Privé Excursies en Catamaran Charters in Puerto Colon

Privé Excursies en Catamaran Charters in Puerto Colon

Guide

Als u op vakantie bent in Puerto Colon en op zoek bent naar aanbevelingen voor privé catamarans om de Atlantische Oceaan te bevaren, is hier alles wat u moet weten.

De meeste van onze excursies in Tenerife Zuid vertrekken vanuit Puerto Colon. Bovendien ligt deze haven in Costa Adeje, een van de belangrijkste toeristische centra van het eiland. Om deze redenen mag u de kans niet missen om een boot te huren om vrolijk langs de zee te flaneren en van de zon te genieten. Vergeet niet enkele dagen van tevoren te reserveren, want we krijgen veel aanvragen uit deze kant van het eiland.

Privé Excursies en Catamaran Charters in Puerto Colón

Bij bananapalmbay.com zijn we gespecialiseerd in het verhuren van verschillende boten voor privé en gedeelde excursies. Bij deze gelegenheid willen wij u onze privé catamaran excursies aanbieden die u kunt doen vanuit Puerto Colón. Aan het einde van de tekst vindt u de gedetailleerde lijst van activiteiten, binnen elke activiteit vindt u het contactformulier voor uw reservering.

Op onze website vindt u ook andere soorten boten om de Atlantische Oceaan te bevaren. Huur onze zeilboten in Tenerife Zuid voor een dag op zee en een stralende zon, een luxe jacht voor een speciale gelegenheid of een speedboot om op volle snelheid te varen met de wind in uw gezicht.

U kunt ons ook schrijven op onze WhatsApp om u aanbevelingen te geven en u te helpen de gewenste excursie te kiezen op basis van wat u zoekt.

Privé catamaran tocht Kalima voor 11 personen

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Kom en geniet van de zee en de zon van Tenerife aan boord van deze fantastische catamaran. De Kalima heeft een capaciteit van 11 personen voor een comfortabele en aangename tocht.

Met de 3 uur durende excursie kunt u walvisachtigen zien en voor de kust zwemmen. Huur voor 8 uur om de kliffen te bezoeken en af te koelen in Masca Bay. De excursie is inclusief snacks, frisdrank en broodjes. Optioneel Paella.

Privé catamaran charter voor walvissen kijken in Tenerife Zuid

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min

Onze fantastische Kennex-catamaran biedt fantastische mogelijkheden om van de zee te genieten en de drukte te vergeten.

Lig achterover op het net op het dek om het gevoel te hebben dat u op zee vliegt. Eten en snorkeluitrusting is inbegrepen. Optioneel vervoer vanaf Puerto Colon en andere resorts in het zuiden van Tenerife.

Catamaran charter voor groepen van 45 personen met Edén

Tenerife catamaran charter for 45 personsDe grote catamaran Eden is een uitstekende maat om te delen met familie en vrienden. Kom de oceaan bevaren en vier bijzondere gebeurtenissen met ons.

Wij bieden u een 3 uur durende excursie met dolfijnen en walvissen kijken en daarna een duik voor de kust. Inclusief een broodje en een drankje. U kunt ook uw eigen drankjes en snacks meenemen aan boord.

Wat te doen tijdens de privé catamaran charter

Uitstapjes op zee zijn altijd een perfecte manier om van uw vakantie te genieten en nieuwe energie op te doen.

Walvissen kijken in Puerto Colón

Dolphins jumping in Tenerife South
Tenerife is een ideale plek om walvisachtigen in hun natuurlijke habitat te zien. Na het uitvaren vaart de boot naar de wateren die door de dolfijnen en walvissen van Tenerife worden bezocht. Bij aankomst naderen de passagiers met hun camera’s en wachten tevreden tot de dolfijnen verschijnen. Plotseling verschijnen ze als wazige vlekken in het water en dan komen ze dichterbij en krijgen we ze van dichtbij te zien.

Voel de sensatie van het kijken hoe ze vrij rondzwemmen. Sta stil bij hun sereniteit en voel de vrede die ze uitstralen. Dit is een fantastische ervaring om te delen met het gezin en vooral met kinderen.

Bezoek de kliffen van Los Gigantes

Tenerife Boat Trip to Los GigantesDeze torenhoge bergen van basaltsteen liggen in het landelijke park Teno. Op hun maximale hoogte van ongeveer 600 meter vallen ze bijna recht naar beneden, wat een immens gevoel van hoogtevrees geeft.

Een van de beste manieren om de kliffen in hun geheel te zien is per boot. Je kunt ze ook zien vanuit het ravijn, maar dan heb je slechts een beperkt zicht op de kliffen.

Boottochten van 5 uur en langer zijn meestal inclusief eten en drinken. Ze geven ons meer tijd om van elke stop te genieten en de schoonheid van de bezienswaardigheden van de baai te bewonderen. We zullen ook de gelegenheid hebben om te zwemmen in het water van de prachtige Masca-baai.

Vier speciale evenementen aan boord

Private Boat Party Tenerife

Vier met ons speciale data en belangrijke momenten met uw vrienden en familie. Met een privé catamaran charter in Puerto Coló kunt u genieten van een exclusieve boottocht om te delen met uw geliefden en niemand anders. Met onze catamarans en boten met bemanning of kapitein nemen wij u mee naar de zee, waar het leven aangenamer is. Op onze website bieden we verschillende boten aan om speciale evenementen op Tenerife te vieren. Huur onze boten voor privéfeesten, waarmee u onvergetelijke momenten kunt vieren met uw vrienden en geliefden.

We hopen dat u uw volgende privé catamaran excursie vanuit Puerto Colon heeft gekozen. Maak u klaar om te genieten van de zee, de zon en de wind in uw gezicht. U zult versteld staan van de schoonheid en kalmte van de dolfijnen en walvissen. Pak je zwemkleding in en kom fantastische ervaringen opdoen in de zee. Vergeet niet om ons enkele dagen op voorhand te schrijven om uw plaats op de gewenste datum veilig te stellen. In de volgende lijst vindt u een gedetailleerde lijst van de in de tekst genoemde activiteiten.

 

 

 

Katamaran Charter in Puerto Colon

Katamaranverhuur in Puerto Colon

Gerelateerde artikelen:

			Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter - Dingen om te doen in Puerto Colon
In dit bericht vertellen we u over de beste dingen om te doen in Puerto Colón,...
			Tenerife - Boat Charter - (9).min - Catamaran excursies in Puerto Colon
In deze tekst vindt u de beste excursies in Puerto Colon om privé of gezamenlijk te...

Stranden in Puerto Colon

			Playa de Fañabe - PLaya Fañabé Strand
Playa Fañabé is een heerlijk licht zandstrand met fantastische recreatieve...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I en II zijn twee stranden in Costa Adeje. Hier vindt u al het plezier van...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Het is een geweldig stadsstrand om te zonnebaden en te genieten van de zee van Tenerife....