Buszos kirándulások La Caletából

Buszos kirándulások La Caletából

Guide

Ebben a cikkben bemutatunk mindent, amit tudnia kell, mielőtt lefoglalja a La Caletából induló buszos kirándulásokat Tenerife különböző helyeihez. Több mint 15 éve segítünk ügyfeleinknek kiválasztani a legjobb tevékenységeket, hogy élvezhessék a nyaralásukat Tenerifén. Tudjuk, hogy mire van szüksége, és a legjobb ajánlásokkal segítünk Önnek.

Ha bármilyen kérdése van, írjon nekünk közvetlenül az ezen az oldalon található WhatsAppra. Onnan válaszolunk a kérdéseire és megtesszük a foglalásokat. Olvasson tovább, hogy megtudja, melyek Tenerife legjobb helyei, és hogyan látogathatja meg őket La Caleta-i buszos és minibuszos túráinkkal.

La Caleta

Ha Tenerife csodálatos szigetén nyaral, reméljük, hogy jól érzi magát. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy élvezze mindazt, amit kínálunk. Tekintse meg ragyogó és mindig napsütötte strandjainkat. Sétáljon végig számtalan természetjáró ösvényünkön, és látogasson el a történelmi műemlékekhez. Ne felejtse el meglátogatni vulkánjainkat, szikláinkat és természetes medencéinket.

La Caleta Tenerife nagy turisztikai és tudományos vonzerővel bíró helye. Ez egy egyedi varázslatú falu és egy gyönyörű, biológiai sokféleségben gazdag tengerpart. Amellett, hogy jól megérdemelt fürdőzést élvezhet a strandjait fürdető türkizkék vízben, nem mehet el anélkül, hogy a legjobb kanári stílusban elfogyasztana egy jó tányér tengeri herkentyűt. Ne feledje, hogy ez a terület a tenger gyümölcseiről híres, és ez az első dolog, amit látogatása során meg kell kóstolnia.

Most, miután La Caleta-t úgy élvezte, ahogyan azt kell, ideje folytatni Tenerife felfedezését, és mi ezért vagyunk itt. Szívesen elvisszük Önt Tenerife más nevezetességeihez. Különböző kirándulásokat kínálunk busszal és VIP minibusszal, amelyekről a következő szövegben beszámolunk.

Buszkirándulások a Teide-hegyre

Buszos kirándulások La Caletából

A Teide Nemzeti Park a sziget legszebb helye. Állítólag az őslakos guancsok különleges és isteni helyként tartották számon. Számukra szent hely volt, és a vulkán volt a védelmezőjük. A park olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket máshol nehéz megtalálni. Itt különböző állat- és növényfajokat láthatunk. A Teide másik előnye a csillagászati állomás, ahol a csillagok és a kozmosz csillagai láthatók. Meghívjuk Önt, hogy jöjjön el az egész családdal, hogy közelről szemügyre vehesse a bolygókat és a csillagokat. Fedezze fel a csillagképek szépségét, és ámuljon el a Napunk felszínén zajló intenzív tevékenységen. Ezen a területen éjszakázhat is, hogy élvezze a kellemes és nyugodt éjszakát, majd fedezze fel a tenerifei napfelkelte szépségét. Itt található egy drótkötélpálya a mászni nem kívánó látogatók számára, és az egész család számára alkalmas, beleértve a gyermekeket és az időseket is.

Látogasson el Mascába, Vilaflorba és Garachicóba

Buszos kirándulások La Caletából

A tenerifei nyaralás során feltétlenül látogasson el a Masca faluba, amely szépségében és nyugalmában páratlan. Látogasson el a Masca-szurdokba is, amely híres a túrázók körében Tenerifén. Itt a tapasztalt túrázók számára nehéz útvonal után túrázhat le a partra. A szurdok vége a legjobb rész, mert itt érheti el a Masca-öböl néven ismert varázslatos strandot. Ezt a strandot csak csónakkal vagy a szakadékon lefelé haladva lehet megközelíteni, a vulkanikus tevékenység eredményeként sötét homokkal rendelkezik, és az Atlanti-óceán vizének gyengéd simogatását fogadja.

Vilaflor egy város a Teide közelében, és a sziget legmagasabb pontján található. Látogasson el ide, hogy élvezze történelmi emlékeit és természeti látnivalóit. Javasoljuk, hogy látogasson el a „holdbéli tájra”, amely tele van nyugalommal és a természet hangjaival. Itt csodálatos képeket fog készíteni, mert ez a fajta táj nem ismétlődik máshol.

Szeretnénk megemlíteni Garachico városát is, egy gyönyörű várost Tenerife északi részén, amely őrzi annak emlékeit, hogy egykor fontos kereskedelmi kikötő volt. Napjainkban a kikötő lényegét a kultúra és a művészet új formáival együtt őrzi. Itt különböző történelmi emlékekkel ismerkedhet meg. Jöjjön és fedezze fel tereit, kolostorait, templomait és más hagyományos épületeit.

Privát túra Tenerifén

Tenerife autentikus városai és természeti tájai

Kirándulást teszünk Santa Cruz de Tenerifére, La Lagunába és a gyönyörű Taganana faluba. A szöveg végén megtalálja a szigetünk legszebb szegleteinek felfedezéséhez vezető buszos kirándulások teljes listáját. Ne feledje, hogy bármikor írhat nekünk WhatsAppon, amikor csak akarja, hogy lefoglalja a helyét, és megoldja az esetleges kétségeit.

Santa Cruz de Tenerife nagyon fontos történelmi örökséggel rendelkezik, amelyet a gyarmati építészetén keresztül élvezhet. Itt modern építészeti fejlődést talál, amely ellentétben áll a hagyományossal. A szigetre érkező legnagyobb körutazó hajók megállóhelyeként a turizmus szempontjából továbbra is az egyik legfontosabb város.

Elvisszük Önt La Laguna városába is, amely egyike azoknak a városoknak, amelyeket nem hagyhat ki. Élénk, fiatalos és megújult szellemiségű város hírében áll. Teljes fejlődésben van, és az elmúlt években példaként pozícionálta magát más városok számára a haladás és a fejlődés terén. Utcáin történelmi épületeket és rengeteg kultúrát találhat modern és megőrzött légkörben. A Kanári-szigetek első egyetemének is otthont ad, ami hozzájárul ahhoz, hogy az utcák megteljenek élénk és életvidám fiatalokkal. Ne felejtse el La Lagunát is beiktatni a tenerifei tervei és buszos túrái közé.

La Laguna - Tenerife North (1).min

Végezetül az Anaga vidéki parkról szeretnénk beszélni. Ez a park egy ősi, zöld erdőkkel és sok köddel borított hegyvonulaton található. Tegyen egy sétát kanyargós útjain és varázslatos tájain. Úgy fogja érezni, mintha a földről az eget érintené. Sokan vannak itt, akik tudják, hogyan kell a természettel harmóniában élni, ezért a mezőgazdaság a fő kereskedelmi tevékenység. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel gyönyörű strandjait a szakadékok lábánál. Igazi paradicsom, nagy turisztikai érdekességgel, nemzetközileg is elismert. Ebben a gyönyörű parkban különböző falvak élnek, amelyek mezőgazdasági tevékenységgel és a vidéki tájhoz való tökéletes alkalmazkodással rendelkeznek. Az egyik ilyen falu Taganana, ahová buszos túráinkkal elvisszük Önöket, hogy élvezhessék az utcáin való sétálás és a kultúrájának megismerése élményét.

Buszos utazás Tenerifén és varázslatos falvaiban

Nagy örömünkre szolgál, hogy elvihetjük Önt Tenerife, történelmének, kultúrájának és hagyományos építészetének felfedezésére. Ebben a részben szeretnénk beszámolni bájos falvakon és természeti tájakon keresztül vezető, turisztikai szempontból értékes buszos túráinkról. Meghívjuk Önt La Candelaria, La Orotava, Icod de los Vinos, Garachico, Los Gigantes és az Erjos csúcsok meglátogatására.

Először is szeretnénk szólni La Candelariáról, egy gyönyörű városról Tenerife délkeleti részén. Vallási jelentősége akkor kezdődött, amikor megtalálták itt La Candelaria Szűz Mária, a Kanári-szigetek védőszentjének képét. Védőszentünk bazilikája hívők százait fogadja, akik csodákat keresve és őt tisztelve érkeznek hozzá.

Candelaria Tenerife (2)

Tenerife másik fontos látnivalója La Orotava, egy gyönyörű falu a sziget északi részén, közvetlenül a Teide-hegy lejtőin. Itt számos történelmi ház, múzeum, templom, kert és a legjobb kanári ételeket kínáló étterem található. Érdemes ellátogatni éttermeibe, hogy megkóstolhassuk a Kanári-szigetek autentikus ízeit. Icod de Los Vinos egy gyönyörű város, amely gasztronómiájáról és kulturális értékeiről híres. Ami azonban leginkább vonzza a turistákat ebbe a városba, az a világ legrégebbi sárkányfájának jelenléte. Itt található a jól ismert Drago Milenario, amely hosszú évek óta árnyékot ad a látogatóknak.

La Orotava - Tenerife (9).min

Nem szabad elmenni anélkül, hogy ne látogatnánk meg az Igazi óriások szikláit, Tenerife örök védelmezőit. Ezek a hatalmas sziklaképződmények a sziget nyugati partján üledékeket lerakó ősi kitörésekből erednek. Ma gyönyörködhetünk mérhetetlenségükben és nagyszerű szépségükben. Szurdokai az óceánba zuhannak, egyes helyeken gyönyörű, sötét homokos és kristályos vizű öblöket hozva létre. Ez a régió az egyik legfontosabb a turizmus és a pihenés szempontjából. Erjos a Teno vidéki parkban található falu, gyönyörű hegyoldalakkal és varázslatos ösvényekkel. Elvisszük Önt, hogy felfedezze völgyeit és szurdokait, és onnan más szemszögből láthatja a szigetet.

jet ski safari Los gigantes tenerife (1)

Kóstolja meg a tenerifei ízeket és borokat

Végezetül szeretnénk beszámolni egy másik típusú buszos túráról La Caletán, amely során testközelből ismerkedhet meg Tenerife néhány ültetvényével. A buszos túra borkóstolót és a tenerifei gasztronómiát reprezentáló étkezést is tartalmaz.

Buszos túrák La Gomera megismeréséhez

VIP kirándulás La Gomera (9)

További buszos kirándulásaink La Caletán a szomszédos La Gomera sziget megismeréséhez. Ismerje meg falvait, kultúráját és történelmét. Foglalhat közös kirándulást vagy VIP opciót első osztályú szolgáltatásokkal.

Kapcsolat és foglalás

A La Caleta-i buszos kirándulásokhoz csak írjon nekünk WhatsAppon, várjuk, hogy tisztázza kételyeit és lefoglalja helyét. Ne felejtsen el előre felvenni velünk a kapcsolatot, hogy biztosan tudjon menni a kiválasztott időpontban, mivel sok kérést kapunk. Ne felejtsd el, hogy privát vagy közös buszos túrákat is tehetsz. Ön választja ki a tevékenység típusát érdeklődési körének megfelelően, és ha családjával utazik. Szeretnénk, ha a lehető legteljesebb mértékben élvezné Tenerifét, megismerné minden szegletét, belélegezné erdeinek levegőjét és megkóstolná vibráló ízeit.

Buszos kirándulások a oldalon. La Caleta

Mit mondanak a vásárlóink:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Kapcsolódó cikkek:

Strandok La Caleta