Ting at gøre i Playa de las Americas

Ting at gøre i Playa de las Americas

Playa de las Americas (eller blot Las Americas) er et feriested på den sydlige del af Tenerife, der ligger lige mellem Los Cristianos og Costa Adeje. Mange turister fra hele verden (mest europæere) vælger denne feriedestination til deres ferie. Der er mange ting at lave i Playa de las Americas, som du vil finde ud af ved at læse denne artikel.

Besøg de mest populære og anbefalede steder på Tenerife med afhentning i nærheden af dit hotel i Playa de las Americas (der er flere afhentnings- og startsteder i feriestedet til rådighed for din komfort).

Øen har virkelig meget at byde på, og det er virkelig værd at besøge visse dele af den. Nogle steder som Los Gigantes-klipperne kan virkelig gøre dig fascinerende, og andre steder vil køre dig over begejstret.

Så vores 1. råd er, at du laver en god ferieplan, inden du ankommer til Tenerife. På den måde kan du spare dyrebar ferietid og få fuldt udbytte af dit ophold på et af de mest berømte feriesteder på Tenerife: Playa de las Americas.

Vi tilbyder udflugter, som vi har udvalgt en efter en med vores erfaring fra mange års arbejde i Tenerifes lokale turistbranchen. Hvis du har brug for vores hjælp til at organisere dine aktiviteter og udflugter under dit ophold på Tenerife, er du velkommen til at kontakte os. Lad os vide det ved at udfylde reservationsanmodningsformularen, som du kan finde på udflugtsdetaljesiden, eller send os en hurtig WhatsApp for en mere direkte kontakt. Du er også velkommen til at ringe til vores spanske mobilnummer +34 663 699 101

ℹ️ Generelle oplysninger

☁️ Vejret

Milde vejrforhold, som gør det muligt at nyde din ferie alle årets måneder, det vil sige at temperaturen i juni er blot et par grader højere end i december.

💃 Underholdning 👯

Mange steder til underholdning, herunder barer, restauranter, golfbaner, indkøbscentre, et udviklet natteliv med masser af diskoteker og strandklubber og mange flere ting at lave, f.eks. bådfester.

✈️ Forbindelse

Den nærmeste lufthavn til Playa de Las Americas er den sydlige lufthavn Reina Sofia. At komme derfra til dit hotel i Las Americas tager dig ca. 30 minutter med bus.

🏨 Hoteller

Når man taler om berømte feriesteder på Tenerife, er det første navn, som folk kommer i tanke om et hotel, Playa de las Americas. Du har helt sikkert allerede hørt om dens strande, natklubber og udflugter. Las Americas er kendt som centrum for underholdning og natteliv i det sydlige Tenerife.

Playa de las Americas har 4 og 5-stjernede luksushoteller som Villa Cortes eller det berømte Mare Nostrum Resort. Også hoteller som Columbus, Catalonia Oro Negro, H10 Las Palmeras & Best Tenerife eller Spring Hotel Volcano tilbyder rigtig god service.

ℹ️ Præcisering af oplysninger

Vi ved det! Det vigtigste spørgsmål i dit hoved er, hvilke ting du kan lave i Playa de las Americas. Læs videre for at finde ud af det.

For selvfølgelig kan du gøre en masse ting i Playa de Las Americas, såsom udflugter, aktiviteter, ø-ture, ø-ture, vandsports quad safarier og meget mere. Alt sammen med udgangspunkt direkte i eller fra dette feriested.

Det komplette udvalg af udflugter, som du kan lave i Playa de las Americas, er blot en rulle nedad. Men inden da vil vi gerne give en kort beskrivelse af, hvad du kan forvente af nogle af vores udflugter og aktiviteter.

De fleste af de ting, vi tilbyder nedenfor, er forsynet med transport. Andre aktiviteter er direkte realiseret i Playa de las Americas. F.eks. med udgangspunkt fra stranden eller havnen. Andre henter dig med bussen fra dit hotel. Når du booker hos os, giver vi dig naturligvis de nødvendige oplysninger for at komme nemt til startstedet eller mødestedet.

⚡Snakkeliste over gøremål ✅

  • Oplev naturens virkelige skatte, såsom Teide-bjerget, Spaniens højeste bjerg og vulkan, med en halvdagsudflugt
  • Værdsæt de enorme klipper ved Los Gigantes, mens du tager en afslappende bådtur
  • Nyd den autentiske kanariske atmosfære i landsbyer som Masca med en af vores dagsture
  • Udforsk kysten og mød fascinerende hvaler og delfiner med en hvalsafari
  • Besøg den maleriske naboø La Gomera på en heldagstur
  • Mærk friskheden og glæden, mens du kører på jetski eller laver en af dine foretrukne vandsportsaktiviteter

🌃 Natteliv

Forskellige aftenshows, barer og pubber med livemusik, lys og dans til om morgenen – alt dette er en integreret del af Las Americas. Las Americas har altid tiltrukket unge mennesker og fest- og sjovelskere i alle aldre. Så hvis du er på udkig efter endeløs underholdning, er det det helt rigtige sted. Tjek Veronicas Stripe, mere kendt som Las Veronicas, hvis du kan lide sjov og fest.

Strande

Selvfølgelig husker vi, at på trods af kærligheden til fester og underholdning, tiltrak Tenerife dig først og fremmest med blidt solskin og det blå hav. Så vi kan ikke glemme at nævne strandene. Den vigtigste strand i Las Americas hedder Troya. Det er et perfekt sted at få bronze, slappe af og svømme i Tenerifes blå vand. Og hvis du ønsker at tage en pause fra middagssolen, kan du tage en forfriskende drink på en af barerne ved kysten. I øvrigt kan du hver søndag om sommeren deltage i strandfesten, der arrangeres af Monkey Beach Club. Opdatering oktober 2019: Monkey Beach Club er lukket for øjeblikket.

🍔 Restauranter

I Playa de las Americas kan du finde masser af restauranter for enhver smag og ethvert budget. Hvis du vil prøve typisk spansk mad, skal du tage til Meson Castellano. Hvis du ikke kan lide spansk mad (hvilket er næsten umuligt), eller hvis du bare ønsker at variere dine måltider (hvilket er mere muligt), kan du gå til indkøbscentret Safari og prøve, afhængigt af dine præferencer, italiensk mad i Bianco, indisk mad i Bombay Blue, Tex-Mex i Hacienda Miranda eller asiatisk mad i Thai Botanico.

Shopping

Playa de las Americas er også kendt som shoppinghjertet i det sydlige Tenerife. For at shoppe kan du besøge Golden Mile, der starter fra Vista Sur. Der finder du de berømte indkøbscentre: Safari, Oasis og Americas Plaza. Husk også at besøge Siam Mall, et kæmpe indkøbscenter, som for nylig blev bygget i Las Americas.

Anbefalede ting at gøre på Playa de las Americas

Bådture på Playa de las Americas

Dykning på Playa de las Americas

Fiskerejser på Playa de las Americas

Hvalsafari på Playa de las Americas

Katamarancharter på Playa de las Americas

Ø-ture på Playa de las Americas

Safaritur på quadcykel på Playa de las Americas

Sejlbådsbefragtning på Playa de las Americas

Tematiske parker på Playa de las Americas

Udlejning af luksusyachter på Playa de las Americas

Vandring på Playa de las Americas

Vandsport på Playa de las Americas