Mit tegyen Tenerifén anyák napján?

Mit tegyen Tenerifén anyák napján?

Annyi tervünk van Tenerifén az anyák napjára, hogy nem is tudod, melyiket válaszd. Íme a legjobb ötletek, hogy anyu stílusosan ünnepelhesse a napját, és királynőnek érezze magát.

Tengerparti nap

Que hacer en Tenerife el día de la madre

Anya örülni fog, ha a tengerparton töltheti a napját. Ez minden, amire szüksége van ahhoz, hogy boldog legyen. Adj neki fürdőruhát, és vidd el a strandra. Ott megoszthatjátok egymással az ételeket, sétálhattok a parton és vízi sportokat űzhettek.

Az anyák által kedvelt szórakoztató tevékenység a banánhajózás. Nézd, ahogyan jól szórakozik, és kiadja magából a felgyülemlett stresszt.

Ha kalandvágyó anyuka, akkor megkínálhatja egy búvárkodással vagy snorkelezéssel is. Mindezek a tevékenységek segítenek neki felfrissülni, hogy folytatni tudja otthoni és családi feladatait.

Hajó charter

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot

Minden anya szeret pihenni, és erre mindannyiuknak szüksége van. Anya keményen dolgozik a családban mindenkiért, és gondoskodik arról, hogy a ház tökéletes állapotban legyen, ezért megérdemel egy csodálatos napot.

Ezért javasoljuk, hogy vigye el őt egy vitorlás kirándulásra. Mutasd meg neki, hogy képes vagy mindent megtenni érte. A Teneriffán történő hajóbérléssel különböző lehetőségeket élvezhet, például ételt és italt a fedélzeten, lehetőséget kap arra, hogy beugorjon a vízbe, és olyan területek felé veheti az irányt, ahol delfineket és bálnákat láthat.

Választhat a csoportoknak szánt hajók vagy a magánhajók között. Válassza az egész család számára legjobb lehetőséget. Ha szeretné, előzetesen felveheti velünk a kapcsolatot, hogy tisztázza a kételyeit és lefoglalja a helyét. Ne feledje, hogy ez egy nagyon forgalmas időpont, és a nap közeledtével egyre kevesebb hajó áll rendelkezésre.

Tenerifei vidámparkok

Siam Park, Water Park in Tenerife South

Tenerifén különböző lehetőségek állnak rendelkezésünkre, hogy megosszuk az állatokkal és élvezzük a természetet. Javasoljuk, hogy látogasson el a Siam Parkba, egy mesés parkba, amely a család minden tagja számára kínál látnivalókat.

Az anyuka mindig örül, ha megoszthatja a gyerekeivel, és egy vízi park a legjobb választás. Élvezze a medencéket, a csúszdákat és az extrém hullámvasutakat. Mindenki remekül fogja érezni magát, anya pedig hálás lesz a mássággal teli kirándulásért.

Fürdőnap

Agua Termal Spa Tenerife South (6)

Lehet, hogy anya inkább pihenni szeretne a napján, és ez az ő joga. Ha azt szeretné, hogy az anyák napját Tenerifén masszázsokkal és sok-sok kikapcsolódással ünnepelje, akkor javasoljuk, hogy látogasson el az Aqua Club Termalba, egy relaxációs klubba, ahol megújulhat és energiát tankolhat.

Létesítményein belül különböző szolgáltatásokat találsz, amelyekkel kényeztetheted anyát. A legnehezebb lesz kiválasztani, hogy melyiket vegyétek igénybe. Elviheted a masszázs részlegbe, hogy ellazuljon, és kényeztetheted egy szépségápolási kezeléssel, amely minden nőt lenyűgöz.

Az anyák napjának Tenerifén való megünneplésére vonatkozó ajánlásaink befejezéseként szeretnénk emlékeztetni arra, hogy válasszon egy nagyszerű ajándékot neki. Az üzletek előre felkészülnek arra, hogy jó árakat és a legjobb márkák válogatott áruit kínálják. Az anya megérdemli, és ezen a napon mindent meg kell adnunk, hogy boldoggá tegyük.

Bálnafigyelés a oldalon. Tenerife

Hajó Charters a oldalon. Tenerife

Tematikus parkok a oldalon. Tenerife

Kapcsolódó cikkek:

Ma a legjobb tippeket szeretnénk adni neked, hogy megünnepeld az apák napját...
Ha a barátok napját Tenerifén szeretné megünnepelni, és nem tudja, mit csináljon,...
Az írek szívesen osztják meg hagyományaikat és ünnepeiket a világ többi...
Tenerifén másképp töltheti a karácsonyt, meleg éghajlatunk miatt a legjobb...
Mindannyian megőrülünk, amikor Tenerifén közeledik a fekete péntek. Ez az a nap,...
Ma bemutatjuk Önnek a legjobb ajánlatokat a Valentin-nap megünneplésére Tenerifén....
A húsvét megünneplése Tenerifén segít megerősíteni az Istennel való...
Ezúton szeretnénk megosztani önökkel a Los Cristianos-i vízi sportok teljes...
A szilvesztert Tenerifén tölteni egyike azoknak az élményeknek, amelyek intenzitása...
Ha azt keresed, mit csinálj egy legény- vagy leánybúcsúztatót Tenerifén, ne keress...

Strandok Tenerife

A Playa los Guios néven is ismert, gyönyörű, a természet által megáldott strand....
Ez egy városi strand, amely nagyon népszerű Tenerife területén, és számos...
Playa Fañabé egy kellemes, világos homokos strand, mesés szabadidős...
Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Ez egy városi strand Costa Adeje-ben, amely mindent kínál, amire egy mesés...
A Playa de las Vistas, más néven Las Vistas strandja nagyon vonzó a helyiek és a...
A Playa de Troya I és II két strand Costa Adejében. Itt megtalálod a tenger, a...
Ez egy nagyszerű városi strand a napozáshoz és a tenerifei tenger élvezetéhez. A...
Ez egy városi strand, amely Puerto Santiago rakpartján és sétányán található. A...