Udlejning af både på Mallorca

Udlejning af både på Mallorca

Guide

Vi inviterer dig til at opleve vidunderlige oplevelser på det åbne hav på en sejlbåd eller yacht på Mallorca, et paradis på øen, hvor alle ønsker at tage hen. Nyd smukke solnedgange med en romantisk atmosfære, frodige bugter og strande, vandaktiviteter, havets dyreliv og smukke naturomgivelser.

Hos Bananapalmbay.com hjælper vi dig med at planlægge din ferie på Mallorca. Med denne guide får du kendskab til de både, der er tilgængelige på Mallorca, vi fortæller dig alt det, du kan nyde på en båd, og hvilke steder du ikke må gå glip af på din tur rundt i Middelhavet.

Både til rådighed

CAPELLI TEMPEST 900 Boat Rental without skipper

På Mallorca kan du leje:

  • Katamaraner
  • Motorbåde
  • Yachts
  • Sejlbåde
  • Motorbåde
  • Og meget mere…

Alle både er sikre og komfortable, holdes i optimale forhold til navigation og er udstyret med redningsveste og sikkerhedsudstyr. Prisen varierer alt efter sæson, bådtype og turens længde.

Du kan vælge bådcharter med eller uden skipper, fælles udflugter eller private ture for grupper. Vi har forskellige muligheder, bare skriv til os, så hjælper vi dig med at vælge den, der passer bedst til din smag og dine behov.

Vi tilbyder planlagte udflugter med forudbestemte ruter til dem, der ønsker at blive overrasket over de vidundere i Balearernes øhav. Men hvis du ønsker det, kan du planlægge din egen udflugt til det sted, hvor dine drømme fører dig hen. Vi har alt, hvad du behøver for at nyde den bedste tur over Atlanterhavet.

Den bedste oplevelse på havet

Afbryd arbejdet og rutinen og nyd en afslappende bådtur. At sejle i Middelhavets farvande sammen med hvaler og delfiner er en vidunderlig oplevelse, der er mere værd end det koster. Du vil tage nogle meget behagelige minder med hjem, og du vil få lyst til at gøre det hele igen.

Nyd uforglemmelige øjeblikke sammen med din partner, venner og familie. De fleste af vores eksklusive pakker omfatter måltider og drikkevarer om bord. Priserne for både med skipper er inklusive brændstof og besætning.

De private ture tilbyder ro og eksklusivitet, du kan selv vælge, hvor du vil sejle hen og gøre de stop, du ønsker.

Hvis du har spørgsmål, så skriv til os på vores WhatsApp, vi guider dig gerne til at få en vidunderlig ferie.

Vi har de bedste både på øen og mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at vælge den båd, der passer bedst til deres præferencer og behov.

Særlige begivenheder på åbent hav

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (8)

Mange turister vælger vores både til at fejre fantastiske fester. Del med dine venner og familie i et privat og sikkert miljø. Vi giver dig anbefalinger om den bedste båd alt efter dit formål og antallet af personer om bord.

Nyd sammen med dine kære og giv dem en uforglemmelig oplevelse.

Steder at besøge under bådturen

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Østsiden af øen byder på de smukkeste bugter, som du vil kunne se på din passage gennem Mallorca. Nyd smukke landskaber, der er velsignet af naturen.

Bugterne er indlejret i et klippemiljø, der giver dem en unik charme, hvor Middelhavets krystalklare vand trænger ind, indtil det møder øens hvide sand. De mest skjulte bugter forbliver uberørte, og du kan nyde naturen i sin reneste tilstand uden turiststrøg fra resten af kysten.

Klipperne byder på en utrolig udsigt og får dig til at føle dig meget lille på grund af deres imponerende højde.

Nyd stedets marine rigdom og et vandmiljø, der indbyder dig til at dykke ned i vandet for at opdage dets hemmeligheder.

Nogle ruter går gennem Sierra de Tramuntana, Mallorcas højeste bjerg. På denne tur kan du se gigantiske kalkstensklipper, kløfter, havhuler, som man kan komme ind i med båd, og småøer samt tårne, der vidner om de pirater, der brugte dem til at holde øje med deres fjender.

Mallorcas fyrtårne er et must for fotoelskere. De er meget attraktive for turister på grund af deres historiske og kulturhistoriske værdi. De blev skabt af mennesket, men passer perfekt ind i landskabet ved Mallorcas kyster.

Indskibningssteder

På Mallorca kan du gå om bord i forskellige havne i fuld sikkerhed og uden bekymringer.

Havnen i Palma de Mallorca ligger tættest på byens centrum, har alle de bådtyper, som turisterne foretrækker, og er ideel til at tilføje nautisk sjov til dit ophold på øen.

Vi har også Puerto de Soller i Sierra de Tramuntana, Puerto de Andrach og Puerto Adriano med strategiske placeringer for at få adgang til forskellige bugter og øer.

Fordele ved at leje en båd med skipper på Mallorca

CAPELLI TEMPEST-770 - Boat Hire in Mallorca with licence wihtout skipper (3).min

At sejle på det åbne hav er en utrolig og berigende oplevelse. Vi anbefaler at leje en båd med skipper på Mallorca, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst.

At sejle på en privat sejlbåd og slappe af i det blå hav er en fantastisk oplevelse, men hvis det er dig, der styrer båden, skal du holde øje med ruten og kontrollere, at alting går godt, så du kan ikke slappe helt af og hvile dig.

Skipperen på båden tager sig af alle aspekter og tilbyder på grund af sin erfaring en smidig og sikker tur for alle. Han guider jer langs ruten og kender hele området, så han vil være i stand til at køre jer til områder, som ingen kender til. Nogle af de smukkeste bugter på Mallorca er skjulte, og du har brug for en ekspert, der kan finde dem.

Derudover kræver det at vælge en bareboat på Mallorca et kørekort, hvis båden er stor. Du kan få pakker til gode priser på vores hjemmeside, så du kan nyde og lade dig rive med af Middelhavets charme uden at bekymre dig om at køre båden.

Bådcharter på Mallorca

Relaterede artikler:

Aktiviteter på Mallorca Mallorca er den største af de Baleariske Øer og en af de...
I den nordvestlige del af Mallorca ligger feriebyen Sa Coma, som består af en smuk hvid...
I Cala d’Or finder du alt, hvad du behøver for at nyde din ferie. Der er...
I denne artikel præsenterer vi nogle af de oplevelser, du kan få, når du lejer en båd...
Hvis du er på Mallorca, må du ikke gå glip af Mallorcas hovedstad Palma de Mallorca....
En sejltur er en af de bedste oplevelser, du kan få under dit ophold i Sa Coma. Vi har...