Vandsport på Tenerife

Vandsport på Tenerife

Tenerife er et berømt feriested for badeferier. Folk fra hele verden kommer hertil hele året rundt for at nyde den varme sol og de smukke strande, såsom Playa Los Cristianos, Playa Las Vistas, Troya, Fañabe, El Duque og andre.

Det milde klima på Tenerife gør det muligt at nyde strandene og havet selv om vinteren.
Hvis du bliver træt af at solbade og ønsker at skifte og forfriske dig lidt, kan du dyrke en af de mange vandsportsgrene og aktiviteter.

Vi har udvalgt de mest anbefalede og populære muligheder, fra dykning, jetski og parascending til bananbåd og ekstremt flyboard, så alle kan finde noget passende, afhængigt af behov, præferencer og budget.

Her er nogle gode idéer til, hvilke vandsport og aktiviteter du kan lave for at få mest muligt ud af din ferie på Tenerife.

Hvis du ønsker at udforske Tenerifes undervandsverden, men aldrig har dykket før, er det det bedste tidspunkt at gøre det med vores prøve-dykning. Denne aktivitet vil gøre din første dykkeoplevelse uforglemmelig.

En anden god aktivitet er Jet-Ski. Denne hurtige og sjove aktivitet kan du gøre endnu mere spændende ved at kombinere den med et besøg på Los Gigantes-klipperne i vores Jet-Ski Safari Los Gigantes-aktivitet. Du vil føle dig helt fantastisk, når du ser disse enorme klipper, der rejser sig lige fra havet.

Hvis du er på udkig efter en cool og adrenalinfremmende oplevelse, så prøv flyboardet.

Hvis du vil have det sjovt sammen med dine venner eller din familie, kan du tage på bananbåd eller flybådstur.

Eller få et fugleperspektiv på kysten med parascending.

Hvis du ønsker at deltage i mere end én aktivitet, kan du spare penge ved at booke en af vores vandsportspakker med rabat.

Så tag et kig på vores liste over vandsport og aktiviteter, og tøv ikke med at udfylde vores reservationsanmodningsformular for at reservere den aktivitet, du vælger.

Hvis du har spørgsmål, skal du blot føle dig ud af kontaktformularen.

Vandsport på Tenerife

Relaterede artikler:

Er du på udkig efter ø-ture på Tenerife? Så hold dig opdateret! Hos os kan du lave de...
Oplev, hvad en eksklusiv privat bådcharter på Tenerife kan tilbyde dig: solskin og...
Tenerife er den mest besøgte ø af alle De Kanariske Øer. Hvis du er en af de heldige...