Ting at gøre i Cala d’Or

Ting at gøre i Cala d’Or

Guide

I Cala d’Or finder du alt, hvad du behøver for at nyde din ferie. Der er paradisiske strande med det bedste fra Middelhavet, vand- og landsport, gader fulde af liv med mange butikker, restauranter og natklubber. Det er også et meget populært rejsemål for folk, der ønsker at slappe af og nyde naturen.

De bedste bugter på Mallorca

Besøg dens smukke bugter med gyldent sand og krystalklart vand indrammet i det klippelandskab, der giver den fornemmelse af at være langt væk fra alting. Nyd det paradisiske landskab og tag de smukkeste billeder med hjem til at vise din ferie frem. Dykkeentusiaster vil finde mulighed for at svømme og udforske vandet. Der tilbydes også vandaktiviteter fulde af adrenalin og sjov.

Udlejning af både

Dette er en af de aktiviteter, som ingen turist bør gå glip af under deres ophold på Mallorca. Nyd en behagelig tur på havet, og lad dig forføre af middelhavsbrisen. Du kan stoppe for en forfriskende svømmetur eller snorkle på havets bund. De fleste af bådene tilbyder måltider og drikkevarer, og du kan også tilberede en lækker grillmad om bord. Turens karakteristika afhænger af båden og den pakke, du har bestilt. Mulighederne omfatter bådudlejning, private yachter, katamaranudflugter for at udforske kysten og meget mere.

Promenaden

Cosas que hacer en Cala d'Or

Din ferie er ikke komplet, hvis du ikke nyder et dejligt måltid ved havet. Langs promenaden i Cala d’Or finder du mange restauranter med åbne terrasser, hvor du kan nyde udsigten over havet. Smag lækre lokale og internationale retter, tilberedt af fremragende kokke med erfaring i fusionskøkkenet, masser af kreativitet og fremragende præsentation. Du kan også dele lækre solnedgangscocktails med din partner og venner efter at have slentret langs promenaden og nydt udsigten.

Vandaktiviteter

Cala d’Or er et af de foretrukne steder for dykkere, nyd undervandslivet og oplev Middelhavets smukkeste koraller. Hvis du er nybegynder, kan du booke et af de kurser, som tilbydes af dykkerskoler med flersprogede instruktører.

Landsport

I Valle d’Or Golf Club kan golfelskere finde et sted at fjerne stress og nyde et spil golf, mens de nyder den smukke udsigt over bugten.

På den anden side vil cyklister finde forskellige ruter med forskellige sværhedsgrader til at udforske byen eller cykle langs naturstierne i bjergene. Du kan finde cykler af alle slags og endda elcykler til mindre krævende ture.

Tennisspillere har også deres plads, lej en tennisbane i tennisklubben i Cala d’Or. Her kan du hyre professionelle undervisere, der hjælper dig med at forbedre din teknik. Klubben tilbyder udlejning af ketchere og en bar, hvor du kan slappe af efter kampen.

Natteliv

Dette er et vigtigt punkt for dem, der leder efter sjov om natten. Cala d’Or har naturligvis masser af natteliv med mange terrasser med udsigt over havet og barer, der har åbent til daggry, især om sommeren. Nyd cocktails og drinks med dine venner til lyden af god musik. Lejlighedsvis kan du finde livemusik med lokale bands eller danse til mix af gæste-DJ’s.

Lokale festivaler

Mallorca er kendetegnet ved glæden i gaderne, hvor du kan nyde mange fiestas i løbet af året. Hvis du tager af sted i den første uge af august kan du nyde skytshelgenes fiestas, som omfatter sportsbegivenheder og koncerter.

Håndværksmarkeder

Mallorcinske håndværkere kommer til markedet for at tilbyde deres kreationer, du kan købe tøj, lokale snacks og mange gaver.

Der afholdes nogle håndværksmarkeder på Mallorca mellem maj og oktober. Du kan finde et hver søndag på Plaza Toni Costa. I ferierne er der også håndværksmarkeder, hvor du kan købe flotte souvenirs til din familie.

En tur gennem Drach-hulerne i Porto Cristo

Cala d'Or Mallorca 2

Dette er en spændende vandretur, hvor du vil opdage vidunderet i Europas største grotter. Det er underjordiske grotter, der er tusind år gamle med masser af stalagmitter og stalaktitter. De har strategisk belysning og beroligende lyd af klassisk musik til at sætte liv i turen.

Historiske monumenter

25 minutters gang fra marinaen i Cala d’Or finder du Es Forti-militærfæstningen. Et majestætisk historisk monument, der blev bygget for at forsvare sig mod pirater.

Et andet sted, hvor de mere eventyrlystne tager hen, er San Salvador-helligdommen. Det ligger 509 m over havets overflade og byder på en privilegeret udsigt over bjergene og havet.

Vi inviterer dig også til at besøge den historiske landsby Santanyi. Et charmerende sted fuld af typiske huse bygget af sten. Det er en meget populær landsby blandt turister på grund af det lokale marked, kunstgallerier og designerbutikker.

Naturparken Mondragó

Dette er et naturreservat af enestående skønhed, som ligger kun 6 km fra Cala d’Or på den sydlige del af Mallorca. Det består af fire bugter, hvor du kan stoppe op og nyde roen i vandet og det gyldne sand. Gå langs dens naturstier med udsigtspunkter med udsigt over bugten. Mondragó er et fuglebeskyttelsesområde, hvor du kan se forskellige indfødte arter og nogle pattedyr som pingviner og harer.

Du kan også ride på hesteryg på en udflugt for at udforske Mondragó-naturreservatet. Vælg mellem forskellige typer rideture, og gør dig klar til at nyde en anderledes dag på ryggen af en hest.

Bådcharter på Mallorca

Relaterede artikler:

Aktiviteter på Mallorca Mallorca er den største af de Baleariske Øer og en af de...
I den nordvestlige del af Mallorca ligger feriebyen Sa Coma, som består af en smuk hvid...
Vi inviterer dig til at opleve vidunderlige oplevelser på det åbne hav på en sejlbåd...
I denne artikel præsenterer vi nogle af de oplevelser, du kan få, når du lejer en båd...
Hvis du er på Mallorca, må du ikke gå glip af Mallorcas hovedstad Palma de Mallorca....
En sejltur er en af de bedste oplevelser, du kan få under dit ophold i Sa Coma. Vi har...