Leie av motorbåt & seilyachtturer på Gran Canaria

Leie av motorbåt & seilyachtturer på Gran Canaria

Å leie en båt og utforske Gran Canaria’s kyst med en privat båttur er en flott ting å gjøre i ferien din. Bare forestill deg: varm solrik dag, frisk havbris og du slapper av ombord på en nydelig yacht helt for deg selv, du deler denne opplevelsen kun med din partner, familie eller venner, og beundrer den vakre kysten av Gran Canaria.

Å leie en privat båt kan være den perfekte muligheten for enhver spesiell anledning eller feiring du ønsker å organisere på Gran Canaria: bursdag, utdrikningslag, jubileum, frieri og mye annet. Eller det kan også være en flott mulighet til å tilbringe en fantastisk dag ute med familien eller venner på en eksklusiv og privat måte.

Her er noen flere ideer for hvordan du kan tilbringe en flott tid på Gran Canaria i ferien din med våre private båtturer.

Inviter partneren din på en romantisk solnedgangstur. Du kan leie en båt og konvertere en privat båttur om til et uforglemmelig stevnemøte med din elskede. Hva er mer romantisk enn å ha en god middag ombord på en luksusyacht mens dere nyter den vakre solnedgangen? Vi vedder på at denne fantastiske kvelden vil bli en av deres beste opplevelser noensinne, og at dere begge vil bevare de varme minnen om den i mange år.

Reiser du med barn? Lei en båt og nyt en flott familiedag på Gran Canaria i ferien din. Denne utflukten vil bli en flott opplevelse både for barn og voksne.

Er dere en vennegruppe? Da er en privat båttur et flott alternativ til en delt båttur.

På vår nettside tilbyr vi forskjellige typer båter til leie på Gran Canaria: katamaraner, seilyachter og motorbåter med forkjellig passasjerkapasitet ombord. Det spiller ingen rolle om dere er en stor eller liten gruppe, vi har den riktige båten å leie ut til dere. Dere kan også velge varighet på turen som passer inn med deres planer og behov, og tidspunkt for avgang.

Du kan velge en dagtur med soling ombord og svømming i det forfriskende havet, eller en romantisk solnedgangstur.

Våre båtturer har allerede en forhåndsbestemt rute for turen. Men hvis du har en spesiell plan eller forespørsler og ønsker for din private båttur, gi oss beskjed og vi kan anbefale den rette båten, bli enig om planen din med kapteinen og skreddersy turen for deg.

De fleste private båtturer ankrer opp for svømming og snorkling. Du vil ha muligheten til å avkjøle deg i det krystallklare vannet i en av de fantastiske buktene på Gran Canaria.

Mat og drikke vil også tilbys ombord.

Alle våre private båtturer har avgang fra Pasito Blanco havn. Havna befinner seg nær Gran Canaria’s mest populære område – Maspalomas. Så hvis du bor på Playa del Ingles, San Augustin eller Meloneras har du lett adgang til Pasito Blanco havn. På den andre siden av Pasito Blanco havn kan du finne et annet berømt område: Puerto Rico og Arguineguin. Hvis du leier en bil på Gran Canaria vil kjøreturen fra alle stedene nevnt ovenfor ta ca. 20-25 minutter. Du kan også ta en drosje, det vil ikke koste mye, eller ta bussen. Noen av båtene har også hentetjeneste fra disse områdene.

Henting fra hovedstaden – Las Palmas – på Gran Canaria kan også tilbys ved forespørsel. Vennligst sjekk den detaljerte beskrivelsen på nettsiden vår for å forsikre deg om transport tilbys eller ikke.

For øyeblikket tilbyr vi spesielt gode avtaler for private båtturer på Gran Canaria. Sjekk våre tilbud og gi deg selv en fantastisk opplevelse i ferien.

Båt charterturer på Gran Canaria