Costa Adeje hval- og delfinsafariturer

Costa Adeje hval- og delfinsafariturer

Guide

Hvalsafari i Costa Adeje, Tenerife, er sannsynligvis den mest populære aktiviteten å gjøre for alle slags feriegjester. Det er bevist av mer enn 5 års erfaring på markedet at folk i alle aldre og smaker har det flott med denne beundringsverdige og avslappende aktiviteten. Så fortsett å lese for å finne de 5 beste grunnene til hvorfor hvalsafari bør være på oppgavelisten din for ferien i Costa Adeje.

Har du hørt at Tenerife er et av de beste stedene å se hvaler og delfiner i deres naturlige miljø? Det er fordi de bor permanent i farvannet mellom Tenerife og La Gomera og kan sees hver måned i året. Så hvalsafariturer er mulig å gjøre hele året, selv når Vulcano Teide har snø.

Å se disse søte, vakre og grasiøse hvalene som bare leker i nærheten av båten er en opplevelse som du ikke vil få så lett i hverdagen. Så hvorfor ikke? Bruk sjansen til å se og beundre dem under ferien i Costa Adeje! De vanligste dyrene i dette området er nesedelfiner og grindhvaler. Og det er garantert at du vil møte en av dem under hvalsafaribåtturen. Hvis du liker å gjøre en katamaran med et lite antall deltakere, ta en titt på denne 3 timers katamaranturen!

Ingen kan nekte for alle helsefordelene en person får ved å bo i nærheten av eller på havet. Frisk luft, sol, lyden av bølger og havbris skaper den beste antistress- og avslappende effekten. Når du tar en hvalsafari-båttur, vil du garantert koble deg fra alle bekymringene og ha en salig og hyggelig tid under ferien i Costa Adeje.

Bortsett fra hvalsafari, er båtturen en fin måte å besøke en fin rolig bukt med rent og gjennomsiktig vann, hvor du kan svømme og snorkle. Flertallet av hvalsafari-turene fra Costa Adeje ankrer ved Masca-bukten eller El Puertito-bukten.

 

Du har sannsynligvis spurt deg selv, hvilken aktivitet vil garantert passe for alle familiemedlemmer eller en vennegruppe? Aktivitet, som vil bli like verdsatt av et barn, en tenåring eller en voksen. Så det er det – hvalsafari-turen. Bare gjør det, og du vil ha mange gledesfylte minner om ferien i Costa Adeje.

Hvis du er interessert i å ta en delfinbåttur fra Costa Adeje, sjekk ut alle alternativene vi tilbyr og velg den som er best for deg. Vi har mange forskjellige turer, som i utgangspunktet er forskjellige etter varighet og type båt.

Alle delfin- og hvalsafari-utfluktene starter fra Puerto Colon, havnen i Costa Adeje.

Du kan nyte en 3 timers båttur med snorkling, hvalsafari og snacks og drikke om bord på båten med redusert antall passasjerer.

Det gode valget vil være Abrazo Catamaran, så du vil ha en behagelig tur og en flott avslappingsopplevelse. Eller du kan ta en 4,5 timers båttur med Freebird eller Royale Delfin og besøke Los Gigantes-klippene bortsett fra hvalsafari. Det kan være en av de beste måtene å se Los Gigantes på, siden du bedre kan sette pris på størrelsen og storheten til disse spektakulære klippene fra havsiden.

Er du ikke så sikker på vannet eller kort tid, men vil likevel se hvaler og delfiner? Ikke bekymre deg, du kan også gjøre det litt kortere! Bare velg 2 timers hvalsafari med Eden Catamaran.

Vi har båter med redusert antall deltakere, store båter og private charterturer, bokstavelig talt en båttur for alle. Bare finn den rette for deg og fyll ut vårt bestillingsskjema for å få billettene dine! Har du noen spesielle ønsker angående hvalsafari-utflukten, er det bare å kontakte oss så finner vi den beste løsningen!

Og til slutt forberedte vi litt fakta og informasjon om Costa Adeje, som kan være interessant og nyttig for deg hvis du skal bo på ferie på dette berømte feriestedet på sørkysten av Tenerife.

  • Det vil ta deg omtrent 45 minutter å komme deg til Costa Adeje fra South Airport med offentlig buss eller 25-30 minutter med taxi.
  • Costa Adeje ligger like etter Playa de Las Americas, så det berømte nattelivet og underholdningen i Las Americas vil være lett tilgjengelig for deg hvis du.
  • Det er også det nyeste feriestedet på Tenerife, og det teller med de mest luksuriøse hotellene, elegante restaurantene og kjøpesentrene.
  • Klimaet i Costa Adeje er veldig mildt, så været i januar vil være nesten det samme som i juni.
  • Strendene i Costa Adeje er fantastiske, vakre og har alle nødvendige fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt der komfortabelt og hyggelig. De mest populære strendene i Costa Adeje er: Playa Fañabe, Playa Troya, Playa el Duque.

Sjekk også ut artikkelen vår for å finne ut hva du kan gjøre i Costa Adeje bortsett fra hvalsafaribåtturer.

Hval safari på Costa Adeje

Du skal passere ferien i Costa Adeje og leter etter ting å gjøre? Da kom du til rett...
Her kan du finne de beste dagsturer og utflukter du kan gjøre fra Costa Adeje. Vi tilbyr...
Er du på ferie i Tenerife og bor i Costa Adeje? Sikkert du vil vite tilgjengeligheten av...
I denne seksjonen kan du finne våre firhjulingssafarier som vi tilbyr med henting og...
Båtturer i Costa Adeje er en av de mest populære og anbefalte aktivitetene i Costa...
Velkommen til Bananapalmbay.com, i denne delen finner du 14 båter til leie i Costa...
Det er en flott urban strand for å sole seg og nyte havet på Tenerife. På grunn av sin...
Playa de Troya I og II er to strender i Costa Adeje. Her finner du all moroa med havet,...
Playa Fañabé er en herlig lys sandstrand med fantastiske rekreasjonsaktiviteter. Den...
Det er en urban strand som ligger i Costa Adeje som tilbyr alt du trenger for en...