Bådture fra Puerto de la Cruz

Bådture fra Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er det vigtigste feriested på den nordlige del af Tenerife. Mange feriegæster fra hele verden vælger den på grund af de utrolige landskaber, det behagelige klima og den autentiske kanariske atmosfære.

 

Ud over at nyde solen på de smukke naturstrande er der mange udflugter og aktiviteter, som du kan foretage dig direkte i eller fra Puerto de la Cruz. På vores hjemmeside kan du finde detaljerede oplysninger om ting at lave i Puerto de la Cruz, du kan tjekke det ud her.

Nu vil vi gerne tale lidt mere om en af vores yndlingsaktiviteter – bådture med hvalsafari og forklare dig, hvad du kommer til at se og gøre på denne fantastiske tur.

Vores bådture starter fra Puerto Colon-havnen, som ligger i den sydlige del af Tenerife. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan du kommer dertil på egen hånd, vi tilbyder en gratis bus fra dit hotel til alle bådture, som er tilgængelige fra Puerto de la Cruz.

Tenerife er et perfekt sted for hval- og delfinobservation hele året rundt.

Bådturene giver dig mulighed for at se disse dejlige dyr i deres naturlige omgivelser. Og det er endda garanteret, at du vil møde en af dem.

Det er mest sandsynligt, at du vil møde en stor delfin og en grindehval. De steder, hvor man kan se dem, er koncentreret i farvandene mellem Tenerife og La Gomera. Så når du går om bord, sejler du i retning af La Gomera og gør et stop for at se hvaler eller delfiner lege lige i nærheden. Det er en helt fantastisk oplevelse for både børn og voksne.

Ud over at se hvaler og delfiner kan du under sejlturen slappe af, nyde solen, svømme og snorkle og bare have en god tid sammen med din familie, par eller venner. Med bådturen har du også mulighed for at se Tenerifes sydkyst.

Og med den 4,5 timers tur kan du endda besøge de betagende Los Gigantes-klipper. Så nu kan du forstå, hvorfor sejlturen er en af de mest populære aktiviteter på Tenerife og et absolut must.

En anden mulighed, som kun vil være tilgængelig, hvis du lejer en bil under din ferie på Tenerife (med ophold i Puerto de la Cruz), er at leje en af vores private både i Costa Adeje.

Hvis du ønsker at foretage en bådtur, skal du blot tjekke vores muligheder fra Puerto de la Cruz. At foretage en booking vil kun tage dig et par minutter. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os pr. telefon eller udfylde kontaktformularen.

Bådture på Puerto del la Cruz

Relaterede artikler:

Find ud af de bedste ting, du kan lave i eller fra Puerto de la Cruz. Vi sætter pris på...