Wat te doen op Tenerife op Vaderdag

Wat te doen op Tenerife op Vaderdag

Guide

Vandaag willen we je de beste tips geven om Vaderdag op Tenerife te vieren, want papa verdient het. Hij is de koning des huizes, degene die hard werkt voor het gezin en op deze dag willen we hem bedanken voor al zijn liefde.

Een fietstocht om de dag te beginnen

Zoals we allemaal weten, zijn er op Tenerife veel fietsroutes met verschillende kenmerken en intensiteit.

Wij raden u aan om vader mee te nemen voor een fietstocht om de dag te beginnen. Het is een activiteit die u allemaal samen als gezin kunt doen, het zal u helpen om uw band te versterken en uw energie op te laden.

Familie-stranddag

Father day tenerife beach

Iedereen in de familie houdt van het strand en vooral papa, dus laat de kans niet voorbijgaan om deze dag naar het strand te gaan. Nodig vaders vrienden en hun gezinnen uit om de groep groter en de dag leuker te maken.

Maak van de gelegenheid gebruik om een lange wandeling langs het strand te maken. Dit zijn dagen die we moeten gebruiken om na te denken en ons de broederliefde te herinneren die ons samenhoudt.

Huur een boot op Tenerife

los-gigantes motor-boat-charter-tenerife (11)

Veel gezinnen kiezen voor deze optie om papa een plezier te doen op zijn dag. Het eiland heeft verschillende boten voor elk wat wils en de meeste vaders houden van een boot.

Wij stellen voor dat u een vissersboot huurt op Tenerife en hem de kans geeft om te ontspannen terwijl hij vist. Daarna kunt u samen genieten van een barbecue met verse vis.

Als je wilt dat je vader zich nergens zorgen over hoeft te maken, kun je een jacht of zeilboot met schipper huren op Tenerife Zuid, meer bepaald in Puerto Colon, de belangrijkste haven van Costa Adeje, zodat hij gewoon het uitzicht kan bewonderen onder het genot van een verfrissend drankje. Bij Bananapalmbay hebben we verschillende opties voor alle smaken, als u wilt kunt u ons schrijven en wij zullen u graag helpen bij het kiezen van de optie die het beste bij u past.

Hoteldag voor ouders

De hotels op Tenerife bereiden fantastische aanbiedingen voor om vaders op hun dag te verwelkomen. Sommige hotels organiseren werkelijk fantastische plannen voor papa, inclusief bierproeverijen en andere activiteiten om hem op zijn dag als een koning te laten voelen.

Ze bieden ook fotoshoots en gezinsactiviteiten in de zwembaden en andere delen van het hotel. U moet wel vroeg boeken, want het aanbod raakt uitverkocht naarmate Vaderdag op Tenerife nadert.

Speciaal eten in de restaurants op Tenerife

Dit is een optie die niet mag ontbreken in het plan van de dag. U kunt typisch eten van de Canarische Eilanden bestellen, maar ook Japans, Indiaas, Mexicaans en andere streken. Het enige wat u hoeft te doen is het soort eten te kiezen dat papa lekker vindt en de tafel te reserveren.

Begeleid de maaltijd met de beste desserts en wijnen van Tenerife.

Geschenken voor papa

Que hacer en Tenerife el día de los padres

Deze dag is niet compleet als u papa niet dat cadeau geeft waar hij al zo lang op wacht.

We willen u eraan herinneren dat u op Tenerife bent en dat onder de geschenken een goede wijn niet mag ontbreken, het is goed voor uw gezondheid en hij zal u zeer dankbaar zijn.

Zo eindigen we onze aanbevelingen voor Vaderdag op Tenerife, we hebben alle opties opgenomen om met de familie te doen en ervoor te zorgen dat papa zich goed verzorgd voelt. Drink aan het eind van de dag samen een glas wijn en laat hem weten hoezeer u zijn inspanningen voor het gezin waardeert.

Bootcharters in Tenerife

Thematische parken in Tenerife

Watersporten in Tenerife

Wat onze klanten zeggen:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
[trustindex no-registration=facebook]

Gerelateerde artikelen:

Stranden in Tenerife