Delfin- og hvalsafari fra Los Cristianos

Delfin- og hvalsafari fra Los Cristianos

Guide

Hval- og delfinobservation fra Los Cristianos Tenerife er en af de mest efterspurgte aktiviteter af vores kunder. Los Cristianos er et meget vigtigt turistområde på øen, så det modtager turister, der søger varme og sjov hele året rundt.

I denne artikel præsenterer vi dig for listen over tilgængelige aktiviteter til hvalsafari på Tenerife, som du kan booke fra Los Cristianos. Vi har transport til denne region af øen og andre vigtige turistcentre. Alt du skal gøre er at skrive til vores WhatsApp for at afklare tvivl, vurdere tilgængeligheden af datoer og foretage dine reservationer.

Delfin- og hvalsafari fra Los Cristianos Tenerife

Gå ikke glip af muligheden for at se hvaler i deres naturlige habitat. Vores både er sikre for miljøet og havdyrene, så du behøver ikke at bekymre dig om noget.

Dolphins jumping in Tenerife South
Bådene, der tilbyder denne service, er forpligtet til at levere en turistservice af høj kvalitet, samtidig med at de respekterer havets liv. Nyd en fascinerende oplevelse uden at påvirke delfinernes, grindehvalernes og hvalernes liv.

Gennem denne aktivitet vil du kunne se hvaler og delfiner, der spadserer lystigt rundt og lejlighedsvis en legende hval, der krydser frem og tilbage i havet. Turisterne er forbløffede over at se dette naturskuespil, som er svært at finde andre steder. Vi inviterer dig til at tage billeder, optage videoer og se dem med respekt.

Under bådturen på Tenerife kan du solbade, slappe af på båden, nyde udsigten over kysten, dele den med familie, venner og partner, se på storheden af Los Gigantes-klipperne og Masca-bugten. Benyt lejligheden til at svømme og lege med vandlegetøj med de udflugter, der omfatter et stop et sted langs Tenerifes kyst.

Liste over marine arter, du kan se på Tenerife

Nu vil vi fortælle dig om de forskellige arter, som du kan se fra båden på Tenerife Syd. Vi minder dig om, at der er arter, der lever i dette område hele året rundt, og andre arter, der dukker op på bestemte tidspunkter af året.

Stor næsehornsdelfin

Områderne i den sydvestlige del af Tenerife har den højeste reproduktionsrate af tudsehornsdelfiner i hele Europa. Da de er en af de bedst kendte og mest udbredte arter på Tenerife, kan du let se dem i bugten.

Deres videnskabelige navn er Tursiops truncatus. De har en mørkegrå farve på den øverste del, som går over i lysere toner mod den nederste del af kroppen. De optræder et stykke ud for Tenerifes kyst og er den mest kendte delfinart i området. De har en gennemsnitsstørrelse på 2,6 meter, idet hunnerne er mindre end hannerne. Ældre eksemplarer når dog en længde på over 3 meter. De kan ses hele året rundt i bestemte områder af bugten.

Grindehval

Dens videnskabelige navn er Globicephala macrorinchus. Denne art tilhører familien delfinidae og er en del af kategorien hvaler. Det er en stor hval, der kan blive op til 5 meter lang og veje op til 2 tons. Den optræder hele året rundt.

Almindelig delfin

Dens videnskabelige navn er Delphinus delphis. Dette er den mest populære art på verdensplan, så du har sandsynligvis set dem før. Hvis du besøger Tenerife om vinteren, er det meget sandsynligt, at du vil se dem passere forbi på deres trækrute. De når en længde på 2,5 meter og 120 kilo. Du kan kende dem fra hinanden på den gule farve på siderne af deres kroppe.

Falsk spækhuggerhval

Dens videnskabelige navn er Pseudorca crassidens. De er meget venlige hvaler og er en rigtig publikumsmagnet. De er kendetegnet ved deres slanke, aflange kropsform og finner med albuer i enderne. De er dybt grå i farven. De kan veje op til 1.500 kg og være op til 6 meter lange. De er en trækfugleart, så du vil kun kunne se dem, hvis din ferie falder sammen med det tidspunkt, hvor de passerer Tenerife.

Ud over disse arter vil du også kunne se andre hvaler som f.eks:

  • Brydehvaler
  • Stribet delfin
  • Rissos delfin
  • Kaskelothval
  • Nordlig vågehval
  • Finhval
  • Dværgrylehval
  • Frasers delfin
  • Dræberhval

Privat hval- og delfinobservationsudflugt i Los Cristianos

På listen nedenfor finder du de både, der er til rådighed for eksklusive hval- og delfinobservationsture. Fejr særlige begivenheder med dine kære og ingen andre.

Lej en rummelig katamaran til 11 personer hos Kalima

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Fejr livet til søs om bord på denne rummelige 36 fods katamaran. Du vil finde masser af plads til dig og dine gæsters komfort. Vælg mellem 3 til 8 timers krydstogter for maksimal nydelse.

Du vil få mulighed for at se hvaler i deres naturlige habitat, svømme og snorkle, besøge de imponerende Los Gigantes-klipper og Masca-bugten.

3 timers speedbådscharter med White Heaven

Tenerife Speed Boat Charter, Puerto Colon
Kom og nyd sammen med din familie eller venner på havet med denne vidunderlige båd. Denne aktivitet er tilgængelig for 11 personer, så alle vil føle sig godt tilpas og afslappet. Ud over at se hvaler vil du besøge bugterne Puertito de Adeje eller Diego Hernandez. Snorkeludstyr, drikkevarer og snacks er inkluderet i prisen.

Privat bådcharter til hvalsafari med Galatea

Sailing Boat Charter in Tenerife Galatea
Del med dine venner og familie på denne vidunderlige sejlbåd med en maksimal kapacitet på 7 passagerer. Du vil kunne se hvaler i deres naturlige omgivelser og tage smukke billeder. Efter observationen vil I tage ud for at køle jer af i en smuk bugt. Nyd en vidunderlig dag i havet i total eksklusivitet. Snorkeludstyr, drikkevarer og snacks er inkluderet.

Delte udflugter med hval- og delfinobservation fra Los Cristianos Tenerife Syd
På følgende liste finder du de både, der er tilgængelige til fælles hval- og delfinobservation. Nyd havet, solen, havbrisen og hvalerne.

Bådtur til Los Gigantes med Freebird

catamaran tour in Tenerife with Freebird
Med denne 3 timers bådtur kan du se hvaler og delfiner på Tenerife, besøge klipperne i Los Gigantes og køle dig af i det krystalklare vand i bugten.

Båden sejler mod farvandene mellem Tenerife og La Gomera, hvor du har større sandsynlighed for at se tudse delfiner og grindehvaler. Derudover vil du kunne se andre arter, der passerer gennem området på forskellige tidspunkter af året, som f.eks. den atlantiske plettede delfin og kaskelothvalen.

Efter hvalsafari tager Freebird mod Los Gigantes-klipperne for at beundre deres storhed. Herefter tager båden dig til den smukke Masca-bugt, hvor du kan bade og lege i sandet. Til sidst får du en lækker frokost og vender derefter tilbage til havnen.

Delfin- og hvalsafari med Eden-katamaran fra Los Cristianos

eden catamaran tour tenerife
Nyd denne 2 timers hval- og delfinobservationsaktivitet på Tenerife. Båden sejler fra Puerto Colon til øen La Gomera. Vi leder efter de specifikke steder, hvor der er størst sandsynlighed for at se hvaler og delfiner, så der er stor sandsynlighed for at se hvaler i deres naturlige habitat.

Du kan også leje Eden-katamaranen i 3 timer for at køle dig af i havet. Hvis du vælger aktiviteten på 3 timer, har du mulighed for at gå ned i bugten og svømme og dele med venner. Denne aktivitet omfatter vand, sodavand og øl.

Udflugt med Royal Dolphin for at se hvaler og delfiner i Los Cristianos

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Hvis du opholder dig i Los Cristianos, bør du ikke gå glip af muligheden for at se hvaler og delfiner om bord på vores sensationelle Royal Dolphin. Vi taler om en fantastisk katamaran af stor størrelse og fremragende funktioner til at tilbringe en utrolig dag på havet.

Royal Dolphin har glasvinduer i gulvet, hvorigennem du vil kunne se havdyrene, der fredeligt slentrer rundt under båden. Derudover er den udstyret med forskellige kameraer, der optager den marine aktivitet i nærheden af båden og derefter sender den gennem tv-apparaterne på dækket. Som du kan se, tilbyder denne båd dig en anderledes og komplet måde at se hvaler og delfiner på på Tenerife på.

Udflugten afgår fra havnen i Puerto Colón til farvandene mellem La Gomera og Tenerife, det område med den største forekomst af hvaler. Her vil du være heldig at se tundeløer og grindehvaler. Vi kan ikke garantere, at du vil se disse hvaler, men der er en god chance for, at de vil dukke op tæt på båden. Du vil også sandsynligvis se en kaskelothval eller en groftandet delfin passere forbi, men disse optræder kun på bestemte tidspunkter af året. Aktiviteten omfatter et stop i Masca Bay for at få forfriskninger og frokost.

Hvalsafari til Los Gigantes med Maxicat

maxicat catamaran tenerife
Vi tilbyder dig denne fantastiske aktivitet i 3 timer for at se hvaler fra Los Cristianos på Tenerife. Du kan også booke aktiviteten i 5 timer for at nyde oplevelsen i længere tid og se andre steder i bugten på Tenerife syd.

Maxicat er en fantastisk båd, som du vil kunne se hvaler og delfiner i deres naturlige habitat. Båden sejler fra havnen i Puerto Colon på jagt efter hvaler og delfiner. Når vi først er i området, er der stor sandsynlighed for at se nogle af havdyrene, der kommer op for at sige hej. Husk, at hvalerne på Tenerife er vant til både og ikke er bange for at nærme sig dem.

Aktiviteten omfatter også et stop ved Masca-bugten til svømning og snorkling. Frokost og transport er inkluderet.

Transport fra forskellige steder i Los Cristianos

Full HD - los-cristianos-beach-compressed
Vi minder dig om, at vi har forskellige både på vores hjemmeside til forskellige formål. Du kan komme til Tenerife for at fejre din polterabend eller for at erklære din kærlighed om bord på en båd. Vi tilbyder majestætiske sejlbåde, komfortable yachter og andre både. Hvis du ønsker at nyde en uforglemmelig dag på havet, har vi det, du har brug for.

Hvis du ønsker at booke en af disse hvalsafariaktiviteter fra Los Cristianos, skal du blot skrive til os på WhatsApp for at foretage din reservation.

Husk at foretage dine reservationer flere dage i forvejen for at sikre dig, at du finder ledige pladser på den ønskede dato. Det er en ære for os at betjene dig, og vi ved præcis, hvad du har brug for, så tøv ikke med at kontakte os.

Sidst i teksten finder du en liste over aktiviteter, som er tilgængelige for turister, der bor i Los Cristianos. Vi inviterer dig til at gå igennem de forskellige aktiviteter og logge ind for at få flere detaljer. Vedhæftet til hver aktivitet finder du også en kontaktformular, som du kan udfylde for at komme i kontakt med os. Vi venter på dig på Tenerife, begynd at planlægge din ferie, og stol på os, vi har stor erfaring inden for sektoren, og vi kan hjælpe dig med at vælge den aktivitet, der passer bedst til dig.

Bådcharter på Los Cristianos

Hvalsafari på Los Cristianos

Hvad vores kunder siger:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

Relaterede artikler:

Strande i Los Cristianos