Busudflugter fra Los Cristianos

Busudflugter fra Los Cristianos

Guide

Velkommen til denne artikel, hvor vi vil fortælle dig om vores busudflugter fra Los Cristianos til de forskellige seværdigheder på Tenerife. Vi har forberedt værdifulde oplysninger til dig. Bliv i denne tekst for at kende de steder, som du skal besøge for at kunne sige, at du har været på Tenerife. Vi ved, at du gerne vil kende alle stederne, så vi hjælper dig med at kende det bedste ved hvert enkelt sted, så du kan beslutte, hvilket sted du skal besøge først og vælge, hvilke busture du vil bestille.

Hvis du har spørgsmål undervejs i teksten, kan du skrive os direkte til vores WhatsApp, vi er her for at hjælpe dig. Vi har lang erfaring med at hjælpe vores kunder med at vælge deres aktiviteter på øen. Du kan også foretage dine reservationer via denne vej.

Los Cristianos

Vi håber, at du nyder din ferie på Tenerife. Tag ikke afsted uden at besøge vores strande, grønne skove, vulkanske landskaber, historiske byer og meget mere. På vores hjemmeside finder du også forskellige muligheder for at udforske alt det, som øen har at byde på.

I Los Cristianos finder du strålende og smukke strande. Alt, hvad du ønsker for at nyde havet, finder du i denne smukke by i den sydlige del af Tenerife. Men Los Cristianos er mere end blot strande, du kan også nyde forskellige fritids-, kultur- og gastronomiske muligheder. Nu hvor du har nydt dette vidunderlige sted, er du klar til at fortsætte med at udforske øen. Tenerife har magiske steder, der er værd at besøge. Vores hensigt med denne tekst er at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke steder der er de bedste steder at besøge på Tenerife, så du kan træffe dit valg og nyde din ferie i fulde drag.

Guidede udflugter til Teide-bjerget

Privat udflugt til Teide (2)

Vi inviterer dig til at lære Teide at kende med Spaniens højeste top. I slutningen af denne artikel præsenterer vi dig vores liste over guidede ture for at lære de mest interessante steder på Tenerife at kende. For at lære Teide at kende har vi flere muligheder. Vælg den vejledte udflugt til Teide og Vilaflor for at opleve de smukkeste landskaber på øen. Vi tilbyder også et privatbesøg på Teide med en professionel guide, så du kan komme i kontakt med parken på en særlig måde og lære alt om dens historie og geologiske karakteristika. Vi har også andre udflugter, der tager dig til andre vigtige landsbyer på øen, såsom Garachico og landsbyen Masca. Hvis du er på udkig efter stjernesightseeing, foreslår vi Teide-udflugterne om natten for at observere kosmos stjerner.

Teide Nationalpark bør ikke mangle på din ferierute på Tenerife. Lær dette fortryllede sted med en meget speciel topografi at kende. En interessant kendsgerning om denne park er, at den har karakteristika, der ligner dem, som planeten Mars har, så det er som om, du rejser ud af denne verden. Men udover dette giver den dig også mulighed for at kigge ud i rummet takket være den rumstation, der er placeret her. Kom og lær kosmos stjerner at kende, du kan se nærmere på stjernerne, månens overflade og solstorme. Et vidunder for øjnene af os, og dette er det bedste sted at se det. Gå ikke glip af Tenerifes solnedgang set fra denne park, det er spændende og meget behageligt. Om natten stjernerne og roen ved at føle sig ét med universet, og så om morgenen den mest inspirerende solopgang, du kan forestille dig. Et helt skuespil af følelser og stimuli for vores sanser. Simpelthen perfekt, du må ikke gå glip af det. Du skal ikke bekymre dig om opstigningen, i parken finder du en svævebane, der tager dig helt op til den astronomiske station. Kom og opdag parken og dens hemmeligheder. Indånd den friske luft og tag de smukkeste minder med hjem fra din ferie.

Guidede besøg til Vilaflor, Garachico og Masca

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (2)

Vi præsenterer dig disse smukke landsbyer på Tenerife med charmer og enestående skønhed. Vi inviterer dig til at lære landsbyen Masca at kende, en smuk by på den sydlige del af Tenerife. Det er et beskyttet område på grund af den store biodiversitet, der findes der. Landsbyen Masca kombinerer smukke skove, bjerge og klipper med en type traditionel arkitektur, der giver den sin særlige essens. Her finder du en lille landsby med venlige mennesker, håndværksbutikker og nogle steder, som besøgende kan nyde. En af de ting, der gør denne landsby meget populær, er Masca-kløften, en vandrerute, der fører til kysten. Vær opmærksom på, at det er en vanskelig nedtur, som kun bør udføres af folk med en masse øvelse og forberedelse. Når du når bunden, vil du støde på Masca-bugten, en smuk strand med mørkt sand og krystalklart vand, hvor du kan tage en forfriskende dukkert og glemme alt om hverdagens ansvar.

Garachico tenerife air view.min

Garachico er en smuk nordlig by med en historie at fortælle. Den var den vigtigste handelshavn på øen, indtil den blev ødelagt af en vulkan. I dag er det en smuk by, der bevarer minderne om dette havneeventyr og kombinerer dem med et nyt liv fuld af kunst og historisk arv. Her finder du udsigtspunktet Garachico, der ligger højt på vejen, hvorfra du kan se byen og dens smukke klippefremspring nær kysten.

Glem ikke at besøge Vilaflor, en landsby, der ligger på et privilegeret sted. Den ligger på øens højeste punkt og byder på en unik og særlig type landskab. Når man går gennem dens “månelandskab”, føler man sig som om man var på månen. Her kan du også lære de historiske monumenter at kende, som er repræsentative for Tenerifes kultur.

Bus_turer gennem moderne byer på Tenerife

Vi har en udflugt, der tager dig til øens hovedstad og byen La Laguna. Med denne bustur på Tenerife tager vi dig også med til Taganana, en smuk landsby på landet i Anaga.

Anaga Tenerife

Santa Cruz de Tenerife er hovedstaden på Tenerife, og er et sted, du skal se, især den gamle bydel. Her kan du se en række vigtige koloniale huse og kirker. Men du finder også en masse moderne udvikling, der står i kontrast til de historiske bygninger, og det er en smuk by, der også modtager mange krydstogtskibe, hvilket gør den til en meget vigtig turistdestination.

Santa Cruz de Tenerife Shopping

La Laguna er en smuk by, der er erklæret verdensarv på grund af sin kunstneriske, kulturelle og historiske rigdom. Den er hjemsted for det første universitet på De Kanariske Øer, som stadig er i drift og bringer en ungdommelig, frisk luft til byen.

Efter at have besøgt disse smukke byer tager vi dig med til Landparken Anaga i den nordlige del af Tenerife. Sammen med Teide-parken er det et af de mest specielle naturmiljøer på øen. Vi inviterer dig til at gå langs dens stier og veje. Nyd livet fra højderne, blandt grønne skove og den flerårige tåge. Lær dens landsbyer og paradisiske strande ved foden af kløfterne at kende. Inden for parken findes der forskellige byer og landsbyer, hvoraf en af dem er Taganana. Vi inviterer dig til at lære dens gader og kultur at kende, som er typisk for Tenerife.

Busrundfart på Tenerife

Candelaria Tenerife (2)

Blandt vores guidede udflugter rundt om på Tenerife har vi en, hvor du vil lære forskellige landsbyer og naturlandskaber af stor turistmæssig interesse at kende. Vi begynder med La Candelaria, en smuk landsby, hvor guanche- og castilianske kulturer er kombineret. I dens gader kan du se eksempler på guanche-kunst sammen med koloniens traditionelle bygninger. På Plaza de La Candelaria kan du se forskellige bronzestatuer fra guanche-kulturen, der ser ud til at vogte over vores skytshelgens basilika.

visit la orotava tenerife day tour

La Orotava er et andet sted, der er altid til stede i vores rejseplaner. Vi kan ikke glemme at komme forbi denne smukke by i nærheden af den storslåede Teide. Slentre gennem dens gader fulde af historie og bygninger med traditionel arkitektur.

Erjos er en anden af vores yndlingsdestinationer. Det er en landsby i den nordlige del af Tenerife, der venter på dig med sine magiske landskaber og mystiske bjergtoppe. Den er hjemsted for en række forskellige arter, der er tilpasset det vulkanske miljø. Tilstedeværelsen af vand i denne del af Tenos landdistriktspark har skabt et ideelt miljø for udviklingen af forskellige arter.

tenerife dagstur teide masca icod garachicoEt andet sted, du skal besøge, er Icod de Los Vinos, som ud over skønheden i sine gader og landsbyer også rummer et unikt natursymbol. Vi taler om det berømte gamle dragetræ, det ældste dragetræ i verden, som du kan se her.

Neptune Tenerife Boat Trip to Los Gigantes form North and South (15)

Til sidst præsenterer vi dig Acantilados de los Gigantes, som ligger i den sydvestlige del af øen og som venter på at tilbyde dig beskyttelse. De indfødte Guanches kaldte dem “La Muralla del Diablo” (Djævlens mur). I dag er de et punkt af turistmæssig og økologisk interesse. Havet omkring klipperne er fyldt med lystbåde med folk, der gerne vil se Los Gigantes’ skønhed og bade i det forfriskende vand på dens strande.

Kom og oplev vinene fra Tenerife

Vi tilbyder dig busture i Los Cristianos for at lære nogle af øens plantager at kende, gå gennem dem og nyde deres ro. Med disse ture tager vi dig med til at vide, hvordan vinen fra Tenerife bliver tilberedt, og selvfølgelig vil du kunne smage nogle af dem og vælge den bedste af dem alle.

Besøg La Gomera med færge fra Tenerife

VIP-udflugt La Gomera (14)

Vi har andre typer af busudflugter i Los Cristianos for at lære naboøen La Gomera at kende. Vi tager dig med på opdagelse i dens landsbyer og naturattraktioner. Du kan vælge mellem en delt udflugt eller en VIP-minibusudflugt. Vi tilbyder dig en personlig oplevelse til krævende smag.

Kontakt og booking

Med vores anbefalinger til dine busture i Los Cristianos ønsker vi at hjælpe dig med at vælge de steder, du skal besøge på din ferie. Vi ved, at du ønsker at se dem alle, og vi håber, at du har tid nok. Husk, at du kan rejse privat eller i fællesskab. Vi tilbyder dig en personlig oplevelse med førsteklasses opmærksomhed. Tak, fordi du har tillid til os.

Busudflugter på Los Gigantes

Hvad vores kunder siger:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

Relaterede artikler:

Strande i Los Gigantes