Katamarán kirándulások Los Cristianosban

Katamarán kirándulások Los Cristianosban

Guide

Fedezze fel az Atlanti-óceán szépségét katamarán kirándulásainkkal Los Cristianosban. Tapasztalt legénységünk elviszi Önt azokra a területekre, ahol Tenerifén a leggyakrabban látni cetféléket. Figyelmesen válaszolnak majd kérdéseire is, mivel rengeteg ismerettel rendelkeznek ezekről a tengeri állatokról. Gyönyörű képeket készíthet a cetfélékről és az öbölre nyíló kilátásról.

Ha Ön a természet és a vadvilág szerelmese, egy katamarántúra segít Önnek kapcsolatba kerülni a tengerrel és a tenerifei tengeri élővilággal. Kényeztesse szeretteit egy pihentető és izgalmas élménnyel. Használja ki a lehetőséget olyan különleges események megünneplésére, mint a születésnapok, évfordulók, legény- és leánybúcsúk.

Bálna- és delfinmegfigyelő katamarántúrák Los Cristianosban

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spain (3)
Üdvözöljük Los Cristianosban, reméljük, hogy jól fogja érezni magát. Itt az év nagy részében jó időjárást, gyönyörű strandokat és számos szabadidős és kikapcsolódási lehetőséget talál.

Weboldalunkon különböző programokat kínálunk Los Cristianosban és Tenerife legfontosabb üdülőhelyein. Szakterületünk a magán- és közös hajók bérlése az öbölben való pihentető kiránduláshoz.

Ezúttal a legjobb katamaránjainkról szeretnénk beszámolni, amelyekkel bálnákat figyelhetünk meg és úszhatunk az óceán kellemes vizében. Meghagyjuk a különböző lehetőségeket, ha további információkat szeretne írjon nekünk most a WhatsApp-unkba, hogy segítsünk kiválasztani a legjobb tevékenységet.

A Los Cristianosból induló, legalább 4 órás időtartamú katamarán kirándulásainkkal a lenyűgöző Los Gigantes sziklákhoz látogathat el. Fedezze fel Tenerife nyugati partjának őrzőinek szépségét és varázsát. Itt találja a Masca buja öblét is, egy gyönyörű, sötét homokos strandot, amelynek vizébe lemehet hűsölni.

Katamarán bérlés Los Cristianosban

Kiváló katamaránokkal rendelkezünk, amelyekkel csendben és exkluzívan hajózhat.

Hajóbérlés a tágas Kalima katamaránnal

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Meghívjuk Önt, hogy vitorlázzon a Kalimával, egy nagyszerű hajóval, amely sok helyet kínál. Válassza a 3 vagy 5 órás utat, hogy megnézze a bálnákat és lehorgonyozzon valahol az öbölben. A 8 órás út viszont magában foglalja a Los Gigantes sziklák és a gyönyörű Masca-öböl meglátogatását úszásra és sznorkelezésre. A fedélzeti italok és a harapnivalók benne foglaltatnak.

Kennex privát katamarán bérlés 11 utas számára

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min
A Kennex egy tágas és kényelmes katamarán, amely 11 utas befogadására alkalmas. A túra tartalmazza az étkezést és az italokat. A túra során pihenhet, napozhat és megoszthatja élményeit szeretteivel. Ha 7 órára béreled a hajót, meglátogathatod a csodálatos Los Gigantes sziklákat és a Masca-öblöt. A szállítás Tenerife déli részéről kérésre felár ellenében történik.

Katamarán kirándulás privát charterrel csoportok számára az Edénnel

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Exkluzív katamaránunk, az Eden 45 személy számára nyújt elegendő helyet. A tevékenység magában foglalja a bálnafigyelést és az öbölben való úszást. Személyenként egy szendvics és frissítő italok a fedélzeten. Saját italokat és rágcsálnivalókat is hozhat. Ha kívánja, felár ellenében ételt és zsemlét is rendelhet.

Közös katamarán kirándulások Los Cristianosban

Lehetőséget kínálunk Önnek nagyszerű kirándulásokra a tenerifei öbölben. Fedezze fel az Atlanti-óceánt tapasztalt, a tenger és annak varázsát jól ismerő kapitányok kezében.

3 órás katamarán túra a freebirddel

catamaran tour with freebird to los gigantes
Elhagyjuk a Costa Adeje-i Puerto Colon kikötőjét, és a La Gomera melletti vizek felé vesszük az irányt, hogy természetes környezetükben láthassuk a cetféléket. Ezután néhány öbölbe megyünk úszni. A fedélzeten a snack és az italok benne foglaltatnak.

Közös túra a mesés Abrazo katamaránnal

catamaran tour in tenerife private and shared (10).min
Ezzel a 3 órás tevékenységgel fantasztikus pillanatokat tölthet a tengeren. A 12 fős befogadóképességgel mindenki kényelmesen fogja érezni magát. Közel kerülhetsz azokhoz a területekhez, ahol a cetek úszkálnak és úszhatsz az El Puertito öbölben. Friss gyümölcsöket is tartalmaz.

Tágas Kalima katamarán 11 fő részére

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Fenséges Kalima katamaránunk közös kirándulásokhoz is rendelkezésre áll. A 3 órás tevékenység során cetféléket láthat és úszhat az Atlanti-óceán kristálytiszta vizében. A fedélzeten a snack és az italok is benne foglaltatnak.

A szöveg végén a Los Cristianos-i katamaránkirándulások részletes listáját találja. Minden egyes tevékenységen belül elérheti a kapcsolatfelvételi űrlapot a foglaláshoz. WhatsAppon is írhat nekünk, amikor csak akar. Számunkra öröm, hogy kalauzolhatjuk és segíthetünk kiválasztani a tennivalókat a tenerifei nyaralás során.

Katamarán bérlés a oldalon. Los Cristianos

Katamarán Charters a oldalon. Los Cristianos

Katamarán kirándulások a oldalon. Los Cristianos

Kapcsolódó cikkek:

			Things to do in Los Cristianos - Mit lehet tenni Los Cristianosban
Los Cristianos egy kicsi és bájos falu Tenerife déli részén, közvetlenül a híres...
			Safari with Kayak in Tenerife South (1) - Vízi sportok Los Cristianosban
Ezúton szeretnénk megosztani önökkel a Los Cristianos-i vízi sportok teljes...
			catamaran tour in tenerife private and shared (10).min - Katamarán kirándulások és katamarán charter Los Cristianosban
Ezen a bejegyzésen keresztül bemutatjuk Önnek a legjobb magán katamarán...
			Full HD - dolphin-doing-acrobatics - Delfin- és bálnafigyelés Los Cristianosból
A bálna- és delfinmegfigyelés Los Cristianos Teneriféről az egyik legkeresettebb...

Strandok Los Cristianos

			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Ez egy nagyszerű városi strand a napozáshoz és a tenerifei tenger élvezetéhez. A...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
A Playa de Troya I és II két strand Costa Adejében. Itt megtalálod a tenger, a...
			 - Playa de las vistas Strand
A Playa de las Vistas, más néven Las Vistas strandja nagyon vonzó a helyiek és a...