Ting å gjøre i Sa Coma

Ting å gjøre i Sa Coma

Nordvest på Mallorca ligger feriestedet Sa Coma, bestående av en vakker hvit sandstrand og områder rundt med mange turist- og fritidsaktiviteter. Til tross for sin lille størrelse, har den alt den besøkende trenger for en morsom dag ute med familie og venner.

En dag på stranden i Sa Coma

Sa Coma-stranden er en av de beste strendene på Mallorca og har blitt tildelt det blå flagget. Den er preget av sin hvite sand og krystallklare turkise vann. Her finner du alt du trenger for en uforglemmelig dag på stranden.

Blant tjenestene som tilbys er:

  • Solsenger og parasoller til leie
  • barer
  • Badevakter
  • Toaletter og dusjer

Det vakre krystallklare vannet tiltrekker seg turister fra hele verden som kommer for å dykke og vindsurfe. Det er en privilegert strand på Mallorca hvor delfiner noen ganger kommer for å hilse på besøkende. Det er en ære å nyte dette opptoget, og forhåpentligvis vil du være heldig nok til å oppleve det under ditt besøk i Sa Coma.

Stranden tar imot turister hele året og området rundt byr på et bredt utvalg av hoteller.

båt-chartere

mallorca boat charter luxury (1)22

Lei forskjellige båter og seil langs kysten av øya, utforsk vikene og nyt det fantastiske landskapet på Mallorca. Avhengig av båten du velger kan du nyte forskjellige ruter og aktiviteter. Når du er på havet, vil du ha muligheten til å stoppe for en dukkert eller snorkle i det forfriskende vannet i Atlanterhavet.

Vi tilbyr båter fra 2 personer til store grupper der du kan nyte en flott dag med familie og venner.

Vi inviterer deg til å feire dine begivenheter som bursdager, bryllup og forskjellige feiringer om bord på en båt. Vi forsikrer deg om at det blir en utrolig opplevelse som ingen vil glemme.

vannsport

Du kan gjøre forskjellige vannaktiviteter i Sa Coma som dykking, brettseiling eller bare svømme i det krystallklare vannet. Det er en veldig populær aktivitet blant besøkende som liker det marine livet og skjønnheten i Middelhavet.

Besøk Drach-grottene

Hvis du er ute etter mer moro, bare 10 km unna kan du besøke denne vakre gamle grotten hvor du kan ta en båttur og nyte et underjordisk eventyr.

Turen tar deg gjennom den 1200 meter lange grotten, hvor du kan se stalaktitter og stalagmitter som er tusenvis av år gamle. Innsjøen er 25 meter dyp og er veldig godt opplyst, hele turen har perfekt lys og du krysser innsjøen og lytter til melodiøs klassisk musikk. Det er en av tingene å gjøre i Sa Coma som du må inkludere i reiseruten.

Besøk Safari Zoo

Bare noen få meter fra turistsenteret ligger en av de mest besøkte dyreparkene i Spania. Du vil få en fantastisk opplevelse å dele med ville dyr som om du var på en ekte safari i jungelen. Du kan ta turene med bil eller ta safaritoget som tilbys av dyrehagen.

Talaiot de na Pol arkeologisk sted

Talayoter er steinkonstruksjoner som vitner om forhistorisk liv i Spania. Du finner dem på Mallorca og Menorca. Så hvis du er i Sa Coma, ikke gå glipp av sjansen til å besøke Talaiot de na Pol. Dette er et steinmonument bygget over en hule som vannet en gang passerte gjennom og som har blitt rekonstruert for å opprettholde øyas arv og historie.

Sykkelturer

I området rundt stranden finner du forskjellige ruter for å sykle rundt i gatene og fjellene rundt feriestedet. Noen etablissementer tilbyr sykkelutleie hvis du ikke har tatt med egen.

Besøk fiskerlandsbyen Porto Cristo

Det ligger svært nær Sa Coma og der finner du mange restauranter med deilige lokale retter. Det er også stedet for ulike festivaler hvor mange mallorcanske tradisjoner gjenopplives.

I båttur er en av de beste opplevelsene du kan nyte under ditt opphold i Sa Coma. Vi har...