Hvad skal man lave nytårsaften på Tenerife?

Hvad skal man lave nytårsaften på Tenerife?

Guide

At tilbringe nytårsaften på Tenerife er en af de oplevelser, der på grund af sin intensitet bliver i vores hukommelse for livet. Efter nytårsmiddagen på Tenerife er det skik og brug at gå ud på gaden for at hygge sig sammen som én stor familie. I dette indlæg vil du lære om alle de muligheder, som Tenerife har at byde på til nytårsaften, og du vil finde ud af, hvorfor alle ønsker at komme hertil for at byde det nye år velkommen.

Vi bør nævne, at vejret på Tenerife nytårsaften ligger på gennemsnitligt 20 grader celsius. Øen har et fremragende klima hele året rundt, så Tenerifes indbyggere har den luksus at kunne tilbringe nytårsaften i fred og ro på gaderne og strandene. Dette er et af de mest attraktive træk for besøgende, der kommer hertil for at undslippe kulden.

Hvad skal man lave nytårsaften på Tenerife?

¿Que hacer en Nochevieja en Tenerife?

Inden vi fortsætter, vil vi gerne fortælle dig, hvordan nytårsaften fejres i Spanien. Festen starter den 31. december og varer til langt ud på de tidlige morgentimer den 1. januar.

En af de vigtigste traditioner er de 12 heldige druer, som spises til rytmen af klokken 12 om natten til klokken 12. Det siges, at den, der spiser dem til tiden, vil få et godt år. Det er en meget sjov og vigtig aktivitet. Kom og spis druerne sammen med os for at byde året velkommen på den rigtige måde.

Efter nytårets ankomst hører vi, at flaskerne bliver åbnet og den kollektive glæde er stor. Alle griner, laver vittigheder og lykønsker hinanden og forlænger hyggen i et par timer, eller så længe kroppen kan holde til det. Man kan også høre bilerne, der kører forbi med deres horn.

På Tenerife er det endnu sjovere, fordi glæden ligger os i blodet. Hvis du har lyst til at komme, er her de bedste muligheder for at sige farvel til det gamle år og byde det nye år velkommen, som vi ved hvordan man gør på Tenerife.

Nytårsaftensfest på en båd

En af de bedste måder at byde det nye år velkommen på Tenerife på er at gøre det på havet og i badedragt. Ved at leje en båd med skipper på Tenerife for at tilbringe nytårsaften vil du nyde godt af forskellige tjenester såsom åben bar, madbuffet, behagelig musik og mulighed for at svømme i Atlanterhavets forfriskende vand. Selvfølgelig vil vi være på et passende sted for at overvære det spektakel af lys og farver, der oplyser nattehimlen ved midnatstid.

Udendørs fester i gaderne, på pladserne og på strandene

Pladserne er de foretrukne steder at byde det nye år velkommen på Tenerife. Alle er klædt i deres bedste tøj og med en flaske i hånden for at nyde den bedste nytårsaftensfest på Tenerife. Når midnat nærmer sig, kigger folk op på uret for at se, hvornår viseren når sit højeste punkt. Ved det første slag på uret putter alle deres druer i munden og så videre til det sidste slag. Når uret er færdig med at slå, lyder det enslydende “Godt nytår”, og alle omfavner og kysser hinanden i lykke, uanset om de kender hinanden eller ej.

Mens dem på stranden fejrer på restauranternes terrasser, langs promenaden og ved strandfesterne. Vi anbefaler Playa de Las Américas og Costa Adeje til at byde nytåret velkommen på Tenerife. Det er ikke underligt, at vores ø er et af de mest populære rejsemål for spaniere til at byde nytåret velkommen på stranden.

Festligheder på barer, pubber og diskoteker

Nytårsaften på Tenerife fejres også i private lounger og på natklubber. Det er her, de berømte cotillones finder sted, det er fester med dans, drinks og middage, der er designet til lejligheden.

Nytårsaften på hotellet

Nogle foretrækker at tilbringe den inde på hotellet, hvor alt er forberedt til at give den bedste nytårsaftensmiddag på Tenerife. Du vil nyde livemusik med luksusorkestre, dans og underholdning i en eksklusiv atmosfære.

Hvor er det bedste sted til nytårsaften på Tenerife?

Hvis du er på Tenerife og gerne vil vide, hvor du skal tilbringe nytårsaften, er her nogle af de mest ikoniske steder på øen, hvor festen og hyggen lyder i det fjerne.

Nytårsaften i Los Cristianos Tenerife

Denne by i Arona siges at være vært for de bedste fester på øen. Her kan du opleve liveorkestre, top-DJ’s, cotillions og selvfølgelig et fantastisk fyrværkeri.

Plaza de España i Santa Cruz de Tenerife

Kom til pladsen for at fejre og danse til rytmen af levende musik. Alt vil være dekoreret med masser af lys og farver for at byde det nye år velkommen med den bedste energi.

San Sebastian-pladsen i Adeje

Dette er et magisk sted, der samler de mest glade mennesker i byen. Slut dig til mængden for at dele glæden ved det nye år.

Puerto de la Cruz

Dette er et af de mest populære steder at fejre nytårsaften på Tenerife. Du finder mange restauranter, der er indrettet til lejligheden med arrangementer, der er organiseret for at byde det nye år velkommen med glæde og sjov.

La Laguna

Ud over de nytårsaftensarrangementer, der fejres i alle byer på Tenerife, har La Laguna en ekstra begivenhed, nemlig den populære universitetsnytårsaften. Denne begivenhed afholdes den næstsidste torsdag i december for at samle områdets universitetsstuderende, som benytter lejligheden til at sige farvel til året med en stor fest i selskab med deres klassekammerater.

Nytårsaftens fyrværkeri

new years eve tenerife (5)

På Tenerife er fyrværkeri som overalt i verden stjernerne i nytårsfesten nytårsaften. Uanset hvor du befinder dig, på dit hotel, på stranden eller på en båd, skal du ud og se fyrværkeriet. Hundredvis af farvet fyrværkeri fylder himlen med magi og håb. Du kan også finde ud af, hvilke områder der vil blive brugt til affyring, så du kan sende dine raketter op i luften og sende dine drømme og ønsker med dem.

Dette er et unikt øjeblik på året, hvor vi forlader en fase bag os og forbereder os på en ny med optimisme og glæde. Se op mod himlen sammen med dine børn, din partner, familie og venner. Grin, syng og græd, lad dine følelser komme op til overfladen og kram dem alle så tæt, som du kan. Nytårsfyrværkeri på Tenerife har en lav støjbelastning.

Alle er velkomne til at fejre nytårsaften på Tenerife

Det er værd at nævne, at udgangsforbuddet på Tenerife nytårsaften var en foranstaltning, der blev truffet på grund af coronavirus-kontingentet. På grund af det store antal mennesker blev det besluttet, at der ikke skulle være nogen mennesker på gaderne, men dette er nu overstået, og vi kan vende tilbage til at være glade uden bekymringer. Du har intet at tabe og meget at nyde, så kom og vær med til at spise druer og have det sjovt.

Nytårsaftensarrangementerne på Tenerife bliver transmitteret i fjernsynet for alle dem, der er nødt til at blive hjemme eller er på hospitalet. Målet er, at alle skal deltage og have et godt nytår.

Skriv til os for at få hjælp til at planlægge din nytårsaftensfest på Tenerife, vi har de bedste planer og anbefalinger. Læg en besked på WhatsApp, så hjælper vi dig gerne, husk at vi hvert år modtager en stor tilstrømning af besøgende, så du bør reservere flere dage i forvejen.

Bådcharter på Tenerife

Relaterede artikler:

På denne side præsenterer vi dig for vores udvalg af vandsport på Tenerife. Vi...
Bådudlejning på Tenerife, en speciel og uforglemmelig oplevelse på dine ferier. Den...
En af de bedste måder at opleve naturen og stierne på Tenerife på er at tage på en...
Det er tid til at tale om swimmingpools og rutsjebaner. Her præsenterer vi dig for de...
Der er virkelig mange gode grunde til at booke vores bådture på Tenerife. Nyd...
Hvis du er på udkig efter aktiviteter, hvor du kan nyde naturen og aktiv turisme, har vi...
I denne mulighed præsenterer vi dig for de bedste forlystelsesparker på Tenerife. Vi...
Tenerife har mange muligheder for at fejre vigtige øjeblikke og dele dem med dem, vi...
Oplev, hvad en eksklusiv privat bådcharter på Tenerife kan tilbyde dig: solskin og...
Hold dig opdateret! Med os kan du lave de bedste udflugter på Tenerife. Organiser din...

Strande i Tenerife

Det er en fantastisk bystrand, hvor man kan solbade og nyde Tenerifes hav. På grund af...
Playa de las Vistas, joka tunnetaan myös nimellä Las Vistasin ranta, on erittäin...
Det er en bystrand, der er meget populær på Tenerife, og som modtager mange besøgende,...
Det er en bystrand i Costa Adeje, der tilbyder alt, hvad du har brug for til en...
Se on Teneriffan kaunis ranta, joka on edelleen tuntematon monille turisteille, joten se...
Playa de Troya I og II er to strande i Costa Adeje. Her finder du alt det sjove ved...
Playa Fañabé er en dejlig lys sandstrand med fantastiske fritidsaktiviteter. Den...
Se on kaupunkiranta, joka sijaitsee Puerto Santiagon laiturilla ja kävelykadulla....
Den er også kendt som Playa los Guios og er en dejlig strand, der er velsignet af...