Udflugter med bus fra Puerto Santiago

Udflugter med bus fra Puerto Santiago

Guide

Vi præsenterer dig for vores busudflugter i Puerto Santiago for at lære Tenerife helt at kende. Gennem denne artikel ønsker vi at fortælle dig om de vigtigste steder at besøge på Tenerife nord og syd. Nyd magiske landsbyer, livlige bjerge, livlige strande og vulkanske landskaber.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os direkte på WhatsApp. Derfra kan vi hjælpe dig med at vælge dine busture på Tenerife og foretage dine reservationer. I over femten år har vi hjulpet vores kunder med at nyde øen og besøge de mest interessante steder.

Busudflugter fra Puerto Santiago til andre turiststeder på Tenerife

Puerto Santiago er et smukt sted at tilbringe din ferie. Nyd den maritime atmosfære og havbrisen på promenaden. Bugten Puerto Santiago er en af de mest besøgte på Tenerife på grund af dens skønhed og fremragende badeforhold. Men Tenerife er mere end blot en strand; du bør også lære andre landskaber og byer på øen at kende. Derfor præsenterer vi dig for denne tekst. Vores mål er, at du lærer de smukkeste seværdigheder på Tenerife at kende, som du kan besøge med vores busture i Puerto Santiago.

Vores firma har specialiseret sig i VIP-bus- og minibusture på Tenerife. Den komplette liste over tilgængelige udflugter kan findes i slutningen af denne artikel, vælg og book dit næste eventyr. Skriv til os lige nu på vores WhatsApp for at stille dine spørgsmål og foretage dine reservationer.

Busudflugter til Teide-bjerget fra Puerto Santiago

Udflugter med bus fra Puerto Santiago

Vi har forskellige busture, så du kan lære Teide helt at kende og nyde dens vulkanske landskaber. Ved at booke en af vores aktiviteter og busture til Teide kan du også besøge andre byer på Tenerife, såsom Garachico, Vilaflor og Masca.

Besøg Teide Nationalpark

Udflugter med bus fra Puerto Santiago

Teide National Park er et af de steder, du ikke må gå glip af på din ferie på Tenerife. Den er hjemsted for mange dyre- og plantearter, der er tilpasset det vulkanske miljø. Nyd paradiset på jorden for de indfødte Guanches. For dem var Teide-bjerget en beskytter sendt af guderne for at passe på dem og velsigne territoriet.

I denne park finder du også en astrofysisk station, der er dedikeret til udforskning af solen og andre stjerner i kosmos. Du kan bruge dens kraftige teleskoper til at se nattehimlen og få øje på fjerne stjerner. Dette område har en stor fordel i forhold til andre observatorier i verden; herfra vil du kunne se rummet med stor kvalitet og i fravær af lysforurening. Vi anbefaler også, at du tager op til toppen af Teide med svævebane, som er tilgængelig for vandreture og opstigninger uden fysisk anstrengelse.

På vores hjemmeside har vi forskellige udflugter med bus for at lære Teide at kende, vælg mellem en af følgende:

    • Busudflugter for at gå rundt i Vilaflor og vandre gennem Teides vulkanske landskaber
    • Udflugt til Teide om natten for at se stjernerne
    • 8 timers privat udflugt for at lære Teide at kende i dybden

Vi har også busudflugter til Teide-bjerget, som tager dig med til de nærliggende landsbyer. Her er nogle af de andre steder, du kan besøge, når du lejer vores bus- og minibusudflugter i Puerto Santiago.

Byer i nærheden af Teide: Masca, Vilaflor og Garachico

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (1)

Den første landsby, som vi gerne vil nævne, er Masca, en landsby af stor turistmæssig værdi på Tenerife. Den ligger i den nordøstlige del af øen mellem dale og klipper. Det er en magisk og speciel landsby med unikke skønheder, der hvert år tiltrækker hundredvis af besøgende. Slentre gennem dens gader og besøg de forskellige håndværksbutikker, der venter på dig. To af de mest attraktive steder i denne by er Masca-kløften og Masca-bugten.

Du kan også besøge andre fantastiske landsbyer af stor turistmæssig værdi, såsom Vilaflor. Dette er en smuk by, der ligger i den højeste region på Tenerife. Kom og oplev dens “månelandskab”, som får os til at føle os som om vi var på månen. Landskabets karakteristika skyldes vulkansk aktivitet kombineret med vinderosion.

En anden vigtig landsby er Garachico. Kom og oplev dens historiske monumenter og slentre gennem dens gader fulde af traditioner fra Tenerife. Garachicos udsigtspunkt ligger øverst på vejen, og herfra kan du se hele byen.

tenerife-day-tour-teide-masca-icod-garachico

Busudflugt gennem de smukkeste landsbyer på Tenerife

Her er vores private bus- og minibusudflugter til fascinerende landsbyer fyldt med kunst, historie og kultur.

Vi tager dig med til La Candelaria, den mest religiøse landsby på Tenerife. Denne by er hjemsted for basilikaen for Vor Frue af La Candelaria, der er de Kanariske Øers skytshelgen. Kom og oplev dens gader, historiske monumenter og basilikaen, som samler sognebørn fra hele øen.

Candelaria Tenerife (2)

På den anden side er La Orotava et andet sted, du skal besøge på Tenerife. Landsbyen ligger i en dal, og inde i den finder du eksempler på den autentiske arkitektur på Tenerife. Med busturen i Puerto Santiago vil du også lære Icod de Los Vinos at kende. Nyd dens traditionelle arkitektur og gastronomiske smagsprøver af øens smagsoplevelser. I denne landsby kan du se verdens ældste dragetræ, der er kendt som Drago Milenario.

visit la orotava tenerife day tour>

Denne udflugt tager dig også til Los Gigantes, som er en turistby af stor værdi på Tenerife på grund af Acantilado de los Gigantes. Disse store klippeformationer rejser sig over Tenerifes vestkyst og skaber en magisk ramme af stor turistmæssig værdi. På søsiden sejler mange både dagligt ud for at besøge klipperne på grund af deres skønhed og indbydende atmosfære. I denne del af kysten er den marine aktivitet meget aktiv. På vores hjemmeside kan du bestille bådture til Los Gigantes for at se hvaler og svømme i vandet ud for kysten.

Bustur på Tenerife gennem byerne og landskaberne

Vi har en udflugt, der hedder Tur på Tenerife, som tager dig til Santa Cruz de Tenerife, La Laguna og Taganana.

Først og fremmest har vi La Laguna. I dens gader finder du kirker, historiske bygninger, butikker og steder til fritid og rekreation.

La Laguna - Tenerife North (9).min

Denne by er hjemsted for universitetet i La Laguna, og derfor er dens gader fulde af muntre unge mennesker. For at få en idé om byens betydning bør du vide, at den er blevet erklæret for verdensarv af UNESCO på grund af dens uophørlige udvikling. På den anden side har vi San Cruz de Tenerife, øens hovedstad. Den er berømt for sit karneval, som anses for at være af international turistmæssig interesse. Slentre rundt på dens pladser, slotte, kirker og andre traditionelle bygninger.

På den anden side har vi landdistriktsparken Anaga, som du bør besøge med busrejserne på Tenerife. Dette er et naturområde, der er rigt på biodiversitet og naturskønhed. Det blev erklæret biosfære-reservat for at beskytte det dyre- og planteliv, der findes der. I dets indre lever forskellige befolkninger, der sameksisterer i harmoni med naturen. En af disse landsbyer er Taganana, som vi tager dig til med vores busrejser i Puerto Santiago.

Anaga Tenerife

Besøg plantagerne på Tenerife og dens kvalitetsvine

Vi har busudflugter i Puerto Santiago for at besøge plantagerne på Tenerife. Vi tager dig med til bananplantager, aloe vera og andre planter. Lær vinfremstillingsprocessen at kende på tæt hold, og derefter kan du smage og nyde vinenes smag. I slutningen af turen tager vi dig med til at smage god mad med kanariske smagsoplevelser.

Minibus rejser til La Gomera fra Tenerife

VIP udflugt La Gomera (10)

Hvis du allerede har besøgt Tenerife og ønsker at fortsætte med at opdage essensen af de kanariske øer, inviterer vi dig til at besøge La Gomera. Vi har eksklusive udflugter til La Gomera, hvor du kan slentre gennem dens gader, besøge dens historiske monumenter og nyde dens naturlige landskaber.

Bus_udflugter_booking fra Puerto Santiago

Med vores busudflugter i Puerto Santiago ønsker vi at tage dig med på opdagelse på Tenerife. Nyd dens landsbyer, byer, historiske og naturmonumenter. Vi tager dig med til de mest attraktive steder på Tenerife. Tøv ikke med at skrive til os på WhatsApp for at afklare dine tvivlsspørgsmål og foretage dine reservationer. Tak fordi du stoler på os. Vi håber du nyder dit ophold på den strålende solens ø.

Busudflugter på Puerto Santiago
Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler:
Strande i Puerto Santiago