Første offentliggørelse: juni 5, 2021 | Sidst opdateret: september 30, 2022 | Forfatter: Jan Daniel

Ture til øen Tenerife

Hold dig opdateret! Med os kan du lave de bedste udflugter på Tenerife. Organiser din ferie på Tenerife med os. Med vores ø-udflugter sparer du penge og værdifuld tid.

Forelsk dig i unikke steder og typiske landsbyer på De Kanariske Øer. Vi viser dig, hvorfor Tenerife er værd at besøge og foreslår de mest anbefalede steder at besøge på Tenerife. Kun de vigtigste og mest fremragende udflugter på øen er opført på vores hjemmeside. Træf dit valg.

Private udflugter i land for krydstogtsejlere

Tenerife Day Tour

Tenerife er en populær mellemlanding for mange krydstogtskibe. Så hvis du er turist og tilbringer en dag eller et par timer på vores ø, giver vi dig mulighed for at udforske og lære øen at kende. Vi tilbyder dig udflugter med en erfaren guide og brændstof inkluderet.

Vi har gode tilbud på udflugter rundt om på Tenerife. Du kan leje forskellige ruter for et par timer eller en hel dag, det hele afhænger af din tid til rådighed. Lær La Laguna, Santa Cruz, La Orovata, El Teide og meget mere at kende. Hvis du ønsker at booke en af vores udflugter, bedes du kontakte os på WhatsApp for at foretage din reservation, hvilket ikke tager mere end 2 minutter. Den detaljerede liste over de aktiviteter, der er tilgængelige på Tenerife for at lære øen at kende, findes i slutningen af denne tekst.

Udflugt til Teide

Teide half day tour in tenerife with cable car or without

En meget populær udflugt på Tenerife er Teide – Masca. Med denne udflugt besøger vi vulkanen Teide, Spaniens højeste bjerg. Teide er kongen af Tenerife, med en top, der rejser sig over 3700 m over havets overflade, overfører den autoritet og dominans. Du kan vandre gennem Teide Nationalpark, hvor du udover at bestige vulkanen også kan vandre langs stierne og nyde den smukke natur. Det er en mulighed for at få frisk luft, bevæge kroppen og opleve øens vulkanske natur.

På denne udflugt besøger vi også den autentiske kanariske landsby Masca, hvorfra du kan nyde en betagende panoramaudsigt over Tenerifes bjerge.

Teide-udflugter fra Tenerife Syd er en af de mest efterspurgte aktiviteter på vores hjemmeside. Så gå ikke glip af muligheden for at besøge Tenerifes konge i løbet af din ferie. Et besøg på Teide er også en af de ting, man kan lave på Tenerife med børn. De nyder opstigningen i svævebanen til det yderste, de føler det som om de flyver og forundres over landskabets uendelighed under deres fødder. Du skal dog tage højde for, at der er tale om højder, og du bør ikke tage meget små børn med, det foreslås, at de er ældre end 6 år.

Stjernekiggeri på Tenerife

Teide by Night Tenerife (2)

Tenerife tilbyder også muligheden for at gå på stjernekiggeri. Vi har til dig en udflugt, der starter ved solnedgang, så du kan nyde solnedgangen i Teide Nationalpark. Himmelens farvespil sammen med parkens skyggespil skaber en magisk og fortryllende stemning. Det siges, at man herfra kan nyde de bedste solnedgange på Tenerife.

Når mørket falder på, kan du så beundre kosmos’ uendelighed med total klarhed. På kabelbanens basestation, som ligger i en højde af 2 356 meter over havets overflade, kan du bruge teleskoperne med lang rækkevidde til at betragte stjernerne og, hvorfor ikke, opdage en ny planet.

De astronomiske udflugter på Tenerife er vidunderlige. Vores ø er også internationalt berømt for at have verdens største solobservatorium. Herfra kan du se solen som aldrig før. Du kan se dens solpletter og glubske flares i en brændende kamp, der udkæmpes langt væk fra os.

Til stjerne sightseeing har vi professionelle Starlights med fuldt kendskab til kosmos og stjernebillederne. De vil dele deres viden og nogle historier fra det ydre rum med dig. I kan observere galakser, klynger og stjerner. Herfra vil du kunne observere stjernebillederne med imponerende klarhed. Hvis du er astronomielsker, bør du tage med på denne udflugt på et perfekt sted til astronomisk observation på grund af fraværet af lysforurening.

Tilbage til Tenerife

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (10)

Vi har fantastiske udflugter for dig, så du kan lære øen at kende i al dens essens. Du vil kunne beundre dens arkitektur, besøge historiske centre, føle freden på dens fiskedokke og blive imponeret af Teide og Los Acantilados.

Vi har en vidunderlig udflugt, hvor du kan lære øen at kende i sin helhed. Turen starter i den sydvestlige del, nærmere bestemt i Candelaria, og fortsætter derefter nordpå til La Orotava. Vi fortsætter til Icod de Los Vinos, der er berømt for sit 3 årtusinder gamle dragetræ. Vi fortsætter til den smukke landsby Garachico og derefter til toppen af Erjos, hvorfra du kan beundre Teides majestæt. Endelig afslutter vi turen med et besøg i Los Gigantes, hvorfra du kan beundre de imponerende klipper.

Vi har endnu en udflugt, der tager dig til Santa Cruz de Tenerife og La Laguna. Turen omfatter et besøg i Sierra de Mercedes og Anaga-bjergene, hvor I kan indånde frisk luft og lære Tenerifes smukke flora at kende. Det sidste punkt på ruten er Taganana, en malerisk landsby, der ligger i Anaga Rural Park.

Besøg i vinkældrene på Tenerife

Med denne udflugt vil du lære nogle af øens plantager at kende for at lære øens charme og den kanariske atmosfære at kende. Det første punkt på udflugten bliver landsbyen Güimar, hvor I vil besøge en smuk plantage, hvor bananen er kongen. Vi fortsætter til vingården Mencey de Chasna, hvor I vil lære om processen med vinfremstilling og også få en vinsmagning. Vi fortsætter til Villaflor, hvorfra du kan nyde en fortryllende udsigt over Tenerife. Til sidst ankommer vi til Lagar de Chasna, hvor du vil smage øgruppens autentiske smagsoplevelser ledsaget af den bedste vin.

Shopping i Santa Cruz de Tenerife

tenerife shopping

Santa Cruz er øens hovedstad og et paradis for shopping. Med vores udflugter til Santa Cruz de Tenerife vil du kunne besøge dens indkøbscentre og gøre dine indkøb. Husk, at der i dette område er eksklusive butikker med mærkevaretøj til alle. Der er masser af tid til at vandre rundt i byens gader og besøge nogle af regionens interessecentre.

Besøg på La Gomera fra Tenerife

I har også mulighed for at besøge øen La Gomera under jeres ophold på Tenerife.

Med denne udflugt kan du opleve landsbyerne, landskaberne og monumenterne på La Gomera. I går om bord fra havnen i Los Cristianos og kører til La Gomeras hovedstad, San Sebastián. Overfarten til søs varetages af færgen (Fred Olsen). Vi har også en VIP-udflugt til La Gomera for en førsteklasses service. Nyd La Gomeras historie, dens naturlandskaber og den kanariske essens, der fortryller besøgende.

Buggy safarier til Tenerife

Hvis du foretrækker en mere dynamisk aktivitet, foreslår vi, at du rejser rundt på Tenerife på en buggy. Disse vidunderlige maskiner vil give dig mulighed for at føle dig fri og nyde naturen på en aktiv måde.

Lej en buggyudflugt på Tenerife for at dele den med dine venner, indånde frisk luft, få adrenalinen til at pumpe og beundre øens landskaber. Bare rolig, hvis du ikke ved, hvordan man kører en buggy, det er faktisk meget nemt. I begyndelsen af aktiviteten fortæller vores team dig alt, hvad du skal vide om kørsel og din sikkerhed. Alle vores aktiviteter er sikre, fordi vi har støtte fra seriøse og erfarne fagfolk.

Reservationer

For at reservere vores ture på Tenerife skal du blot udfylde kontaktformularen. Vi vil kontakte dig meget snart. Prøv det! Vi taler naturligvis engelsk, og alle vores ø-ture er på engelsk. Organiser din ferie på Tenerife med os, og du vil ikke fortryde det, vi har lavet udflugter på øen med det evige forår i mere end 15 år!

Book via WhatsApp

Ø-ture på Tenerife

Book via WhatsApp

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: