Ting at gøre på Mallorca

Ting at gøre på Mallorca

Aktiviteter på Mallorca

Mallorca er den største af de Baleariske Øer og en af de vigtigste turistdestinationer i Spanien. Der er alt, hvad du har brug for til en uforglemmelig ferie. Du vil finde frodige strande og strålende solskin. Inde i landet kan du besøge landbrugsbyer, der er gennemsyret af historie. Nyd dens rige gastronomi, der kombinerer produkter fra havet og landet.

De mest attraktive aktiviteter på Mallorca

– Bådcharter
– Katamaran-krydstogter
– Festivaler på havet
– Fiskerturisme
– Dykning
– Jetski, parasailing og bananbåde
– Vandreture og trekking
– Turisme på landet
– Ture til forskellige steder på øen

Forbindelse

Den nærmeste lufthavn til hovedstaden Palma de Mallorca er Palma Mallorca Lufthavn (PMI), som ligger 7 km fra byen, så det tager kun 10 minutter at komme dertil i bil eller bus.

Andre lufthavne mindre tæt på:

– Barcelona (BCN) på 190 km
– Mahon (MAH) 130 km
– Ibiza (IBZ) 130 km

Udflugter og aktiviteter på Mallorca

Men vi ønsker ikke at efterlade dig i tvivl. Nedenfor beskriver vi hver enkelt af de aktiviteter, som den største ø i det baleariske øhav har at byde på.

Vandaktiviteter

Ibiza Balearic Islands Bay

Krydstogter med båd

Med kun få personer om bord kan du besøge de mest charmerende og eksklusive steder i Middelhavet. Med en all-inclusive-båd kan du nyde en behagelig atmosfære rundt om bugten.
Afhængigt af den pakke, du vælger, kan du nyde buffetmad, åben bar og sjov musik. Under turen har I mulighed for at dykke og køle jer af i Middelhavets lækre vand.
Private ture giver dig en uforglemmelig oplevelse. Besøg forskellige steder på kysten sammen med dine venner og kære, mens I slapper af og kobler af fra byens travlhed. Fejr private fester, giv det frieri, du har i tankerne, eller fejr din bryllupsdag omgivet af havets vidundere.
Det er meget enkelt og sikkert at leje både på Mallorca. Du kan vælge mellem sejlbåde, yachter, skonnerter og katamaraner. Der er noget for enhver smag og budget, med eller uden besætning. Nyd sammen med dine venner og din familie et af feriens mest fantastiske eventyr.

Dykning

Øen har naturreservater, hvor du kan nyde fantastiske øjeblikke under havet. Nyd roen ved det undervandsliv. Dyk i et sikkert miljø, og hvis det er første gang, kan du blive guidet af kvalificerede instruktører, som vil vejlede dig gennem dit første dyk under vandet.

Banan

Bananturen er en af de mest eftertragtede forlystelser i havet, nyd en tur med dine venner på bølgerne med masser af latter og spænding. Prøv at holde balancen, men det vil ikke være længe, kaptajnens mål er at få jer alle gennemblødt.

Jetski

Jetski-ture er en af de mest populære aktiviteter på Mallorca. Kravl rundt i bugten på ture, der varer længe nok til, at du ikke efterlader noget sted uudforsket. Du vil blive ledsaget af en guide, som vil tage dig med til hemmelige steder, men i dit eget tempo. Du vil kunne stoppe for at tage en dukkert og tage de bedste billeder.

Parasailing

Oplev en fantastisk oplevelse fuld af følelser. Nyd fornemmelsen af at være fastgjort til en faldskærm, der er fastgjort til en båd, som vil bevæge sig med høj hastighed gennem havet. Du er nødt til at opleve det for at mærke adrenalinen til det yderste i en af de mest fantastiske aktiviteter på havet. Nå op til 100 meter højt op og del med fuglene den privilegerede udsigt over kysten.

Katamaran-ture

Sejl gennem det krystalklare vand på den sydlige del af øen, mens du beundrer klipperne. Under turen kan du hoppe i vandet for at køle dig ned eller snorkle. Nyd synet af delfiner i deres naturlige habitat i et roligt miljø med en lille gruppe mennesker.

Landaktiviteter

Off-road quadcykelture

Oplev ekstreme eventyr på Quads over ujævnt terræn. Kom sammen med dine venner og nyd et uforglemmeligt løb, der slutter med en dukkert i det turkisblå vand i det mallorcinske hav.

Ture i det indre af øen

Udforsk Mallorcas smukke landsbyer, den gamle bydel, markeder og nyd panoramaudsigten over kysten.

Trekking

Mallorca tilbyder forskellige trekkingruter med særlige karakteristika. Nogle med høje krav og andre, hvor alle kan nyde mere afslappede og blide vandreture. Kryds stejle stier og nyd den smukkeste udsigt over øen på toppen. Tramontana-bjergkæden er den vigtigste bjergkæde på Mallorca, der er erklæret verdensarv og et must for vandreentusiaster.

Besøg på de Baleariske Øer

Du kan ikke forlade Mallorca uden også at besøge de nærliggende øer. Du kan tage en båd eller færge frem og tilbage, turen tager mellem 2 og 4 timer.

Ibiza

Ibiza har smukke bugter med krystalklart vand, gyldent sand og drømmeagtige landskaber. Et paradis på jorden at nyde sammen med familien. Kør gennem dens gader og se dens smukke solnedgange. Nyd byens historiske centrum med sine imponerende katedraler og majestætiske mure, som igen har fungeret som kulisse for optagelserne af den berømte Game of Thrones-serie.

Menora

Denne paradisiske ø byder på smukke strande og bugter, men har også et meget attraktivt kulturelt tilbud. Den har smukke strande, smukke solnedgange, forhistoriske landskaber, rig gastronomi og smukke landsbyer. Du vil ikke have tid nok til at nyde alle dens seværdigheder, og jeg forsikrer dig om, at der ikke vil være plads til kedsomhed.

Formentera

Du kan ikke tage af sted uden at besøge Formentera, en smuk ø med smukke strande, der ikke har noget at misunde de caribiske strande. Her kan du nyde udendørs aktiviteter, bådudlejning og bådture. Øen har de rette betingelser for at nyde dykning og for at komme i gang med denne spændende sport.

Vigtigste feriesteder at bo på Mallorca

Før du leder efter et sted at bo på Mallorca, bør du gøre dig klart, hvilken type rejse du planlægger, og hvilke aktiviteter du ønsker at foretage dig.
Indkvarteringsindustrien på Mallorca er komplet og tilbyder meget konkurrencedygtige priser sammenlignet med andre områder i Middelhavet. Du kan bo på byhoteller eller tæt på stranden, eller du kan vælge andre all-inclusive-muligheder såsom lejligheder, vandrerhjem og campingpladser.
Vi anbefaler at bo tæt på de nordlige strande, hvis du er på udkig efter afslapning og et par hviledage med familien. Playa de Formentor, Playa de Muro og Playa d’Alcudia venter på, at du kan nyde deres rolige vand, der dækker meget lidt. Slap af på det gyldne sand og forundres over den naturlige skønhed på denne fortryllende ø.
For unge mennesker, der er på udkig efter fest og sjov, er det ideelle valg Palma-bugten i den sydlige del af Mallorca. Den har festområder med en stor tilstrømning af besøgende, der søger sol, sand og masser af sjov. Den er kendetegnet ved sine gode priser og mange muligheder for at nyde og få et par drinks. Du finder all-inclusive-resorts for et behageligt ophold.
Med hensyn til natteliv er der Magaluf, et sted for festglade mennesker, med smukke strande, hvor du kan ligge ned efter en sjov aften. Der er diskoteker for enhver smag, fra de mest populære til en god aften til det højeste niveau med internationale DJ’s. Ud over nattelivet er der andre attraktioner for familien, såsom strande, butikker, restauranter og forlystelsesparker.

Mallorcas hovedstad er Palma de Mallorca, som er en fascinerende by, hvor du kan besøge fæstninger, paladser og bymure. Mallorcas katedral er den mest besøgte bygning i byen. I byens gader finder du også restauranter, caféer, klubber og barer med en eksklusiv atmosfære. Samt forretninger og butikker, hvor du kan shoppe og have det sjovt.
Mallorca tilbyder også landturisme og agroturisme for at komme ud i naturen og koble af fra byens travlhed. Du kan tilbringe en dag med at fiske, besøge husdyrbrug, tage på vandreture og ridning. Colonia de Sant Jordi er et godt sted for naturelskere.

 

Relaterede artikler:

Hvis du er på Mallorca, må du ikke gå glip af Mallorcas hovedstad Palma de Mallorca....