Båtutleie i Costa Adeje Tenerife

Båtutleie i Costa Adeje Tenerife

Velkommen til Bananapalmbay.com,

i denne delen finner du 14 båter til leie i Costa Adeje. De fleste av båtene som er tilgjengelige for utleie, går direkte fra nærmeste havn fra Costa Adeje: Havnen i Puerto Colon.

Costa Adeje er det perfekte stedet for en hyggelig ferie på Tenerife. De fantastiske værforholdene gjør at den kan leie en båt i Costa Adeje når som helst i året.

Rent a boat in Costa Adeje to watch whales and dolphins

Vi tilbyr et bredt utvalg av alternativer. Fra små selvkjørende båter til store luksusyachter. Fra alternativer for par, grupper på 4 til 5 personer, til båter som har plass til store grupper på 24 til 200 passasjerer.

Bare en rask oppsummering av hva slags båter og tjenester du kan leie hos oss i Costa Adeje:

 • Selvkjørende båter
 • Seilbåter
 • Båter uten lisens kreves
 • Katamaran
 • Luksusyachter
 • Motorbåter
 • Hurtigbåter
 • Båter med eller uten kaptein
 • Festbåter
 • Båter for høne og utdrikningslag
 • Båter for feiring av spesielle begivenheter
 • Båter for Mariage-forslag

Under den private båtutleien/charteren kan du se hvaler eller delfiner, besøke de fantastiske klippene i Los Gigantes, svømme og snorkle eller bare ligge på en av solsengene om bord og ha en fantastisk dag ute på Atlanterhavet.

Hva er sikkert at å leie en båt i Costa Adeje, vil tillate deg å slappe av fra hverdagens stress, koble fra og oppdage skjønnheten i havet og dets natur.

Boat hire in Costa Adeje to see the Los Gigantes Cliffs

Å velge riktig båt å leie i Costa Adeje kan være en overveldende oppgave. Du må vurdere ting som pris, båttype, kapasitet, varighet, mat, drikke, tilgjengelighet og mange andre viktige faktorer.

Derfor kan det virkelig spare tid å bare raskt kontakte oss gjennom WhatsApp, så vi vil stille deg noen spørsmål og sende deg de best passende alternativene du bør vurdere.

Vi er også spesialisert på feiring av spesielle begivenheter som feiring av bryllupsdager, bryllupsforslag, høne og utdrikningslag og samarbeidsarrangementer.

Det som er sikkert er at du kommer til å ha en fantastisk tid om bord på våre yachter. De fleste av dem inkluderer også mat og drikke i prisen. Å komme til havnen som avgår Puerto Colon er enkelt hvis du bor i Costa Adeje eller et av de nærliggende feriestedene som Los Cristianos, Playa de las Americas eller El Duque. Men selv om du bor i et område som er litt lenger unna, har vi båtalternativer som også tilbyr transport.

Også i tilfelle du har spørsmål om vår båtutleietjeneste i Costa Adeje, klikker du bare på whatsapp-ikonet og kontakt oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne din ideelle båt!

Katamaran Leie på Costa Adeje

Luksusbåtutleie på Costa Adeje

Passbåt utleie på Costa Adeje

Seilbåtutleie på Costa Adeje

Her kan du finne de beste dagsturer og utflukter du kan gjøre fra Costa Adeje. Vi tilbyr...
Skal du på ferie til Tenerife og bo i Costa Adeje? Da vil du garantert vite hvilke...
I denne seksjonen kan du finne våre firhjulingssafarier som vi tilbyr med henting og...
Båtturer i Costa Adeje er en av de mest populære og anbefalte aktivitetene i Costa...
Hvalsafari i Costa Adeje, Tenerife, er sannsynligvis den mest populære aktiviteten å...
Du skal passere ferien i Costa Adeje og leter etter ting å gjøre? Da kom du til rett...