Buszos idegenvezetés Tenerifén

Buszos idegenvezetés Tenerifén

Guide

A buszos túrák Tenerifén az egyik legnépszerűbb módja a sziget és a turisztikai látványosságok felfedezésének. Tenerife történelmének és varázsának felfedezéséhez buszos túrákat kínálunk. Luxusbuszos és minibuszos túráink nagy kényelmet nyújtanak Önnek. Karizmatikus idegenvezetőink is vannak, akik teljes mértékben ismerik a szigetet.

Tenerifét a nyaralók számára a lehetőségek sokszínűsége, a jó időjárás és a barátságos emberek jellemzik. A világ minden tájáról érkeznek turisták a szigetünkre, hogy megismerjék és megcsodálják a tájat. Ha pihenni szeretne, friss levegőt szívni és elvarázsolt falvakban sétálgatni, akkor egy buszos túrára van szüksége Tenerifén. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan tudunk segíteni Önnek abban, hogy Tenerifén busszal közlekedjen, és a lehető legtöbbet hozza ki az élményből.

Buszos túrák Tenerife legjobb helyeinek meglátogatására

A turisztikai szolgáltatások Tenerifén az évek során nőttek, és ma már sok olyan hely is elérhető, amelyek korábban ismeretlenek voltak. A strandok szépsége és a tenger nyugalma mellett a turisták szívesen sétálnak macskaköves utcákon, elvarázsolt falvakban és gyönyörű ösvényeken. Társaságunkban különböző kirándulásokat és buszos túrákat kínálunk Önnek, hogy megismerje a sziget legszebb helyeit.

Minden ízlésnek megfelelő magán- és közös kirándulásokat kínálunk különböző jellemzőkkel. Foglaljon túrát Tenerife déli részén, vagy látogasson el a leglenyűgözőbb északi falvakba. Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot WhatsAppon keresztül, hogy tisztázza az esetleges kétségeit és foglaljon helyet.

Teide Nemzeti Park

Private Trekking Teide with Permision (1)

A Teide-hegyre szervezett buszos kirándulásainkkal elvisszük Önt, hogy felfedezze Tenerife e hihetetlen természeti parkját. Ez egy varázslatos és csodálatos hely Tenerifén, és nagyon jól megőrzött, hogy mindenki élvezhesse.

A Teide-hegy egy ősi vulkán, amely Spanyolország legmagasabb csúcsa, több mint 3700 méterrel a tengerszint felett. Körülötte gyönyörű természeti környezetet talál, egyedülálló szépségű endemikus növény- és állatvilággal. A hely orográfiája a vulkanikus tevékenységre jellemző, a felszínt sziklák díszítik.

Van egy drótkötélpálya is, amellyel különösebb erőfeszítés nélkül feljuthatunk a csúcsra. Az aktív turizmus számára számos túraútvonal is rendelkezésre áll. A Teide csúcsának elérése nagyszerű. Az egész sziget a lábad előtt hever, és egészen a horizontig láthatod a tenger szépségét. Ha tiszta az ég, láthatjuk Gran Canaria, El Hierro, La Gomera és La Palma szigeteit.

Az egész család számára különböző tevékenységeket talál. A parkban található egy csillagvizsgáló, ahol a Nap és a kozmosz más csillagai tanulmányozhatók. Sokan úgy döntenek, hogy éjszakára maradnak, hogy lássák a csillagokat és élvezzék a frissítő napfelkeltét.

Weboldalunkon van egy kirándulás a Teide-re, hogy felfedezzük a vulkanikus tájat, és felmenjünk a csúcsra drótkötélpályával. Megismerheti a hely növény- és állatvilágát. Egy 8 órás privát kirándulást is szervezünk a Teide-re, hogy megismerjük a parkot egy privát idegenvezetővel. A Teide éjszakai túrát is megteheti, ez a túra délután kezdődik, hogy láthassa a tenerifei égbolt különböző árnyalatait, amikor a nap lemegy. Éjszaka a csillagászati állomás nagy hatótávolságú távcsövein keresztül és profi csillagászok vezetésével figyelheti meg a csillagokat. Javasoljuk továbbá a Teide Masca kirándulásunkat, ahol meglátogathatja a Teide, Vilaflor és Masca gyönyörű faluját, amelyről az alábbiakban beszámolunk.

Masca falu

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (6)

A varázslatos Masca falu egy elvarázsolt hely Tenerife északnyugati részén. Ez egy kis falucska, amely nehéz megközelíthetősége miatt megőrizte vidéki építészetét. Teno vidéki parkjában, 750 méteres magasságban, egy buja völgyben található. Innen megcsodálhatja a szakadékokat, és még a szomszédos La Palma szigetét is láthatja.

Ez az egyik legnépszerűbb célpontja a buszos túráknak Tenerifén a turisták számára, akik inspirációt keresnek. Itt különböző szakadékokat és sziklákat talál, amelyek az óceánba zuhannak, és ahová különböző kalandorok mennek, hogy élvezzék a természetet és a friss levegőt.

Vilaflor és holdbéli tája

Teidei buszos túráinkkal elvisszük Önt Vilaflor faluba is, a sziget legmagasabban fekvő településére. Ott egy elvarázsolt helyet talál, amely különleges domborzata miatt egy másik bolygóról valónak tűnik. Holdbéli tájként ismerik, mert fehér agyagárnyalatok jellemzik, sziklákkal és vulkáni kéményekkel teli domborzatban. A sziget ökoszisztémájára jellemző különböző növény- és állatfajok találnak itt otthonra. Vilaflorban van néhány templom, szentély és kúria, amelyek turisztikai szempontból érdekesek a látogatók számára.

Ismerje meg a bájos falvakat a tenerifei buszos túráinkkal

Ebben a részben a sziget legérdekesebb településeiről számolunk be, amelyeket a tenerifei buszos kirándulásainkkal meglátogathat.

Buszos kirándulások Tenerife körül

Elvisszük Önt La Candelariába, a sziget vallási központjába, ahol a Kanári-szigetek védőszentjének, a Candelaria-szűznek a katedrálisa található. Egy másik város, amelyet velünk együtt meglátogathat, La Orotava, egy gyönyörű város elvarázsolt völgyekkel és autentikus építészettel. Az azonos nevű völgyben található.

Icod de Los Vinos egy gyönyörű város, ahol a rejtélyes ősi sárkányfa is található, amely arról híres, hogy a világ legöregebb fája.

Icod de los Vinos El Drago Milenario The Dragon.min

Mindezek a helyek szerepelnek a Tenerife szigetén tett kirándulásunk útitervében. Elvisszük Önt Garachicóba is, a sziget egyik legfontosabb turisztikai központjába. Itt a gyarmati művészet és a modern építészet egyfajta mintáját láthatja.

Tenerife legérdekesebb természeti helyei közül Erjost és Los Gigantest említenénk. Az Erjos csúcsai mentén sétálunk, gyönyörű hegyoldalakon, különböző túraútvonalakkal és csodálatos kilátással a szigetre. A Los Acantilaos de los Gigantes, a sziget sziklás védelmezői Tenerife nyugati partján emelkednek, akár 600 méter magasra is. Hagyja, hogy lenyűgözzék a szakadékok és sziklák, amelyek titokzatos lényeget kölcsönöznek a szigetnek.

Buszos kirándulás Tenerife városain és erdein keresztül

Más kirándulásokat is szervezünk, hogy gyönyörű városokat, történelmi emlékműveket, impozáns hegyeket és buja erdőket fedezzen fel.

Santa Cruz de Tenerife egy gyönyörű, vidám város, amelyet érdemes meglátogatni Tenerifén. Ez a sziget fővárosa, ahol kultúrát, jó ételeket és modern építészetet talál.

Elvisszük Önt La Lagunába, Tenerife egyetemi városába is, ahol sok vidámságot és bulihangulatot talál. Utcái tele vannak fogyasztói boltokkal, divat- és szórakozóhelyekkel. De La Laguna történelmi helyszínekkel is rendelkezik, amelyek keverednek a város modern hangulatával.

La Laguna - Tenerife North (9).min

Tenerife legszebb természeti helyei közül megemlítjük az Anaga vidéki parkot, amely Tenerife északkeleti részén található, gyönyörű vidéki tájakkal rendelkező gyönyörű park. Belsejében sok természeti változatosságot találunk, és ökológiai értéke miatt bioszféra-rezervátumnak számít. Anaga falvai beleolvadnak a tájba, miközben lakói a természettel harmóniában, nyugodt életet élnek.

Taganana a maga részéről egy olyan város, amely az Anaga vidéki parkon belüli elhelyezkedésével és a partjait díszítő strandokkal tűnik ki. Meghívjuk Önt, hogy látogasson el ebbe az örökzöld hegyekkel körülvett faluba. Ez a falu megőrzi mezőgazdasági szokásait és hagyományos építészetét. A látogatásról gyönyörű fényképeket fogsz magaddal vinni.

Tenerife borai és ízei

Ha ízek és jó borok kóstolására vágyik, akkor meghívjuk a tenerifei bor- és ízkirándulásra , amelynek keretében megismerheti az ültetvényeiről és gazdag gasztronómiájáról híres Güimar falut. Ezen a buszos kiránduláson a tenerifei borok készítésére összpontosítunk, vendégeinket néhány ültetvény meglátogatására visszük, és megismerkedünk a borkészítés folyamatával. Természetesen kóstolhatunk borokat és élvezhetjük azok izgalmas ízvilágát. A kirándulás a kanári gasztronómiát bemutató ízletes étkezést is magában foglal.

La Gomera meglátogatása Teneriféről kompjárattal

la gomera day tour (1)

La Gomera egy érdekes sziget, ősi erdőkkel és jól elhelyezett kilátópontokkal, ahol gyönyörködhetünk a táj szépségében. Itt a kalandorok végtelen ösvényeket találnak, hogy elveszítsék magukat a természetben és nyugalmat találjanak.

Társaságunk buszos kirándulásokatis kínál Teneriféről La Gomera szigetére. A Los Cristianos kikötőjéből a San Sebastian de La Gomera kikötőjébe tartó kompra szállunk fel. A szigetre érve elvisszük Önt, hogy felfedezze a természeti tájakat, műemlékeket és fenséges falvakat. Van egy VIP minibuszos kirándulás La Gomera szigetére is, ahol szakértő idegenvezetővel és személyes odafigyeléssel ismerheti meg a szigetet.

Kapcsolat és foglalás Tenerife-i buszos túráinkra

Engedje meg, hogy megnézzük Tenerife főbb nevezetességeit. Foglalja le buszos túráinkat Tenerifén, hogy meglátogassa El Teide, Masca és a sziget legszebb falvait. Közös és privát buszos kirándulásokat kínálunk Önnek, hogy megismerje Tenerife sarkát. Bízzon mindent ránk, várjuk Önt a WhatsApp-on, hogy lefoglalja a helyét és feltegye kérdéseit. Reméljük, hogy jól fogja érezni magát a szigeten, és megismeri mindazt, amit a sziget kínál.

Buszos kirándulások a oldalon. Tenerife
Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek:
Strandok Tenerife