Katamarán kirándulások Playa de las Americasban

Katamarán kirándulások Playa de las Americasban

Guide

Ha szeretné lefoglalni valamelyik katamarán kirándulásunkat Playa de las Americas-ban, és nem tudja, melyiket válassza, itt megmutatjuk a legjobbakat. Számunkra ez egy sütő, hogy segítsünk Önnek egy nagyszerű nyaralásban a tavaszi nap szigetén.

Élvezze a szelet az arcában és a hullámok lágy ringatózását egy katamarán fedélzetén. Ez egy pihentető és szórakoztató élmény. Napozhat, pihenhet az árnyékban, gyönyörködhet a kilátásban, és vitorlázás közben anekdotákat oszthat meg barátaival.

Mi a teendő a Playa las Américas-i katamaránkirándulások során?

Cégünknél arra szakosodtunk, hogy csodálatos hajókat kínálunk az Atlanti-óceán vizein való hajózáshoz.

Ezen apropóból szeretnénk beszámolni a Playa de las Américasból elérhető katamaránokról, amelyekkel bálnafigyelésre indulhatunk. Érezze az izgalmat, amikor meglátja a gyönyörű pilóta bálnákat és palackorrú delfineket közeledni a hajóhoz, ez az a két faj, amely egész évben itt él, de valószínű, hogy más típusú bálnák és delfinek is megjelennek bizonyos időszakokban. Nem adunk biztosítékot arra, hogy delfineket vagy bálnákat fogunk látni, de azt tudjuk, hogy az öbölnek ezen a részén nagy valószínűséggel előfordulhat.

Dolphins jumping in Tenerife South

Ha szeretné lefoglalni bármelyik tevékenységet, csak írjon a WhatsApp-unkra, hogy lefoglalhassa a helyét. A szöveg végén talál egy részletes listát is ezekről a tevékenységekről, valamint egy kapcsolatfelvételi űrlapot, amelyet kitöltve kérheti az igényét. Emlékeztetjük, hogy a legtöbb tevékenységünk tartalmazza a Playa de Las Americasból történő szállítást, azonban az egyes tevékenységek részletei között tájékozódjon, és írjon nekünk, hogy ellenőrizze a rendelkezésre állást.

A Playas de las Americasból induló katamarán kirándulásaink egyik előnye, hogy meglátogathatja a Los Gigantes sziklákat és a Masca-öblöt. Ez a lehetőség csak a 4 óránál hosszabb kirándulások esetében áll rendelkezésre. Élvezze ezeket az egyedülálló sziklahegyeket. Tenerife nyugati partjainak örök őrzőiként állnak, vigyázva a tengeri élővilágra és a sziget belsejére. Itt található a gyönyörű Masca-öböl, ahová lemehet úszni és búvárkodni.

Mesés katamaránunkkal, az Edennel meghívhatja az összes barátját. Jöjjön el, és élvezze a tengert, és ünnepeljen különleges eseményeket a fedélzeten. Ossza meg legénybúcsúját barátaival, és tegye felejthetetlen élménnyé.

Privát katamarán bérlés Playa de las Américasban

Ebben a részben bemutatjuk Önnek a legjobb katamaránjainkat magánhajó bérléshez. Élvezze az exkluzív kalandot ön és vendégei számára. Készüljön fel, hogy nyugalomban és kényelemben élvezze a tengert.

Kalima katamarán bérlés

Tenerife - Boat Charter - (7).min
A 36 láb hosszúságával mindenkinek elegendő hely jut a pihenéshez. Bérelje a privát utat 3 vagy 5 órára, hogy megnézze Tenerife cetféléit és ússzon az öbölben. A 8 órás túra a sziklákhoz és a Masca-öbölhöz vezet. A fedélzeten az italokat és a harapnivalókat is tartalmazzák. Paella felár ellenében.

Kennex privát katamarántúra Playa de las Américasban

catamaran tour in tenerife private and shared (10).min
A Kennex 11 utasának elegendő hely áll rendelkezésére, hogy kényelmesen élvezhesse a túrát. A 3 órás útvonal során természetes környezetükben láthat cetféléket, és lemehet a tengerpartra egy frissítő fürdőzésre. Ha 7 órára foglal, elvisszük Önt a Los Gigantes sziklákhoz és a Masca-öbölbe. Az italokat, az ételt és a búvárfelszerelést tartalmazza. Szállítás felár ellenében, kérésre.

Katamarán kirándulás nagy csoportoknak Edénnel

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Fantasztikus kirándulást kínálunk 45 fős csoportok számára. 3 óra tengeri szórakozást, bálna- és delfinmegfigyelést, valamint egy megállót kínálunk egy fürdőzésre Tenerife egyik gyönyörű öblében. Üdítőitalok, cava és sör a fedélzeten. Ön is hozhat magával italokat és rágcsálnivalókat az Ön választása szerint. Kenyérsütemény és ebéd kérésre felár ellenében.

Közös katamarántúrák Playa de las Americasból

Az alábbi listában megtalálja a legjobb katamaránjainkat Playa de las Americas közös kirándulásaihoz.

4,5 órás bálnafigyelő túra a Freebird hajóval

catamaran tour with freebird to los gigantes
A csodálatos Freebirddel elvisszük Önt, hogy természetes élőhelyükön láthassa a cetféléket, közel kerülünk azokhoz a területekhez, ahol gyakran látni őket, és nagy szerencsével bálnákat, delfineket vagy akár mindkettőt láthatja. Ezzel az időtartammal elegendő ideje lesz arra, hogy az élményt nyugodtan élvezze. E tevékenység után Los Acantilados de los Gigantes és a dicsőséges Masca-öbölbe megyünk, hogy jól megérdemelten megmártózzunk annak vizében. Az ebéd és a nyitott bár a fedélzeten benne foglaltatik.

3 órás katamarán túra az öbölben és bálnafigyelés az Abrazo katamaránnal

catamaran tour in tenerife private and shared (3).min
Ez a hajó 12 utas befogadására alkalmas. A 3 órás túra magában foglalja a bálnafigyelést és egy megállót az El Puertitónál, ahol frissítő úszást, sznorkelezést és egy frissítő megmártózást is igénybe vehet. Friss gyümölcsöt is tartalmaz.

Közös hajókirándulás a Kalimával 11 fő részére

Tenerife - Boat Charter - (9).min
A Kalima előnye, hogy csak 11 utast fogad a fedélzetén. Így mindenki kényelmesen érezheti magát, mint egy privát hajókiránduláson. A túra tartalmazza az italokat, a harapnivalókat, a bálnafigyelést és egy frissítő megállót az öbölben.

contact us
Ezzel zárul a Playa de las Americas-i katamarán kirándulások listája, és reméljük, hogy tetszett a szöveg. Írjon nekünk WhatsAppon, hogy tisztázza kétségeit. Ne feledje, hogy a foglalást több nappal előre tegye meg. Tenerife az élvezetek és az aktív turizmus kedvelt szigete, ezért naponta sok megkeresést kezelünk.

Katamarán Charters a oldalon. Playa de las Americas

Katamarán kirándulások a oldalon. Playa de las Americas

Kapcsolódó cikkek:

			Things to do in Playa de las Americas - Teendők Playa de las Americas városában
Playa de las Américas (vagy egyszerűen Las Américas) Tenerife déli részén, Los...
			diving in tenerife south - Playa de las Americas Vízi sportok
Ha a ragyogó napsütésben szeretne vízi sportokat űzni, Playa de las Americas az...
			Neptuno Tenerife Boat Trip to Los Gigantes form North and South (10) - Hajókirándulások Playa de las Americas-ban
Playa de las Americas Tenerife egyik legfontosabb üdülőhelye. Meleg éghajlatának...
			 - Bálna- és delfinmegfigyelés Playa de las Américasból
Ebben a szövegben információkat találsz a bálna- és delfinmegfigyelésről Playa de...
			catamaran tour in tenerife private and shared (10).min - Privát kirándulások és katamarán charter Playa de las Américasban
Bemutatjuk ezt a kis útmutatót, hogy megismerkedhessen a Playa de las Américasban...

Strandok Playa de las Americas

			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
A Playa de Troya I és II két strand Costa Adejében. Itt megtalálod a tenger, a...
			 - Playa de las vistas Strand
A Playa de las Vistas, más néven Las Vistas strandja nagyon vonzó a helyiek és a...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Strand
Playa Fañabé egy kellemes, világos homokos strand, mesés szabadidős...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Ez egy nagyszerű városi strand a napozáshoz és a tenerifei tenger élvezetéhez. A...