Ting at gøre og steder at besøge i Costa Teguise

Ting at gøre og steder at besøge i Costa Teguise

Guide

I dag vil vi fortælle dig om de bedste ting at lave og steder at besøge i Costa Teguise, en smuk by på Lanzarote. Vi guider dig med alt det, du har brug for for at nyde de smukke strande, dyrke vand- og landsport eller booke de bedste ture og udflugter for at lære denne smukke by at kende.

Costa Teguise ligger kun en halv time fra Lanzarotes lufthavn. I dag betragtes den som et meget vigtigt turistcenter på øen på grund af det store udvalg af turist- og fritidsaktiviteter, som den tilbyder.

Lad os starte med strandene i Costa Teguise, som selv om det er et lille sted, har alt, hvad vi behøver for at tilbringe den bedste ferie med familie og venner.

Las Cucharas-strande

Cosas que hacer y lugares para visitar en Costa Teguise

Det er en lille strand på lidt mere end en halv kilometer, men den har alle de nødvendige tjenester for turister og badegæsternes komfort.

Det er en af favoritterne blandt surfentusiaster, som kommer her på jagt efter gode bølger for at mærke adrenalinen på brættet. Det har et afsides område til udøvelse af vandsport som windsurfing. Der er mange virksomheder, der tilbyder udlejning af udstyr og tilbyder også specialiserede trænere, der kan vejlede dig.

Hvis du besøger stedet i juni måned, kan du nyde PWA Costa Teguise Windsurfing World Championship, hvor du kan se de bedste surfere på scenen, der konkurrerer om prisen for den bedste på brættet.

Puddles-stranden

Den ligger ved siden af Las Cucharas, men den er anderledes på grund af sit hvide sand. Den har alle faciliteter til glæde for de badende og har de perfekte betingelser for surfing.

Jabillo-stranden

Dette er en meget rolig strand med de bedste betingelser for snorkling. Den er beskyttet af bølgebrydere, og på grund af roen er det den sikreste strand, hvor man kan tage hen med børn og nyde den uden bekymringer.

Bastian-stranden

Det er en sort sandstrand, der er typisk for øens vulkanske landskab. Den er meget stille og modtager ikke mange besøgende, men den har alle de tjenester, du har brug for, såsom toiletter, brusere og parkering.

Promenaden

Cosas que hacer y lugares para visitar en Costa Teguise

At gå langs her er en fantastisk oplevelse, du vil nyde havbrisen og den smukke udsigt, mens du nærmer dig de lokale etablissementer og restauranter. Der er familiedrevne restauranter, internationale retter og frisk fisk med de bedste kanariske smagsoplevelser.

Hvis du vil gøre noget anderledes, kan du leje nogle rulleskøjter og tage en tur med hele familien. Det er sjove oplevelser, der giver gode minder og fantastiske billeder.

Ting at lave i Costa Teguise

playa de las cucharas Costa Teguise -Lanzarote

Her er alle de ting, du kan nyde, hvis du beslutter dig for at besøge dette vidunderlige sted på din næste ferie:

Bådture

Lanzarote Boat

Vi tilbyder forskellige muligheder for bådture i Costa Teguise. Vi har alliancer med de bedste selskaber, der tilbyder sikre og højkvalitetsoplevelser. Turene inkluderer måltider og drikkevarer. Nogle bådture er ideelle for børn, som har det sjovest under turen. Du kan også vælge en sejltur og nyde en romantisk date under solnedgangen på Lanzarote. Kontakt os for at få oplyst priser og modaliteter, så du kan nyde de bedste ruter uden bekymringer.

Vandsport

Lanzarote Surf (2)

Costa Teguise har de bedste vind- og dønningsforhold til at surfe og ride på bølgerne. Hvis du vil lære det, eller hvis du stadig er nybegynder, så gå til Windsurfing Club Las Cucharas, de har mange aktiviteter og tilbyder udlejning af det nødvendige udstyr.

I Costa Teguise kan du øve dig:

  • Windsurfing
  • Snorkling
  • Havkajaksejlads
  • Stand up paddle surfing
  • Bodyboarding

Vandreture

Nyd de skjulte stier på Corona Mountain, et stort krater omgivet af en storslået vegetation, som du kan bestige og få den bedste udsigt over øen. Opstigningen tager ca. en time og er af middelhøjt niveau, så den er velegnet for de fleste. Tag dine vandrestøvler på og gør dig klar til at klatre over et klippemiljø forårsaget af vulkansk aktivitet. Når du når toppen, vil du føle dig triumferende, og du vil have Atlanterhavets pragt foran dine øjne.

Steder at besøge

Ud over at nyde stranden og sporten i Costa Teguise anbefaler vi, at du besøger følgende attraktioner i byen med stor turistmæssig efterspørgsel:

Akvarium Lanzarote

Aquarium Lanzarote Costa Teguise5.min

Et must, hvis du vil se hajer. Det ligger i centrum af kysten i Teguise og er et lille sted, men indenfor vil du se alle slags marine arter danse og vente på besøgende til at lave nogle sjove saltoer. Der er også nogle interaktive akvarier, hvor du kan komme i kontakt med nogle af arterne.

En af de attraktioner, der er værd at nævne, er affaldsakvariet, en rekreation, hvor du kan se den nuværende tilstand på mange strande som følge af de besøgendes uansvarlighed. Denne attraktion er designet til at røre folks samvittighed og forsøge at stoppe forureningen af vores naturområder. Disse er til gengæld hjemsted for tusindvis af forsvarsløse og sårbare arter.

Aquapark Costa Teguise

Aquapark Lanzarote - Costa Teguise20.min (2)

Hvis du fortsætter mod byen, kommer du til akvaparken, et super sjovt sted, især for de små.

Parken ligger vest for Las Cucharas-stranden. Den har rutsjebaner og fantastiske bassiner, hvor man kan have det sjovt. Den har også baner til at køre om kap og have det sjovt. Der er noget for enhver smag, lige fra kæmpe spiralrutsjebaner for de modige til små boldbassiner for de små.

Der er også en 10D-biograf med sensoriske elementer, der får dig til at føle dig som en del af filmen. Nyd de lækre retter, som du finder i restauranten, der byder på et bredt udvalg af kanariske og internationale retter.

Kuriositeter i Costa Teguise

De lokale kalder stadig denne enklave for Rio Tinto, fordi det var navnet på det første firma, der byggede det første turistkompleks i området tilbage i 1960’erne.

Før det blev et smukt feriested, var det en stor mark. Den bestod af store græsningsområder, der var afsat til kvægopdræt. Der var også hvede- og bygmarker, og der blev fundet nogle rester af aboriginalt keramik på jorden.

Nu hvor du ved lidt mere om dette paradis på Lanzarote, kan du kontakte os, hvis du ønsker at besøge det, så vi kan hjælpe dig med at vælge de bedste aktiviteter. Vi vil tilbyde dig en bred vifte af muligheder for at nyde og have det sjovt, vi har ture og udflugter, bådture og mange steder at besøge. Udfyld vores kontaktformular for at komme i kontakt og få afklaret alle dine tvivlsspørgsmål. Du kan også skrive direkte til os via WhatsApp eller e-mail, det vil være en fornøjelse at hjælpe dig med at nyde det bedste af Costa Teguise.

Hvad vores kunder siger:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!

Strande i Costa Teguise