Ting at gøre i Costa Adeje

Ting at gøre i Costa Adeje

Skal du holde din ferie i Costa Adeje og leder efter ting at lave? Så er du kommet til det rette sted.

Her finder du ting at lave, steder at besøge, turistattraktioner, gode ideer og vigtig information, som vil hjælpe dig med at gøre din ferie i Costa Adeje mere uforglemmelig, fornøjelig, aktiv og sjov.

TOP 11 ting at lave i Costa Adeje, der gør din ferie sjovere og uforglemmelig:

Her er vores liste over de 11 mest populære steder at besøge og ting at lave i eller fra Costa Adeje:

 • Besøg den imponerende vulkan Teide og Teide Nationalpark
 • Lær de autentiske landsbyer på Tenerife at kende: Icod de los Vinos, Masca og Garachico
 • En dags flugt til naboøen med La Gomera Tour
 • Oplev Tenerife off-road på quad
 • Udforsk betagende stier og vandreruter
 • Føl dig som en fugl: Tag på paragliding
 • Nyd solen og havet på strandene i Costa Adeje
 • Forfrisk dig, og mærk adrenalinen: Tag en tur på jetski
 • Se solnedgangen med dit par på en privat yachttur
 • Se stjernerne på Teide om natten
 • Se hvaler og delfiner i deres naturlige omgivelser
 • Betragt de spektakulære Los Gigantes-klipper på en katamarantur
 • Svømning og snorkling i de fantastiske bugter med klart vand

Alle de nævnte aktiviteter og meget mere kan du finde nedenfor og booke hos os. Vælg dem, du kan lide, og sæt nogle af dem på din to-do-liste.

Vi tilbyder nogle aktiviteter, som er baseret direkte i Costa Adeje, men på den anden side byder Tenerife på en enorm mangfoldighed af natur- og kulturinteresser, og nogle af dem er bestemt et besøg værd. Det gode er, at det er nemt at gøre det fra Costa Adeje, da alle busudflugter og dagsture tilbyder afhentning (og retur også :D) fra alle de vigtigste feriesteder i Costa Adeje (Las Americas, San Eugenio, Fañabe, El Duque, Callao Salvaje, La Caleta og Playa Paraiso). Så du behøver ikke at gå i tænkeboks over, hvordan du kommer dertil.

Et af de vigtigste must see steder på Tenerife er naturligvis den berømte vulkan Teide. Det 3718 meter høje bjerg er det højeste, ikke kun på De Kanariske Øer, men i hele Spanien. Teide-bjerget er omgivet af Teide Nationalpark, som er UNESCO’s verdensarv. Den omfatter en stor variation af landskaber, herunder det berømte månelandskab. En anden grund til at besøge Teide Nationalpark er, at der er blevet optaget en del film her, f.eks. One Millions Years B.C. og Clash of the Titans.

Du kan besøge Teide med en halvdagstur til Teide. Med denne tur har du også tid til at tage svævebanen til toppen af bjerget (svævebanen skal betales ud over udflugten). Med lidt held og en skyfri skyline vil du fra toppen kunne se alle syv Kanariske Øer fra toppen.

Hvis du ønsker at ændre lidt på miljøet, kan du tage på en dagstur med guide til LA GOMERA med afhentning fra Costa Adeje, øen, som du kan se på klare dage på den anden side af Costa Adejes hav. Denne ø har endda været besøgt af Christoffer Columbus. Nationalparken Garajonay er et andet eksempel på Laurisilva-tropisk skov.

Teide-Masca-udflugten er meget populær og anbefales, da den bringer dig til de mest værdifulde steder på Tenerife. Blandt dem er ud over Teide og Masca også Icod de los Vinos med sit berømte 1000 år gamle dragetræ og Garachico, en tidligere velstående handelshavn, der blev ødelagt af et vulkanudbrud.

Masca er en lille autentisk landsby, som man ikke bør gå glip af. Den vil få dig til at føle dig som i en anden virkelighed, hvor du kan opleve den typiske kanariske atmosfære, der er bevaret gennem århundreder.

Det mærkelige ved landsbyen Masca er, at den legendarisk nok engang var et tilflugtssted for pirater på grund af sin isolerede beliggenhed.

Gør dit kamera klar. Disse spektakulære udsigter fortjener at blive lagt på din Instagram!

En fantastisk romantisk aktivitet er Teide by night-turen. På grund af den lave lysforurening er Tenerife et af de bedste steder til stjernekiggeri. Vi vil fortælle dig endnu mere – Teide Nationalpark blev anerkendt som en “Starlight Destination”.” God nok grund til at lave denne fantastiske aktivitet med din elskede.

Hvis du vil køle dig ned fra varmen, kan du lave en af de tilgængelige vandsportsaktiviteter med udgangspunkt i Costa Adeje.

Costa Adeje har en enorm mangfoldighed af aktiviteter, som vil holde dig underholdt i løbet af din ferie.

Ønsker du at få en helt enestående oplevelse under din ferie i Costa Adeje? Så spring fra bjergene og tag på Tandem Paragliding (med afhentning fra Costa Adeje) med en kvalificeret instruktør og få et fugleperspektiv over Tenerifes fantastiske sydkyst og bjerge.

Costa Adeje er det perfekte sted at udøve dine foretrukne vandsportsaktiviteter.

Er en afslappende badeferie ikke nok for dig? Du kan også dyrke vandsport under dit ophold i Costa Adeje! Her finder du alle former for vandsportsaktiviteter: Du finder alle disse vandsportsaktiviteter: Jetski, banan, parascending og meget mere! Hvis du bor i Costa Adeje, har du alle følgende vandsportsaktiviteter til rådighed. Du skal bare vælge den rigtige for dig.
Kør på Jet-ski på havet på Tenerife, og føl fart, forfriskning og adrenalin på samme tid. Hvis du ikke har gjort det endnu, så giv det en chance!

Vi tilbyder dig forskellige længder af Jet-ski ridning fra 40 minutter, op til 2 timers sjov. Vil du lave den bedste Jet Ski Safari? Vi tilbyder dig en fantastisk sjov med Jet Ski Safari Los Gigantes, som ikke afgår fra Costa Adeje, men de henter dig direkte fra dit hotel i Costa Adeje. Du skal bare beslutte, hvor længe du vil køre, og begynde at nyde adrenalinen!

Bådture i Costa Adeje

Du spørger måske, hvorfor man skal tage på bådtur på Tenerife? Tja, her er nogle grunde, udover afslapning og nydelse af havet, selvfølgelig.

Hval- eller delfinobservation

Costa Adeje er et ideelt sted at lave aktiviteter som hvalsafari. Hvaler og delfiner lever permanent mellem Tenerifes og La Gomeras farvande. Selv om mere end 28 arter af hvaler og delfiner er blevet set i de kanariske farvande, er de mest almindelige arter her storhvaler og grindehvaler.

Besøg dem med en af vores bådture med afgang fra Puerto Colon – havnen, der ligger direkte i Costa Adeje. Du kan lave 2 timers, 3 timers eller 4,5 timers bådture. Du har også forskellige bådmuligheder, afhængigt af dit budget og dine præferencer. På Tenerife kan vi tilbyde dig luksus yachtcharter, sejlbåde, katamaraner, motoryachter og RIB-både, og de vil alle afgå fra Costa Adeje.

Los Gigantes-klipperne

Udover hvalsafari er en bådtur en god mulighed for at besøge de spektakulære Los Gigantes-klipper. Disse fænomenale vulkanske stenformationer udgør en enorm lodret væg, der på nogle steder når op i 800 meters højde. Det er ret imponerende, må vi indrømme! Så vær forberedt på at få gåsehud på huden, når du ser dette monumentale naturmirakel.

Og nogle andre fantastiske aktiviteter, der er inkluderet i bådturene, er svømning og snorkling i en af de mest beskyttede små bugter på Tenerife, som f.eks. Masca-bugten eller El Puertito. Snorkelmateriale er normalt allerede om bord (tjek beskrivelsen af båden for at se, om det er inkluderet).

Hvis du er en entusiastisk friluftsmenneske, skal du ikke tøve med at udforske nogle af Tenerifes vandreruter. De bedste er vandreture i Masca Canyon eller opstigningen til Teide. Nogle af vandreruterne er virkelig udfordrende, andre kræver blot nogle behagelige sko og kærlighed til naturen.

For dem, der ønsker at stifte bekendtskab med Tenerife på en usædvanlig måde, anbefaler vi at lave Quad Biking fra Costa Adeje med en af vores Quad Safari-aktiviteter. Du kan udforske nogle virkelig spektakulære områder på Tenerife, såsom Los Gigantes og Teide Nationalpark. I kører hovedsageligt off-road, så I får mulighed for at se Tenerifes natur fra en anden vinkel.

Jeepsafari vil være en anden mulighed for at opleve Tenerife off-road.

Hvis du ønsker mere privatliv og tilpasning

Du kan lide idéen om en bådtur, men vil gerne gøre det helt privat?Løsningen er at leje en yacht med kaptajn og lave et privat bådcharter i Costa Adeje. Du kan lave en privat hvalsafari og andre aktiviteter, der er inkluderet i standardbådsudflugten, eller du kan designe din egen tur.

Gå om bord på en af de tilbudte både eller yachter, og sejl væk fra folkemængder og ballade for at nyde fred og ro i den intime atmosfære.

Hvis du skal fejre en særlig begivenhed

Forresten er privat yachtcharter en fantastisk måde at fejre enhver form for særlig begivenhed, som f.eks. fødselsdag, bryllupsanmodning, polterabend eller polterabend. Den særlige anledning er dog ikke nødvendig – du skal bare gøre det sammen med dine venner eller familie, og denne fantastiske dag vil være et af de varmeste minder om din ferie på Tenerife.

Sunset Boat Charter til forslag

Det første, der falder dig ind, er at tage på et Sunset Boat Charter i Costa Adeje. Hvad kan være mere romantisk end at se den farverige solnedgang med din elskede, mens du drikker et glas mousserende vin? Det kunne være et perfekt tidspunkt at fri til et ægteskab eller fejre et bryllupsdag.

Hvis du kan lide at fiske eller bare gerne vil prøve det under din ferie i Costa Adeje, anbefaler vi dig Happy Hooker fælles fisketure eller private fisketure. Kaptajnen er erfaren og kender alle de bedste steder at fiske, så chancerne for at få en fisk er ret store.

I Costa Adeje kan du også dykke eller snorkle.

Hvis du aldrig har dykket før, kan vi anbefale dig vores Try Dive. Det er en perfekt mulighed for at opleve Tenerifes undervandsverden på en sikker måde under vejledning af en kvalificeret instruktør. Vores Try Dive er specielt designet til uerfarne dykkere. Eller tag et dykkerkursus i Costa Adeje og oplev den utrolige undervandsverden. Få dit officielle PADI DYKKE CERTIFIKAT under din ferie med et af vores PADI kurser. Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke har nogen dykkererfaring.

En meget nem måde at snorkle på er at tage med på en af vores ture, som inkluderer det i rejseplanen. Et godt valg ville være Abrazo Catamaran eller privat bådcharter. Båden har normalt allerede masker og slanger med, og de er gratis til rådighed til brug.

Strande

Og glem selvfølgelig ikke det, du kom til Costa Adeje for – de smukke strande. Stræk dig ud på det varme sand og få et perfekt solkysset look på Playa Fañabe, Playa Troya, Playa del Bobo eller Playa del Duque. Hvis du vil snorkle, kan du overveje at besøge den dejlige beskyttede bugt – El Puertito de Adeje (skildpaddebugten).

Hvad er vigtigt at vide om Costa Adeje?

Hvor ligger Costa Adeje på Tenerife?

Costa Adeje ligger ved kysten på den sydlige del af Tenerife. Kun 25 minutters kørsel fra den sydlige lufthavn Reina Sofia finder du dette smukke feriested.

På grund af det varme vejr, masser af attraktioner, aktiviteter, fantastiske strande for alle slags strandelskere og Atlanterhavets klare vand har Costa Adeje i mange år holdt en stærk position på listen over de mest foretrukne feriedestinationer på Tenerife.

Hvor skal man bo i Costa Adeje?

Costa Adeje tilbyder et godt udvalg af overnatningsmuligheder. Her kan du finde mange luksushoteller, som Hotel Bahia del Duque, der flere gange er blevet optaget på guldlisten som “Spaniens bedste resort”, eller det berømte Hard Rock Hotel Tenerife. Men der findes også nogle budgetvenlige hoteller og lejligheder, som tilbyder en god service.

Hvad skal man lave i Costa Adeje?

Hvis du leder efter ideer og ting at lave under dit ophold i Costa Adeje, kan vi fortælle dig, at Tenerife har mange steder at besøge og aktiviteter at lave for enhver smag og præference, fra familievenlige til adrenalinudladende aktiviteter. Rigdommen på flora og fauna gør Tenerife også til et interessant sted for naturentusiaster.

Tenerife er den største af de syv Kanariske Øer, som udgør dette øhav. Det er også den største ø i hele Macaronesien og den mest befolkede.

Hvilke vejrforhold kan man forvente?

De fleste af de ting, vi tilbyder at lave, kan du gøre hele året rundt. Det er ligegyldigt, om du rejser om sommeren eller vinteren, Tenerife vil altid behage dig med varme temperaturer på grund af det milde klima, og derfor har Tenerife fået navnet “den evige forårsø”.

Selv om klimaet kan variere fra den sydlige til den nordlige del af Tenerife, holder de varme vinde fra Sahara den sydlige del af Tenerife for det meste altid varm og solrig. Så hvis du bor i Costa Adeje, behøver du ikke at bekymre dig meget om regn og dårligt vejr.

Aktivitetspakker på Costa Adeje

Anbefalede ting at gøre på Costa Adeje

Bådture på Costa Adeje

Dykning på Costa Adeje

Fiskerejser på Costa Adeje

Fiskeri charterskibe på Costa Adeje

Hvalsafari på Costa Adeje

Ø-ture på Costa Adeje

Safaritur på quadcykel på Costa Adeje

Tematiske parker på Costa Adeje

Udlejning af både på Costa Adeje

Vandring på Costa Adeje

Vandsport på Costa Adeje