Vandsport i Los Cristianos

Vandsport i Los Cristianos

Guide

I denne lejlighed vil vi gerne dele den komplette liste over vandsport i Los Cristianos med dig. Bliv til slutningen og opdag hvorfor Los Cristianos hvert år modtager tusindvis af besøgende, som kommer begejstrede for dets strande og forskellige vandaktiviteter.

Hos os kan du vælge mellem forskellige muligheder for at nyde det bedste af Los Cristianos. Vi har bådture og forskellige både, der passer til kundens behov. Du kan vælge en rolig katamarantur, en romantisk sejltur, en luksusyacht til deling med medlemmerne eller en katamaran til delfin- og hvalsafari og meget mere.

Nedenfor er der en liste over vandsport og aktiviteter på Christians, så du kan lægge planer for din næste ferie.

Jetski

Jetski in tenerife south

At køre på jetski er en af de mest spændende oplevelser, du kan få på vandet. Tag kontrollen, og sejl hen over vandet og lad alle dine bekymringer ligge bag dig. Tænk ikke to gange, og noter på din bucket list denne fantastiske oplevelse, der vil få dig til at smile hele dagen lang. Alle scootere er i top stand og nemme at håndtere. Du vil også få de bedste eksperter til at vejlede dig, så du kan lære alt, hvad du har brug for at vide.

Parascending

Parascending in Tenerife South

Dette er en meget sjov og fantastisk aktivitet, hvor du svæver op til 100 meter op og nyder udsigten over øen, som var du en fugl. Efter turen kommer du ned og rører vandet med fødderne, mens du nærmer dig båden. Det er en helt sikker oplevelse, hvor du kan dele den med en anden person ved siden af dig. Der er redningsveste til rådighed, og bådene styres af eksperter med mange års erfaring med vandaktiviteter i Los Cristianos og andre steder på Tenerife.

Kajak- og kanoture

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Dette er en afslappet aktivitet, hvor du kan padle i dit eget tempo på det krystalklare havvand. Turene omfatter de bedste områder i bugten, så du kan nyde den bedste udsigt og se de smukkeste steder i Los Gigantes. Det er velegnet for alle, og du får alt det nødvendige udstyr med til din sikkerhed. Udflugten foregår i små grupper med en instruktør i spidsen, som træffer beslutningerne for turen.

Dykning og snorkling

diving in tenerife south

Gør dig klar til at dykke ned i Middelhavets dybder og udforske alle dets skønheder. Det er en spændende oplevelse, hvor du kan dele med havets dyr i deres naturlige habitat. Du skal ikke bekymre dig om noget, vi sørger for alt det udstyr og den hjælp, du har brug for. De bedste steder til dykning er fjerntliggende og skal nås med kajak eller båd, hvilket gør oplevelsen endnu mere underholdende, fordi du kan nyde klipperne, se Teide fra havet og se på fuglene, der omgiver stedet. Det er også almindeligt at komme tæt på de områder, hvor nogle hvaler og delfiner passerer forbi.

Surfing

Meget tæt på Los Cristianos, ved Las Américas-stranden, er der perfekte betingelser for at sætte sig på et bræt og tæmme bølgerne. Vejret der er behageligt, og der er som regel gode bølger. Om sommeren kan du surfe uden våddragt, men om vinteren falder temperaturen til 19 grader celsius, så du bør bære mere beskyttelse. Hvad angår bølgerne, kan nogle af dem nå op på op til 3 meter, og på grund af klippernes virkning anbefales de kun til erfarne surfere. Der er også mere rolige områder for begyndere.

Du vil finde snesevis af surfere, der kommer hver weekend og i ferierne for at have det sjovt og komme ud af rutinen. Vi minder dig om, at da det er et klippefyldt område, møder bølgerne nogle gange klipperne, og du skal slippe dem på det rigtige tidspunkt.

Bådcharter

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Sidst men ikke mindst kunne vi ikke glemme at nævne de bådture, der tager os med ud på havet for at koble af fra rutinen og slappe af med lyden af bølgerne. Under bådturene kan du nyde en stille tur eller holde en fest for at fejre en særlig dato på Middelhavets farvande. Du vil også have mulighed for at nyde synet af delfiner og hvaler, turene omfatter de steder, hvor disse smukke hvaler passerer forbi.

Vi tilbyder også motorbådsture for at nyde havet og dets charme. Slap af på bådsæderne, mens kaptajnen deler ud af sin viden om øen. Vi har også luksusyachter til små grupper, sejlbåde til en romantisk udflugt, katamaraner til at udforske Atlanterhavet og mange flere muligheder. Afhængigt af bådens og turens karakteristika er der måltider, snacks og drikkevarer til rådighed for hele familien.

Vi håber, at vi har løst alle dine tvivlsspørgsmål i forbindelse med sport.

Udlejning af både på Los Cristianos

Vandsport på Los Cristianos

Relaterede artikler:

Los Cristianos er en dejlig lille by på den sydlige del af Tenerife lige ved siden af...

Strande i Los Cristianos

Playa de las Vistas, joka tunnetaan myös nimellä Las Vistasin ranta, on erittäin...
Det er en fantastisk bystrand, hvor man kan solbade og nyde Tenerifes hav. På grund af...
Playa de Troya I og II er to strande i Costa Adeje. Her finder du alt det sjove ved...