Ting at gøre på Tenerife

Ting at gøre på Tenerife

Tenerife er den mest besøgte ø af alle De Kanariske Øer. Hvis du er en af de heldige besøgende, der kommer for at nyde ferien på Tenerife, så har du sikkert allerede spurgt dig selv om ting som: Hvad skal du lave, eller hvilke ting er mulige og værd at lave på Tenerife.

Det er ikke let at finde svaret på en enkel måde, fordi alle er lidt forskellige i deres egne præferencer. Nøglen til at nyde en god ferie er ikke pengene, men den tid, du bruger på at planlægge din ferie sammen med din familie eller dine venner.

Den gode nyhed for dig er, at vi på Bananapalmbay.com gør det nemt for dig. Vi tilbyder mere end 49 forskellige udflugter og ting at lave på Tenerife. Hver udflugt/aktivitet er blevet håndplukket af vores team.

Her finder du vores liste over alle de ting vi tilbyder at lave på Tenerife. Du skal blot vælge den rigtige udflugt eller aktivitet og få mest muligt ud af din ferie på Tenerife!
For at lave en bookingforespørgsel skal du blot udfylde bookingforespørgselsformularen, som du finder på siden med udflugtsbeskrivelser nederst, eller kontakte os via WhatsApp

På Tenerife har du et par ting, som du ikke bør gå glip af. En af dem er det højeste bjerg og vulkan i Spanien. Det majestætiske bjerg Teide og Teide Nationalpark, som er på UNESCOs verdensarvsliste, kan du besøge med en af vores busturene. Vi tilbyder to forskellige udflugter til Teide-bjerget: en halvdagstur til Teide-bjerget med tid til at besøge toppen med svævebanen.

En anden mulighed er en heldagstur Teide – Masca – Icod – Garachico, som også giver mulighed for at besøge nogle andre vigtige dele af Tenerife, såsom den afsidesliggende maleriske landsby Masca, som bl.a. vil tilbyde dig en af de mest spektakulære bjergudsigter på Tenerife. På denne tur vil du også besøge Icod de los Vinos med sit tusindårige dragetræ og den gamle handelshavn Garachico, der blev ødelagt af et vulkanudbrud.

Lær to hovedstæder på Tenerife at kende, den gamle San Cristobal de La Laguna og den nuværende Santa Cruz de Tenerife.
Du vil se eksempler på den kanariske arkitektur og mærke den autentiske atmosfære.

Selv om det ikke er noget, man kan gøre direkte på Tenerife, kan du stadig gøre det. Vi tilbyder dig muligheden for at besøge øen La Gomera, som har været besøgt af Christoffer Columbus. Ja ham, der opdagede Amerika. Udover den berømte besøgende er øen også berømt med nationalparken Garajonay (endnu et eksempel på laurisilva-skov) og endda det lokale fløjtesprog, som de lokale gerne vil demonstrere dig under middagen på den typiske canariske restaurant.

Hvis du er på udkig efter noget virkelig aktivt og dynamisk, så bør du helt sikkert prøve en tur på jetski i 1, 2 eller 3 timer. Du vil få masser af sjov og forfriskning.

Udover Jet Ski har vi mange andre forfriskende og udfordrende vandsport på Tenerife.

Nyd fugleperspektivet over den sydlige del af Tenerife og den uforglemmelige følelse af at flyve. Denne aktivitet foregår i tandem med en kvalificeret paraglidinginstruktør, så du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke har nogen tidligere erfaring.

Den undersøiske del af Tenerife er også værd at opleve. Hvis du har noget tidligere erfaring, kan du tjekke vores pakker og opdage de bedste steder at dykke. Eller hvis du aldrig har prøvet at dykke før, har vi en særlig prøve-dykker-aktivitet, så du kan få din første dykkeroplevelse på Tenerife. Og selvfølgelig kan du lave et certificeret PADI-kursus.

En anden meget anbefalelsesværdig aktivitet er at se på hvaler og delfiner på en 2, 3 eller 4,5 timers bådtur på Tenerife fra Costa Adeje. Bådtypen og varigheden afhænger af dit valg. Hvis du vælger 4,5-turen, kan du også besøge de spektakulære Los Gigantes-klipper, de gigantiske formationer, der vokser op til 600-800 meter direkte fra havet.

Hvis du ønsker at tilbringe en virkelig speciel mindeværdig tid på din ferie på Tenerife? Eller har du en særlig lejlighed at fejre, f.eks. et bryllupsanmodning eller en fødselsdagsfest? Så er det bedste at gøre at leje en båd med kaptajn og lave et charter. Du kan selv vælge bådtype og varighed.

 

Anbefalede ting at gøre på Tenerife

Bådcharter på Tenerife

Bådture på Tenerife

Fiskeri charterskibe på Tenerife

Hvalsafari på Tenerife

Ø-ture på Tenerife

Vandsport på Tenerife

Relaterede artikler:

Tenerife er et berømt feriested for badeferier. Folk fra hele verden kommer hertil hele...
Er du på udkig efter ø-ture på Tenerife? Så hold dig opdateret! Hos os kan du lave de...
Oplev, hvad en eksklusiv privat bådcharter på Tenerife kan tilbyde dig: solskin og...