Teendők Playa San Juanban

Teendők Playa San Juanban

Guide

Ezen az oldalon megtalálod a legjobb és legjobban ajánlott dolgokat Playa San Juanban, egy csendes üdülőhelyen, Tenerife déli részén. Itt a modernitás és a klasszikus kanári stílus kombinációját találja. Itt sokkal békésebb és nyugodtabb légkört élvezhet, mint a szomszédos strandokon.

Playa San Juan sétánya közel két kilométer hosszan húzódik. A sétány mentén számos étterem és kávézó található. Sétáljon végig rajta, és élvezze a tenger és a hullámok hangját. Kóstolja meg a régió ízletes ételeit, és fogyasszon el néhány italt a tengerre néző teraszokon.

A legjobb tevékenységek Playa San Juanban

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Ha Playa San Juanban szállt meg, és szórakoztató tevékenységeket keres Tenerife déli részén, nézze meg a Playa San Juan legjobb tevékenységeinek listáját:

  • Bálna- és delfinmegfigyelés luxusjacht-túrán
  • Privát katamarán bérlés Tenerifén
  • Látogasson el a Teide-re éjszaka
  • Kirándulás a Teide-re, Tenerifére

Mit lehet tenni Playa San Juanban hajóval

Meghívjuk Önt, hogy csodálatos élményeket éljen át egy hajó fedélzetén Tenerifén. Ha Playa San Juan közelében tartózkodik, és szeretné megtapasztalni az Atlanti-óceán vizein való hajózás örömét, maradjon, és olvassa el, mit ajánlunk Önnek.

A legtöbb kirándulásunk és hajóbérlésünk Tenerifén Puerto Colonból indul, amely nagyon közel van Playa San Juanhoz.

Különböző hajóink vannak, hogy egy napot töltsön a tengeren. Válasszon katamarán, vitorlás, jacht vagy motorcsónak közül. Minden utazásnak más-más időtartama és meghatározott útvonala van. Lehetőségünk van arra is, hogy Ön válassza ki az útvonalat és a megállókat.

A Tenerife déli részén található hajóbérléshez nézze meg a bejegyzés végén. Playa San Juanban az összes rendelkezésre álló lehetőségünk megvan. Segítünk kiválasztani, hogy melyik opció felel meg Önnek a legjobban a tervei és a fedélzeten tartózkodó személyek száma alapján.

  • Katamarán kirándulás Tenerifén a Royal hajóval

Hajókirándulások Playa San Juanban a bálnák és delfinek megtekintésére

CAPELLI TEMPEST 775 - Boat Rental without skipper mallorca (3)

A hajókirándulások tökéletes tevékenységek Playa San Juanban a szórakozáshoz és a szórakozáshoz. Meghívjuk Önt, hogy szálljon hajóra Tenerife déli részén, hogy delfineket és bálnákat nézzen. Ezek a tevékenységek mindenki számára alkalmasak, az egész család, párok vagy baráti társaságok is jöhetnek.

Ne feledje, hogy Tenerife nagyon közel van a cetfélék vándorlási útvonalához, így a hajókirándulások során gyakran láthatja őket elhaladni. A cetek megfigyelésére irányuló hajókirándulásaink Puerto Colonból indulnak.

A hajókirándulások időtartama legalább 3 óra. A hajó La Gomera szigete felé veszi az irányt. Ezen a területen gyakran látni sok cetfélét, és mivel hozzászoktak a hajókhoz, nyugodtan közelednek.

Felhívjuk figyelmüket, hogy ne dobjanak semmit a vízbe, és vigyázzanak az ökoszisztémára. Ez egy védett terület, ahová csak környezetbarát hajók hajózhatnak be. Mivel ez a bálnák, delfinek és más tengeri élőlények természetes élőhelye, meg kell őriznünk.

  • Privát hajókirándulás Tenerifén (legfeljebb 22 fő részére)
  • Bálna- vagy delfinmegfigyelő hajókirándulás Tenerifén a Freebirddel

Los Gigantes sziklái és a Masca-öböl

A Playa San Juanban található tennivalók közül nem hagyhatja ki a Los Gigantes-sziklákat. Hatalmas kőfalakról van szó, amelyek Tenerife nyugati partját szegélyezik. Sok hajó érkezik erre a területre, hogy lehorgonyozzon és élvezze a kilátást.

Továbbá, ha legalább 3 órára hajót bérelsz, megállhatsz La Bahía de Masca-nál is. Ez egy gyönyörű strand Los Acantiladosban található. Nagyszerű szépségű, és csak vízen vagy a szakadékon lefelé haladva érhető el.

Amíg a hajó a Masca-öbölben horgonyoz, éljen a lehetőséggel, hogy sznorkelezzen és ússzon az Atlanti-óceán kristálytiszta vizében.

Hajóbérlés kapitánnyal

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Ha skipperrel bérel hajót, nem kell aggódnia az útvonal és a hajó részletei miatt. A hajóskapitánnyal ellátott hajók azok számára alkalmasak, akik túl sok aggodalom nélkül szeretnék élvezni a tengert.

Különböző lehetőségeket kínálunk ételt és italt is tartalmazva. Van az Ön számára, vitorlás hajók, luxusjachtok és motorcsónakok. Hívja meg partnerét, hogy töltsenek el egy különleges napot a tengeren.

A hajóskapitány által vezetett hajók tökéletesek születésnapok és bármilyen különleges esemény megünneplésére. Vigye el családját és barátait egy napra Tenerifére. Hagyja maga mögött a városi stresszt, és töltődjön fel a tenger energiájával.

Ossza meg partnerével, családjával és barátaival az olyan különleges eseményeket, mint a legénybúcsúk, ballagások, nászutak és romantikus kiruccanások. Miután kiélvezte a Playa San Juanban zajló összes tevékenységet, zárja nyaralását egy elképesztő partival a fedélzeten, hogy vendégei a legjobb emlékeket vihessék haza.

Élvezze a strandot

A város által kínált összes tevékenység mellett a tengerpartra is el kell mennie, hogy élvezze a tengert. Íme, mit érdemes tenni Playa San Juanban, hogy élvezze a strandot és a hullámokat.

Ezt a strandot fekete homok és patakok területei alkotják. A móló és egy hullámtörő védi, így nyugodtan élvezheti a nyugalmat, és hozhatja a gyerekeket.

A strand elnyerte a Kék Zászló kitüntetést, ami azt jelenti, hogy vize alkalmas a fürdőzésre. Megfelel a fürdőzők számára előírt biztonsági feltételeknek, és minden szolgáltatással rendelkezik. Napozóágyakat, napernyőket, zuhanyzókat, mosdókat és még sok mást is talál. Töltsön el egy nyugodt napot, játsszon, mint egy gyerek, élvezze a barátaival és szeretteivel.

Vízi sportok

Safari with Kayak in Tenerife South (1)

Ahogy az Tenerife összes strandján elvárható, Playa San Juanban is számos adrenalinnal és izgalommal teli vízi sportot űzhet.

Ne hagyja ki a búvárkodás és a sznorkelezés lehetőségét Playa San Juanban. Ha nincs sok tapasztalata, ne aggódjon, Tenerifén van, és itt vannak a legjobb búvárvezetők. Az utazás során mindig szakértő fogja kísérni. Figyelje meg a különböző tengeri állatokat és növényeket. Ússzon csikóhalakkal, polipokkal, színes halakkal.

Ezeken kívül számos más tevékenységet is gyakorolhat Playa San Juanban vagy annak közelében, például wakeboardozást, vízisíelést, szörfözést és evezős szörfözést. Ha bármilyen tanácsra van szüksége a tevékenységek és a gyakorlásuk helyszíneinek kiválasztásához, ne habozzon, hívjon minket. Weboldalunkon számos tevékenységet talál Playa San Juanban és környékén, hogy teljes mértékben élvezhesse Tenerifét.

Kirándulás a Teide-re

Ha Tenerife déli részén nyaral, nem hagyhatja ki a Teide Nemzeti Parkot. Itt található a sziget legimpozánsabb vulkánja és a sziget összes csúcsának királya. Meghívjuk Önt, hogy látogasson el a parkba, és élvezze az összes tevékenységet, amit kínál:

  • Emelkedjen fel a Teide csúcsára: számos túraútvonalat talál a park felfedezéséhez és vulkanikus járatainak felfedezéséhez. Sétáljon végig az ösvényein, és fedezze fel a park növény- és állatvilágának szépségét. Itt gyönyörű ibolyák virágoznak, amelyeket érdemes lefényképeznie. Ezek a virágok a Teide magaslatain és a tenerifei hegyvidéken endemikusak. Ez egy kötelező látnivaló Playa San Juanban a tenerifei nyaralás során.
  • Teleférico del Teide: a Teide tetejére feljuthat drótkötélpályával is. A drótkötélpálya útvonala nagyon közel visz a Teide csúcsához. A feljutás során gyönyörű kilátás nyílik a parkra és a sziget egy részére.
  • Csillagászati csillagvizsgáló: Itt található egy csillagvizsgáló a napfigyeléshez és a robotcsillagászathoz. Béreljen éjszakai távcsövet, hogy felfedezze a világűrt a csillagokkal, csillagképekkel és bolygókkal.

Túrázás

Mint azt mindannyian tudják, Tenerifén több száz túraútvonal található. Ez az aktív turizmus egyik formája, a világ minden tájáról sok sportoló érkezik Tenerifére, hogy túrázzon az útvonalakon és élvezze a természeti tájakat.

Meghívjuk Önt, hogy sétáljon a sziget természeti környezetében, hogy felfedezze a sziget titkait és friss levegőt szívjon.

A Masca-kanyon útvonalát ajánljuk. Ez az útvonal Masca faluból indul. Egy gyönyörű völgyről beszélünk, amelyben egy vidéki falu ül, mélyen gyökerező kanári szokásokkal. Innen indulnak a völgyet átszelő különböző ösvények. Ezen a különleges kiránduláson leereszkedik a szakadékon keresztül, és néhány elhagyott termőteraszon keresztül sétál. Az idegenvezető folyamatosan tájékoztatja Önt a táj minden aspektusáról, növény- és állatvilágáról. A túra a Masca-öbölbe való leereszkedéssel ér véget. Vegyen egy jól megérdemelt fürdőt, és frissüljön fel a strandot körülvevő kristálytiszta vízben. A túra végén egy csónak várja önöket, amely visszaviszi önöket Los Gigantes kikötőjébe.

Quadbiciklis szafari

Tenerife nem csak strandokat és túraútvonalakat kínál, hanem lehetőséget ad arra is, hogy teljes sebességgel száguldozzon a természeti tájakon. Ebben a részben egy újabb lehetőséget szeretnénk hozzáadni a Playa San Juanban teendők listájához. A quadozásról beszélünk Tenerifén, amely csodálatos élményt nyújt az adrenalinfüggők számára. A szállítás Santiago del Teide-be visz, hogy elkezdhesse a kalandot.

Amikor megérkezik a quad-állomáshoz, megkapja a szükséges utasításokat a quad kezeléséhez és a saját biztonságához. A túra elején rengeteg megszilárdult lávát fog látni a táj felszínén. A kirándulás még izgalmasabbá válik, amikor elkezdesz az erdei ösvényeken keresztül motorozni. Ez ideális tevékenység a természet szerelmeseinek és az extrém sportok szerelmeseinek.

Szállítás

Az itt felsorolt tevékenységek közül sokan kínálnak szállítást Playa San Juanból. Kattintson mindegyik képére a részletesebb leírásért, a fényképek megtekintéséért és az árakért.

Ha szeretné lefoglalni a tevékenységeket vagy a Playa San Juan-i tennivalókat, a legegyszerűbb módja, ha WhatsAppon keresztül kapcsolatba lép velünk. Várjuk, hogy tisztázzuk a kételyeit és megoldjuk az esetleges kérdéseit. Örömünkre szolgál, hogy kiszolgáljuk ügyfeleinket, és segítünk nekik élvezni a sziget legjobbjait.

Ajánlott tennivalók a oldalon. Playa San Juan

Bálnafigyelés a oldalon. Playa San Juan

Hajó Charters a oldalon. Playa San Juan

Quad Bike szafari a oldalon. Playa San Juan

Szigeti túrák a oldalon. Playa San Juan

Tematikus parkok a oldalon. Playa San Juan

Túrázás a oldalon. Playa San Juan

Mit mondanak a vásárlóink:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Strandok Playa San Juan