Bådudlejning i cala d’Or

Bådudlejning i cala d’Or

I denne artikel præsenterer vi nogle af de oplevelser, du kan få, når du lejer en båd i Cala d’Or.

I havnen i Cala d’Or finder du både i alle størrelser og for enhver smag. Forskellige selskaber bor her og tilbyder ture og pakker, så du kan sejle i Middelhavets krystalklare vand.

Nyd smukke landskaber og paradisiske bugter. Nogle bugter kan kun nås fra vandet, så en bådtur er den bedste måde at se alt det, som øen har at byde på.

Lejen afhænger af datoen, turens varighed og bådens egenskaber. Du kan vælge mellem:

  • Sejlbåde
  • Luksusyachter
  • Katamaraner
  • og mange flere

Vi har små både til 2 personer og større både med plads til op til 100 personer. Fejr din fødselsdag eller din bedste vens polterabend om bord på en båd. En bådtur er en unik oplevelse, og derfor kommer mange mennesker til Cala D’Or for at fejre deres begivenheder på havet.

Desuden kan du undervejs måske støde på en familie af delfiner, der leger i nærheden. Du kan også få øje på nogle hvaler og hvaler afhængigt af ruten og årstiden.

Charter en luksusyacht

Sejl langs kysterne af smukke bugter med drømmeagtige landskaber, udsigten er majestætisk. Ideelt til at tage din partner med og have en romantisk date omgivet af havets ro. Du vil blive ledsaget af en erfaren skipper, der tager sig af alt, så du kun skal bekymre dig om at nyde dig selv og din partner.

Bådture

Lej en motorbåd og sejl uden kørekort på havet. De er udstyret med GPS og har alt, hvad du har brug for, så du kan være helt rolig. Ideel til at leje med venner til en spektakulær dag i byen. Havet er normalt roligt, som om det inviterer sejlere til at blive og bo på dets farvande.

Udflugter med katamaran

Vi tilbyder dig meget komfortable ture, hvor du blot skal slappe af og nyde havets ro. Ideel til små grupper. Nyd sammen med familie eller venner en anderledes oplevelse omgivet af krystalklart vand og strålende solskin.

Dykning

Gå ikke glip af muligheden for at dykke ned i det imponerende hav. Hvis du elsker dykning, har du mulighed for og det nødvendige udstyr til at vove dig ind i en verden af fisk og koraller.

Udlejning af både uden kørekort

Små både kræver ikke kørekort, så du kan køre selv, når du begiver dig ud på havets vande. Dette er en god mulighed for de mere eventyrlystne, der foretrækker at tage roret og vælge deres egen rute.

Både med skipper og skipper på Mallorca anbefales til folk, der ønsker en rolig og ubekymret tur. Fordelen ved at leje en båd med skipper er, at du bliver guidet af en person, der er ekspert i både og kender ruten bedre end nogen anden. En skipper kan føre dig til skjulte steder, som kun kan findes af dem, der kender stedet, desuden er han parat til at løse alle ulejligheder, der måtte opstå med båden.

Kontakt os for at hjælpe dig med at vælge den udflugt og den båd, der passer bedst til din smag og dine behov. Vi har mere end 15 år i branchen og hjælper vores kunder med at få den bedste oplevelse om bord på de bedste både på Mallorca.

Bådudlejning uden bådcertifikat på Mallorca

Udlejning af både uden skipper på Mallorca

Relaterede artikler:

En sejltur er en af de bedste oplevelser, du kan få under dit ophold i Sa Coma. Vi har...
Vi inviterer dig til at opleve vidunderlige oplevelser på det åbne hav på en sejlbåd...
I Cala d’Or finder du alt, hvad du behøver for at nyde din ferie. Der er...
I den nordvestlige del af Mallorca ligger feriebyen Sa Coma, som består af en smuk hvid...
Hvis du er på Mallorca, må du ikke gå glip af Mallorcas hovedstad Palma de Mallorca....
Aktiviteter på Mallorca Mallorca er den største af de Baleariske Øer og en af de...