er en veldig rolig strand som har de beste forholdene for snorkling. Den er beskyttet av bølgebrytere og på grunn av dens ro, er det det tryggeste stedet å gå med barn og nyte uten bekymringer.

bastian strand

Det er en svart sandstrand som er typisk for det vulkanske landskapet på øya. Den er veldig stillegående og får ikke mange besøkende, men den har alle tjenestene du trenger som bad, dusj og parkering.

Promenade

Cosas que hacer y lugares para visitar en Costa Teguise

Å gå rundt her er en utrolig opplevelse, du vil nyte havbrisen og den vakre utsikten mens du nærmer deg de lokale etablissementene og restaurantene. Det er familierestauranter, internasjonal mat og fersk fisk med de beste kanariske smakene.

Hvis du vil gjøre noe annerledes, kan du leie noen skøyter og ta en tur med hele familien. De er morsomme opplevelser som gir de beste minner og fantastiske fotografier.

Ting å gjøre i Costa Teguise

playa de las cucharas Costa Teguise -Lanzarote

Her presenterer vi alt du kan glede deg over hvis du bestemmer deg for å besøke dette fantastiske stedet på din neste ferie:

Båtreise

Lanzarote Boat

Vi tilbyr ulike alternativer for båtturer i Costa Teguise. Vi har allianser med de beste selskapene som gir trygge opplevelser av høy kvalitet. Turer inkluderer mat og drikke. Noen båtturer er ideelle å gå med barn, som er de som har det mest moro under turen. Du kan også velge en seilbåttur og nyte en romantisk date under Lanzarotes solnedgang. Kontakt oss for å konsultere priser og modaliteter slik at du kan nyte de beste turene uten bekymringer.

Vannsport

Lanzarote Surf (2)

Costa Teguise har de beste vind- og bølgeforholdene for surfing og ri på bølgene. Hvis du vil lære eller fortsatt er nybegynner, gå til Windsurfing Club Las Cucharas, de har mange aktiviteter og tilbyr utleie av nødvendig materiale.

I Costa Teguise kan du trene:

  • windsurfing
  • Snorkel
  • havkajakkpadling
  • stand up padle boarding
  • bodyboarding

Vandring

Nyt stiene skjult av Montaña Corona, et stort krater omgitt av storslått vegetasjon hvor du kan klatre og få den beste utsikten over øya. Oppstigningen tar en time og er på middels nivå, så den passer for de fleste. Ta på deg turskoene og gjør deg klar til å stige over et steinete miljø forårsaket av vulkansk handling, når du når toppen vil du føle deg triumferende og du vil ha Atlanterhavets storhet foran øynene dine.

Steder å besøke

I tillegg til å nyte stranden og spille sport i Costa Teguise, anbefaler vi at du besøker følgende attraksjoner i byen med høy turistetterspørsel:

Lanzarote akvarium

Aquarium Lanzarote Costa Teguise5.min

Et sted du må gå hvis du vil se haier. Det ligger i sentrum av Teguise-kysten, det er et lite sted, men inne i det vil du se alle slags marine arter som danser og venter på at besøkende skal gjøre noen morsomme saltomortaler. Det finnes også noen interaktive akvarier hvor du har lov til å komme i kontakt med noen arter.

En av attraksjonene som er verdt å nevne er søppelakvariet, det er en rekreasjon der du vil se den nåværende tilstanden til mange strender som et resultat av de besøkendes uansvarlighet. Denne attraksjonen er designet for å berøre folks samvittighet og prøve å stoppe forurensning fra å utvikle seg i våre naturlige rom. Som igjen er hjemsted for tusenvis av forsvarsløse og sårbare arter.

Aquapark Costa Teguise

Aquapark Lanzarote - Costa Teguise20.min (2)

Fortsetter du mot byen kommer du til badelandet, et supermorsomt sted spesielt for de minste.

Parken ligger vest for Las Cucharas-stranden. Den har sklier og fantastiske bassenger for å ha en flott tid. Den har også baner å løpe og ha det gøy som aldri før. Det finnes alternativer for alle, fra gigantiske spiralsklier for de modigste til små ballbasseng for de minste.

Den har også en 10D-kino med sanseelementer som vil få deg til å føle deg som en del av filmen. Nyt de deilige rettene du finner i restauranten, hvor de tilbyr deg et bredt utvalg av kanariske smaker og internasjonal mat.

Kuriositetene til Costa Teguise

Lokalbefolkningen omtaler fortsatt denne enklaven som Rio Tinto, dette fordi dette var navnet på det første selskapet som bygde det første turistkomplekset i området, tilbake på 60-tallet.

Før det ble et vakkert feriested, var det et stort felt. Den var sammensatt av omfattende beiteregioner dedikert til husdyr. Det var også åkre med hvete og bygg, og noen rester av aboriginal keramikk ble funnet på deres land.

Nå som du vet litt mer om dette paradiset på Lanzarote, hvis du ønsker å besøke det, kontakt oss for å hjelpe deg med å velge de beste aktivitetene. Vi vil tilby deg et bredt utvalg av alternativer for å nyte og ha det bra, vi har turer og utflukter, båtturer og mange steder å besøke. Fyll ut skjemaet vårt for å kontakte oss og avklare alle dine tvil. Du kan også skrive til oss direkte via WhatsApp eller e-post, det vil være en glede å hjelpe deg å nyte det beste fra Costa Teguise.

Costa Teguise tilbyr et bredt utvalg av restauranter med utmerket kvalitetstjenester for...