Hval- og delfinobservationsture i Costa Adeje

Hval- og delfinobservationsture i Costa Adeje

Hvalsafari i Costa Adeje, Tenerife er nok den mest populære aktivitet for alle slags feriegæster. Mere end 5 års erfaring på markedet har vist, at folk i alle aldre og med alle smagsløg har stor fornøjelse af denne beundringsværdige og afslappende aktivitet. Så læs videre for at finde de 5 bedste grunde til, at hvalsafari bør stå på din to do-liste for din ferie i Costa Adeje.

Har du hørt, at Tenerife er et af de bedste steder at se hvaler og delfiner i deres naturlige omgivelser? Det skyldes, at de lever permanent i farvandene mellem Tenerife og La Gomera og kan ses i alle årets måneder. Så hvalsafari-ture er mulige at lave hele året rundt, selv når vores Vulcano Teide har sne.

At se disse søde, dejlige og yndefulde hvaler bare lege nær båden er en oplevelse, som du ikke får så let i din hverdag. Så hvorfor ikke? Udnyt chancen for at se og beundre dem under din ferie i Costa Adeje! De mest almindelige dyr i dette område er tudsehornsdelfiner og grindehvaler. Og det er garanteret, at du vil møde en af dem under bådturen med hvalsafari. Hvis du kan lide at tage på en katamaran med et lille antal deltagere, så kig på denne 3 timers katamarantur!

Ingen kan benægte alle de sundhedsmæssige fordele, som en person får ved at opholde sig i nærheden af eller på havet. Frisk luft, sol, lyden af bølger og havbrise skaber den bedste antistress- og afslappende effekt. Ved at tage på hvalsafari vil du helt sikkert koble af fra alle bekymringer og få en lykkelig og fornøjelig tid under din ferie i Costa Adeje.

Bortset fra at se hvaler er bådturen en fantastisk måde at besøge en dejlig stille bugt med rent og gennemsigtigt vand, hvor du kan svømme og snorkle. De fleste hvalsafari-ture fra Costa Adeje ankrer op ved Masca-bugten eller El Puertito-bugten.

 

Du har sikkert spurgt dig selv, hvilken aktivitet der med sikkerhed passer til alle medlemmer af din familie eller en gruppe venner? En aktivitet, som vil blive lige så meget værdsat af et barn, en teenager eller en voksen. Så det er det – hvalsafari-turen. Bare gør det, og I vil få en masse glædesfyldte minder om jeres ferie i Costa Adeje.

Hvis du er interesseret i at tage på en delfinbådstur fra Costa Adeje, så tjek alle de muligheder, vi tilbyder, og vælg den, der er bedst for dig. Vi har en masse forskellige ture, som grundlæggende adskiller sig fra hinanden ved varigheden og bådtypen.

Alle delfin- og hvalsafariudflugter starter fra Puerto Colon, havnen, der ligger i Costa Adeje.

Du kan nyde en 3 timers bådtur med snorkling, hvalsafari og snacks og drikkevarer om bord på båden med et reduceret antal passagerer.

Det gode valg vil være Abrazo Catamaran, så du vil få en komfortabel tur og en stor afslapningsoplevelse. Eller du kan tage en 4,5 timers bådtur med Freebird eller Royale Delfin og besøge Los Gigantes-klipperne ud over at se hvaler. Det kan være en af de bedste måder at se Los Gigantes på, da du bedre kan værdsætte størrelsen og storheden af disse spektakulære klipper fra havsiden.

Er du ikke så sikker på vandet eller har du ikke så meget tid, men vil du alligevel gerne se hvaler og delfiner? Bare rolig, du kan også gøre det lidt kortere! Vælg blot 2 timers hvalsafari med Eden Catamaran.

Vi har både med et reduceret antal deltagere, store både og private charterbåde, bogstavelig talt en bådtur for alle. Bare find den rigtige for dig, og udfyld vores reservationsanmodningsformular for at få dine billetter! Hvis du har nogle særlige ønsker vedrørende hvalsafariudflugten, skal du blot kontakte os, så finder vi den bedste løsning!

Og til sidst har vi forberedt nogle fakta og oplysninger om Costa Adeje, som kan være interessante og nyttige for dig, hvis du skal holde ferie på dette berømte feriested på Tenerifes sydkyst.

  • Det tager ca. 45 minutter at komme til Costa Adeje fra den sydlige lufthavn med offentlig bus eller 25-30 minutter med taxi.
  • Costa Adeje ligger lige efter Playa de Las Americas, så det berømte natteliv og underholdning i Las Americas vil være let tilgængeligt for dig, hvis du.
  • Det er også Tenerifes nyeste feriested, og det har de mest luksuriøse hoteller, smarte restauranter og indkøbscentre.
  • Klimaet i Costa Adeje er meget mildt, så vejret i januar vil være næsten det samme som i juni.
  • Strandene i Costa Adeje er fantastiske, smukke og har alle de nødvendige faciliteter til at gøre dit ophold behageligt og behageligt. De mest populære strande i Costa Adeje er: Playa Fañabe, Playa Troya, Playa el Duque.

Tjek også vores artikel for at finde ud af, hvad du kan lave i Costa Adeje udover Whale Watching Boat Tours.

Hvalsafari på Costa Adeje

Relaterede artikler:

Velkommen til Bananapalmbay.com, i denne sektion kan du finde 14 både til leje i Costa...
Bådture i Costa Adeje er en af de mest populære og anbefalede aktiviteter i Costa...
I denne sektion kan du finde vores quad bike safarier, som vi tilbyder med afhentning og...
Skal du på ferie til Tenerife og skal du bo i Costa Adeje? Så vil du helt sikkert gerne...
Her kan du finde de bedste dagsture og udflugter, som du kan foretage fra Costa Adeje. Vi...
Skal du holde din ferie i Costa Adeje og leder efter ting at lave? Så er du kommet til...