Bådture i Playa de las Americas

Bådture i Playa de las Americas

Playa de las Americas er et af de vigtigste feriesteder og ligger i den sydlige del af Tenerife. Flere og flere mennesker holder ferie i Playa de las Americas på grund af det varme klima og turistinfrastrukturen på det sydlige Tenerife.

Takket være de generelt gode vejrforhold er det muligt at foretage bådture i Playa de las Americas i alle årets måneder. Her er vores udvalgte liste over bådture i Playa de las Americas:

  • 3 timers katamarantur med Abrazo med reduceret antal passagerer
  • 4,5 timers katamarantur for at besøge klipperne ved Los Gigantes
  • 3 timers bådture for at se hvaler eller delfiner med Freebird-katamaranen
  • 2 timers bådtur til hvalsafari med Eden-katamaran
  • 3 timers privat tur med motoryacht
  • 3 timers tur med stiv oppustelig båd
  • 3 Timer privat katamarantur

Det første, du vil gøre, når du ankommer til Playa de las Americas, er nok at gå ned på stranden for at slappe af og nyde den varme sol og det forfriskende hav. Men ud over at blive på stranden hele dagen, er der mange aktiviteter og udflugter, som du kan foretage dig her.

En af de mest behagelige og fornøjelige er en bådtur, hvor du kan se hvaler og delfiner, slappe af, snorkle og bare tilbringe en god tid sammen med dine venner, par eller familie.

Vi tilbyder en masse Must do ting i Playa de las Americas og også en masse bådudflugter, afhængigt af dine behov og budget har vi nogle tilbud til dig… Hver af dem vil starte fra Puerto Colon, kun 10-15 minutters gang fra Playa de las Americas.

Men før det, lad os fortælle dig lidt mere om hvaler og delfiner, der lever i Tenerifes farvande. Storhvaler er de faste beboere i de kanariske farvande. Sandsynligvis siger navnet “flaskehalsdelfin” dig måske ikke så meget, men hvad er der med Flipper? Kan du huske serien fra din barndom? Så præcis den samme slags delfiner vil du have mulighed for at se på vores bådtur.

Men der er ikke kun delfiner, der lever i de kanariske farvande. En anden fastboende beboer er vores venner, grindehvalerne.

Ok, nu er det nok at tale om hvaler og delfiner, lad os fortælle dig om nogle andre ting, du kan gøre på vores bådture.

Alt afhænger af, hvor meget tid du ønsker at bruge om bord.

Vi har forskellige muligheder for at lave en bådtur med hvalsafari fra Playa de las Americas

Med den mest langvarige mulighed, den 4,5 timers Freebird Gigantes-udflugt, vil du også kunne besøge nogle absolut imponerende klipper, som på spansk kaldes “Los Acantilados de los Gigantes” (Los Gigantes-klipper).

Og selvfølgelig vil I have tid til at svømme i nærheden af Masca-bugten. Efter svømningen får I nogle snacks om bord, hvorefter I sejler tilbage til Puerto Colon.

Hvis du gerne vil have lidt mere komfort, anbefaler vi, at du tager en af bådene med det reducerede antal personer om bord. Du kan f.eks. vælge katamaranturen med Abrazo. Med en af disse ture kan I se hvaler, svømme og snorkle i løbet af 3 timer. Snacks og drikkevarer er også inkluderet.

Hvis du gerne vil have turen lidt hurtigere, eller hvis du er på budget, har vi også turen på 2 timer med Eden-katamaranen.

Og selvfølgelig er der altid nogle særlige lejligheder: en fødselsdag, en hencefest eller andre øjeblikke, som du gerne vil dele kun med dine venner eller din familie. Den perfekte måde at gøre disse øjeblikke uforglemmelige på vil være et privat bådcharter.

Hvis du blot ønsker at foretage en luksus hvalsafari på din ferie, er denne mulighed også noget for dig.

Bådture på Playa de las Americas

Fiskeri charterskibe på Playa de las Americas

Luksus Yacht Charters på Playa de las Americas

Udlejning af katamaraner på Playa de las Americas

Udlejning af speedbåde på Playa de las Americas

Relaterede artikler:

Playa de las Americas er det ideelle sted at bo på Tenerife, hvis du ønsker at dyrke...
Playa de las Americas (eller blot Las Americas) er et feriested på den sydlige del af...