Ting at gøre i Los Cristianos

Ting at gøre i Los Cristianos

Los Cristianos er en dejlig lille by på den sydlige del af Tenerife lige ved siden af den berømte Playa de Las Americas. Sammen med Las Americas og Costa Adeje er Los Cristianos en af de mest populære turistdestinationer på Tenerife.

Klimaet i Los Cristianos er meget mildt, solrigt vejr og varme temperaturer gør det muligt at nyde dette yndige feriested hele året rundt.

Hvis du overvejer at vælge Los Cristianos til din ferie, vil du sikkert gerne vide lidt mere om stedet. Hvis du ønsker at finde ud af, hvilke ting du kan lave i Los Cristianos, finder du her en masse ting at lave… Men lad os først give dig nogle generelle oplysninger om stedet. Tjek det ud for at planlægge din ferie og få mest muligt ud af den.

Den nærmeste lufthavn til Los Cristianos er Reina Sofia. Afstanden fra lufthavnen til Los Cristianos er ca. 17 km, så det vil tage dig mindre end 30 min. at komme dertil med bus og ca. 15 min. med taxi eller bil. Bussen sætter dig ind ved det centrale busstoppested i Los Cristianos, hvorfra du kan gå eller tage en taxa til din indkvartering.
Når vi taler om indkvartering, kan du i Los Cristianos finde alle muligheder, lige fra all-inclusive 5-4-stjernede hoteller til vandrehjem eller lejligheder til leje.

Hvis du ikke har taget en all-inclusive ferie og tænker på, hvor du skal spise i Los Cristianos, er der et Los af gode restauranter, som tilbyder retter fra det spanske, kanariske, engelske, italienske, indiske, kinesiske og andre typer af køkken. Der er også mange engelske og irske barer med levende musik eller karaoke.

Og lad os nu endelig gå over til de ting, du kan lave på Tenerife. Nedenfor har vi udvalgt de mest populære og anbefalede udflugter og aktiviteter, som du kan lave på Tenerife, så tag et kig.

Som du ved, handler Tenerife ikke kun om sol, strande og hav. Det handler også om smuk natur, autentisk arkitektur og rig kultur. Alt dette kan du sætte pris på med vores busrejser til øen. Der er få must see steder, men must see nummer et er selvfølgelig den berømte vulkan Mount Teide. Du kan besøge den på en halvdagstur eller en heldagstur Teide-Masca, hvor du også kan se andre imponerende steder, f.eks. den autentiske landsby Masca, Garachico og Icod de Los Vinos.

Du kan også tage en dagstur til naboøen La Gomera. Når du bliver hentet på dit hotel, tager du en færge fra Los Cristianos’ havn, og på mindre end en time går du allerede i land på La Gomera, hvor du vil tilbringe en dejlig dag og lære de betagende naturlandskaber og kulturen at kende, herunder det fantastiske lokale fløjtesprog.

Et andet populært tidsfordriv på Tenerife er en bådtur. Med en bådtur kan du se hvaler og delfiner hele året rundt, nyde solen og slappe af. Vi tilbyder forskellige muligheder for bådture. Du kan vælge efter bådtype og turens varighed. Ved at vælge 4,5 timers tur har du også mulighed for at se de imponerende Los Gigantes-klipper!

Der er også en masse forskellige aktiviteter, som du kan lave direkte i Los Cristianos eller med gratis afhentning fra dit hotel i Los Cristianos.
Lav et prøvedyk for at udforske undervandsverdenen, selv hvis du aldrig har dykket før.
Med paragliding kan du få en fascinerende panoramaudsigt over Tenerifes sydlige kyst.
Quad Safari vil lade dig opleve Tenerifes smukkeste landskaber på den sjoveste måde.
Fiskeri, jetski, parascending og andre vandsportsaktiviteter er også tilgængelige i eller fra Los Cristianos.

Se alle vores tilbud og vælg selv! For at booke udflugten eller aktiviteten skal du blot udfylde reservationsanmodningsformularen eller kontakte os direkte på WhatsApp.

Og husk, at Los Cristianos selv også er et smukt sted, der er værd at besøge.
Gå en tur i de centrale gader, besøg søndagsmarkedet, prøv lokal mad og nyd bare den afslappende atmosfære.

Aktivitetspakker på Los Cristianos

Bådcharter på Los Cristianos

Bådture på Los Cristianos

Dykning på Los Cristianos

Fiskerejser på Los Cristianos

Fiskeri charterskibe på Los Cristianos

Ø-ture på Los Cristianos

Tematiske parker på Los Cristianos

Vandring på Los Cristianos

Vandsport på Los Cristianos