Ting å gjøre i Cala d’Or

Ting å gjøre i Cala d’Or

I Cala d’Or finner du alt du trenger for å nyte ferien. Det tilbyr paradisiske strender med det beste fra Middelhavet, vann- og landsport, gater fulle av liv med mange butikker, restauranter og nattklubber. Det er også et veldig populært reisemål for folk som ønsker å slappe av og nyte naturen.

De beste grottene på Mallorca

Besøk de vakre vikene med gyllen sand og krystallklart vann innrammet i det steinete landskapet som gir den følelsen av å være langt borte fra alt. Nyt det paradisiske landskapet og ta med hjem de vakreste fotografiene for å vise frem ferien. Dykkerentusiaster vil finne muligheten til å svømme og utforske vannet. Det tilbyr også vannaktiviteter fulle av adrenalin og moro.

Båtutleie

Dette er en av aktivitetene som ingen turist bør gå glipp av under oppholdet på Mallorca. Nyt en hyggelig tur på havet og la deg forføre av middelhavsbrisen. Du kan stoppe for en forfriskende svømmetur eller snorkle på bunnen av havet. De fleste av båtene tilbyr måltider og drikke, du kan også tilberede en deilig grillmat om bord. Egenskapene til turen vil avhenge av båten og pakken du har bestilt. Alternativene inkluderer båtutleie, private yachter, katamaranutflukter for å utforske kysten og mye mer.

Promenade

Cosas que hacer en Cala d'Or

Ferien din er ikke komplett hvis du ikke nyter et godt måltid ved sjøen. Langs strandpromenaden i Cala d’Or finner du mange restauranter med åpne terrasser for å nyte havutsikten. Smak på deilige lokale og internasjonale retter, tilberedt av fremragende kokker med erfaring innen fusjonskjøkken, mye kreativitet og utmerket presentasjon. Du kan også dele deilige solnedgangscocktailer med partneren din og venner etter å ha ruslet langs promenaden og nyt utsikten.

vannaktiviteter

Cala d’Or er et av favorittstedene for dykkere, nyt undervannslivet og oppdag de vakreste korallene i Middelhavet. Hvis du er nybegynner, kan du bestille hvilket som helst av kursene som tilbys av dykkerskolene med flerspråklige instruktører.

landsport

På golfklubben Valle d’Or vil golfelskere finne et sted å ta unna stresset og nyte et slag golf mens de nyter den vakre utsikten over bukten.

På den annen side vil syklister finne ulike ruter med ulik vanskelighetsgrad for å utforske byen eller sykle langs naturstiene i fjellet. Du finner sykler av alle slag og til og med e-sykler for mindre krevende turer.

Tennisspillere har også sin plass, lei en tennisbane på tennisklubben cala d’Or. Her kan du leie profesjonelle veiledere for å hjelpe deg med å forbedre teknikken din. Klubben tilbyr racketutleie og en bar for å slappe av etter kampen.

natteliv

Dette er et viktig poeng for de som leter etter moro om natten. Selvfølgelig har Cala d’Or massevis av natteliv, med mange terrasser med utsikt over havet og barer som er åpne til daggry, spesielt om sommeren. Nyt cocktailer og drinker med vennene dine til lyden av god musikk. Noen ganger kan du finne livemusikk med lokale band eller danse til blandinger av gjeste-DJer.

lokale festivaler

Mallorca er preget av gleden over gatene, hvor du kan nyte mange fester hele året. Hvis du drar i den første uken i august, kan du nyte skytshelgenens fester, som inkluderer sportsbegivenheter og konserter.

håndverksmarkeder

Mallorcanske håndverkere kommer til markedet for å tilby sine kreasjoner, du kan kjøpe klær, lokale snacks og mange gaver.

Noen håndverksmarkeder holdes på Mallorca mellom mai og oktober. Du finner en hver søndag på Plaza Toni Costa. I løpet av ferien er det også håndverksmarkeder hvor du kan kjøpe fine suvenirer å ta med tilbake til familien.

En spasertur gjennom hulene i Drach i Porto Cristo

Cala d'Or Mallorca 2

Dette er en spennende tur hvor du vil oppdage vidunderet med de største grottene i Europa. Dette er underjordiske huler som er tusenvis av år gamle med mange stalagmitter og stalaktitter. De har strategisk belysning og den beroligende lyden av klassisk musikk for å live opp turen.

historiske monumenter

En 25-minutters spasertur fra marinaen i Cala d’Or finner du militærfestningen Es Forti. Et majestetisk historisk monument bygget for å forsvare seg mot pirater.

Et annet sted hvor de mest eventyrlystne går er helligdommen San Salvador. Det ligger 509 m over havet og tilbyr privilegert utsikt over fjellene og havet.

Vi inviterer deg også til å besøke den historiske landsbyen Santanyi. Et sjarmerende sted fullt av typiske hus bygget med steiner. Det er en veldig populær landsby blant turister på grunn av det lokale markedet, kunstgalleriene og designerbutikkene.

Mondrago naturpark

Dette er et naturreservat med enestående skjønnhet som ligger kun 6 km fra Cala d’Or sør på Mallorca. Den består av fire viker hvor du kan stoppe for å nyte stillheten i vannet og den gylne sanden. Gå langs naturstiene med utsiktspunkter med utsikt over bukten. Mondragó er et fuglevernområde hvor du kan se ulike stedegne arter og noen pattedyr som pingviner og harer.

Du kan også ri på en ekskursjon for å utforske Mondragó naturreservat. Velg mellom ulike typer turer og gjør deg klar til å nyte en annerledes dag på hesteryggen.

Båt charterturer på Mallorca

I denne artikkelen presenterer vi noen av opplevelsene du kan nyte når du leier en båt...
Vi inviterer deg til å leve fantastiske opplevelser på åpent hav på en seilbåt eller...
I båttur er en av de beste opplevelsene du kan nyte under ditt opphold i Sa Coma. Vi har...
Nordvest på Mallorca ligger feriestedet Sa Coma, bestående av en vakker hvit sandstrand...
Hvis du er på Mallorca kan du ikke gå glipp av hovedstaden Palma de Mallorca. En...
Aktiviteter på Mallorca Mallorca er den største av Balearene og et av de viktigste...