Catamaran excursies in Costa Adeje Tenerife

Catamaran excursies in Costa Adeje Tenerife

Guide

Catamaran excursies in Costa Adeje zijn erg populair onder de toeristen die elk jaar naar Tenerife komen. Catamarans zijn comfortabele boten met capaciteit voor kleine groepen, waardoor we van de zee kunnen genieten zonder het gezelschap van veel mensen. Profiteer van de boottocht om te ontspannen, te zonnebaden of gewoon in de schaduw uit te rusten terwijl u het uitzicht op de kust bewondert.

In deze tekst willen we u vertellen over de voordelen van een catamarantocht in Costa Adeje en de kenmerken van onze beste excursies.

Waarom catamarantochten in Costa Adeje?

Costa Adeje is een van de belangrijkste toeristische centra van Tenerife. Het concentreert een groot hotel-, gastronomisch en vrijetijdsaanbod. Het is ook de thuisbasis van Puerto Colón, een van de belangrijkste havens van het eiland. De meeste van onze boottochten vertrekken hiervandaan.

Met de catamaranverhuur in Costa Adeje kunt u de gebieden bezoeken waar de walvisachtigen van Tenerife leven. Onze boten vertrekken naar de wateren tussen Tenerife en La Gomera, waar het gebruikelijk is om enkele dolfijnen vrolijk rond te zien lopen. Tenerife is een van de meest aanbevolen plaatsen om walvisachtigen te zien en met veel geluk zien we enkele speelse walvissen de boot naderen.

Nu willen we u graag onze catamarans laten zien voor privé en gedeelde excursies. Wij hopen dat u met deze gids de activiteit kunt kiezen die het beste bij u past. Wij nodigen u uit om ons te schrijven op WhatsApp om te chatten en uw vragen over elke activiteit op te lossen.

Kliffen van Los Gigantes

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (1)Onze excursies van 4 uur of meer brengen u naar deze imposante rotsreuzen om hun schoonheid en pracht te bewonderen. De kliffen van Los Gigantes, ook bekend als de “Muur van de Hel”, zijn beroemd in de hele archipel. Iedereen zal ze willen bezoeken tijdens zijn verblijf in Costa Adeje of een andere stad op Tenerife.

Deze rotsbergen zijn ontstaan als gevolg van oude vulkaanuitbarstingen. Tegenwoordig zijn ze geprojecteerd als grote muren die de kust van Tenerife beschermen. Ze creëren ook de perfecte omstandigheden voor het zeeleven om te gedijen, waar verschillende plant- en diersoorten te vinden zijn. Dit is vooral waardevol voor duikers die hier voortdurend komen zwemmen en de charmes van de zeebodem ontdekken.

Masca Bay is een prachtig zwart zandstrand aan de voet van de kliffen. Veel boten komen hier om zich te verfrissen in het kristalheldere water. U kunt er zwemmen en snorkelen. Geniet van dit authentieke natuurparadijs met onze catamaranexcursies vanuit Costa Adeje.

Privé catamaran charter voor walvissen en dolfijnen kijken in Costa Adeje

Op onze website hebben we verschillende opties voor privé bootverhuur. U kunt kiezen uit zeilboten, jachten, motorboten en meer. Nodig uw goede vrienden uit om belangrijke data te vieren. Het zal alleen u en onze bemanning zijn, een exclusieve rit zoals u wenst. Maak van de gelegenheid gebruik om uw huwelijksverjaardag, huwelijksaanzoek, afstuderen en meer te vieren.

In deze sectie presenteren wij u onze beste catamarans om op een exclusieve manier mee te varen.

Privé tocht op een ruime catamaran Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).minDankzij haar 36 voet lengte, zal onze boot Kalima u laten genieten van een comfortabele catamaran tocht met schipper in Costa Adeje. Kies tussen 3 of 5 uur om walvisachtigen te zien en te zwemmen. Als u boekt voor 8 uur kunt u de verbazingwekkende Los Gigantes Cliffs en Masca Bay bezoeken. Frisdrank en snacks zijn inbegrepen. Optioneel Paella voor een meerprijs.

Kennex privé catamaran charter

catamaran tour in tenerife private and shared (9).minDeze prachtige boot heeft een maximale capaciteit van 11 personen. Op haar dek vindt u een net om op te ontspannen. Huur voor 3 uur om walvisachtigen te zien en in de baai te zwemmen. De tochten van 5 tot 7 uur brengen u naar de Kliffen van de Reuzen en de fabelachtige Masca-baai. Snorkeluitrusting, verfrissende drankjes aan boord en eten om te delen tijdens de stop zijn inbegrepen. Vervoer tegen een meerprijs.

Privé catamarantocht voor 45 personen met Eden

Tenerife catamaran charter for 45 personsDit is een fantastische privé-excursie van 3 uur. We hebben genoeg ruimte voor alle 45 passagiers om van de rit te genieten en te ontspannen. De excursie neemt u mee om walvisachtigen te zien en voor de kust te zwemmen. Een broodje per persoon en drankjes aan boord zijn inbegrepen. U kunt ook uw eigen drankjes en snacks meenemen. Optioneel eten en broodjes zijn beschikbaar tegen extra kosten.

Gedeelde catamaran excursies vanuit Costa Adeje

We hebben ook verschillende catamarans voor gedeelde charter. Kom en vaar rond de baai en beleef geweldige ervaringen.

Gedeelde boottocht met de catamaran Edén

eden catamaran tour tenerifeZoals reeds vermeld, is de Eden een grote en ruime catamaran. Gedurende 2 uur kunt u walvissen en dolfijnen van Tenerife zien en zwemmen. Een drankje is inbegrepen.

3 uur whale watching tour met Freebird

catamaran tour in Tenerife with FreebirdDeze route begint in Puerto Colon en gaat naar de wateren bij La Gomera om de zeedieren van Tenerife te zien. Daarna gaan we naar de kust om te zwemmen en te snorkelen. Drankjes aan boord en snacks zijn inbegrepen na de stop aan land.

Ruime catamaran Kalima voor 11 personen

Tenerife - Boat Charter - (9).minWij geven u de mogelijkheid om te reizen op een gedeelde catamaran Kalima. Gedurende 3 uur beleeft u ongelooflijke momenten op zee. Hoewel de excursie wordt gedeeld, zullen er slechts een paar mensen zijn zodat iedereen zich net zo comfortabel voelt als op een exclusieve reis. Boek om walvisachtigen te zien en te zwemmen in de Atlantische Oceaan.

Boeken en reserveren

Als u mee wilt op een van deze boten, hoeft u ons alleen maar te schrijven om uw aanvraag te doen. Wij herinneren u eraan dat de meeste van deze excursies het vervoer vanaf de belangrijkste toeristische centra van Tenerife omvatten.

Naast deze catamaran excursies in Costa Adeje, bieden we verschillende boten om de baai te bevaren en te genieten van de zee. Vergeet niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp of via het contactformulier bij elke activiteit. We raden u ook aan om ons twee weken van tevoren te schrijven zodat u een betere kans heeft om plaatsen te vinden voor de geselecteerde datum. We hopen dat u volop geniet van uw vakantie in Costa Adeje.

Catamaran excursies in Costa Adeje

Katamaran Charter in Costa Adeje

Gerelateerde artikelen:

			Things to do in Costa Adeje - Dingen om te doen in Costa Adeje
Gaat u uw vakantie doorbrengen in Costa Adeje en bent u op zoek naar dingen om te doen?...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Boottochten in Costa Adeje
Boottochten in Costa Adeje zijn een van de meest populaire en aanbevolen activiteiten in...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Costa Adeje Walvis & Dolfijn Kijken Tours
Walvissen kijken in Costa Adeje, Tenerife, is waarschijnlijk de meest populaire...
			day trips in costa adeje - Dagtochten in Costa Adeje
Welkom in Costa Adeje! In deze tekst vindt u de beste excursies en dagtochten vanuit...
			Tenerife Self Drive Boat Rental Puerto de Las Galletas (1)-min - De boot huren in Costa Adeje Tenerife
Welkom op Bananapalmbay.com, in deze sectie vindt u 14 boten te huur in Costa Adeje. Wij...
			Jetski in tenerife south - Costa Adeje Watersporten
Ben je op vakantie op Tenerife en verblijf je in Costa Adeje? Dan wilt u ongetwijfeld...
			Tenerife Quad Bike Safari Vulocano (1) - Costa Adeje Quad fiets Safari’s
In deze sectie vind je onze quad bike safari’s die we aanbieden met pick up en...
			catamaran tour in tenerife private and shared (9).min - Privé-excursies en Catamaran Charter in Costa Adeje
Met onze privé catamaran excursies in Costa Adeje beleeft u geweldige ervaringen in de...

Stranden in Costa Adeje

			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I en II zijn twee stranden in Costa Adeje. Hier vindt u al het plezier van...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Het is een geweldig stadsstrand om te zonnebaden en te genieten van de zee van Tenerife....
			Playa de Fañabe - PLaya Fañabé Strand
Playa Fañabé is een heerlijk licht zandstrand met fantastische recreatieve...
			Playa del Duque Costa Adeje Holiday Resort - Playa del Duque Strand
Het is een stadsstrand gelegen in Costa Adeje dat alles biedt wat u nodig heeft voor een...