Katamaranutflukter i Costa Adeje Tenerife

Katamaranutflukter i Costa Adeje Tenerife

Guide

Katamaranutflukter i Costa Adeje er svært populære blant turistene som kommer til Tenerife hvert år. Katamaraner er komfortable båter med kapasitet for små grupper, som lar oss nyte havet uten selskap av mange mennesker. Dra nytte av båtturen for å slappe av, sole deg eller bare hvile i skyggen mens du beundrer utsikten over kysten.

I denne teksten vil vi gjerne fortelle deg om fordelene ved en katamarantur i Costa Adeje og egenskapene til våre beste utflukter.

Hvorfor katamaranturer i Costa Adeje?

Costa Adeje er et av de viktigste turistsentrene på Tenerife. Det konsentrerer et flott hotell, gastronomisk og fritidstilbud. Det er også hjemmet til Puerto Colón, en av de viktigste havnene på øya. De fleste av våre båtturer går herfra.

Med katamaranleie i Costa Adeje kan du besøke områdene der hvaler på Tenerife bor. Båtene våre går til farvannet mellom Tenerife og La Gomera, hvor det er vanlig å se noen delfiner som gladelig rusler rundt. Tenerife er et av de mest anbefalte stedene å se hvaler og med mye flaks kan vi se noen lekne hvaler nærme seg båten.

Nå vil vi gjerne vise deg våre katamaraner for private og felles utflukter. Vi håper at du med denne guiden vil kunne velge den aktiviteten som passer deg best. Vi inviterer deg til å skrive til oss på WhatsApp for å chatte og løse spørsmålene dine om enhver aktivitet.

Cliffs of Los Gigantes

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (1)
Våre utflukter på 4 timer eller mer tar deg til disse imponerende rockegigantene for å beundre deres skjønnhet og prakt. Cliffs of Los Gigantes, også kjent som «Helvetes mur», er kjent over hele skjærgården. Alle vil ønske å besøke dem under oppholdet i Costa Adeje eller en annen by på Tenerife.

Disse steinfjellene ble skapt som en konsekvens av eldgamle vulkanutbrudd. I dag er de projisert som store murer som beskytter kysten av Tenerife. De skaper også de perfekte forutsetningene for at livet i havet skal trives, hvor ulike plante- og dyrearter kan finnes. Dette er spesielt verdifullt for dykkere som stadig kommer hit for å svømme og oppdage havbunnens sjarm.

Masca Bay er en vakker svart sandstrand ved foten av klippene. Mange båter kommer hit for å forfriske seg i det krystallklare vannet. Der kan du bade og snorkle. Nyt dette autentiske naturparadiset med våre katamaranutflukter fra Costa Adeje.

Privat katamarancharter for hval- og delfinsafari i Costa Adeje

På nettsiden vår har vi ulike alternativer for privat båtutleie. Du kan velge mellom seilbåter, yachter, motorbåter og mer. Inviter dine nære venner til å feire viktige datoer. Det vil være bare deg og vårt mannskap, en eksklusiv tur som du ønsker. Benytt anledningen til å feire bryllupsdag, frieri, eksamen og mer.

I denne delen presenterer vi våre beste katamaraner for deg å seile på en eksklusiv måte.

Privat tur på en romslig katamaran Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Takket være dens 36 fots lengde, lar båten vår Kalima deg nyte en komfortabel katamarantur med skipper i Costa Adeje. Velg mellom 3 eller 5 timer for å se hvaler og svømme. Hvis du bestiller for 8 timer kan du besøke de fantastiske Los Gigantes-klippene og Masca-bukten. Brus og snacks er inkludert. Valgfri paella mot et pristillegg.

Kennex private katamarancharter

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min
Denne vakre båten har en maksimal kapasitet på 11 personer. På dekket finner du et nett å slappe av på. Lei i 3 timer for å se hvaler og svømme i bukten. De 5 til 7 timers turene tar deg til Cliffs of the Giants og den fantastiske Masca Bay. Snorkelutstyr, forfriskende drikke om bord og mat å dele under stoppet er inkludert. Transport mot ekstra kostnad.

Privat charterkatamarantur for 45 personer med Eden

Tenerife catamaran charter for 45 persons
Dette er en fantastisk 3 timers privat ekskursjon. Vi har nok plass til at alle 45 passasjerer kan nyte turen og slappe av. Turen tar deg til å se hvaler og svømme utenfor kysten. En sandwich per person og drikke om bord er inkludert. Du kan også ta med egen drikke og snacks. Valgfri mat og rundstykker er tilgjengelig mot ekstra kostnad.

Felles katamaranutflukter fra Costa Adeje

Vi har også forskjellige katamaraner for delt charter. Kom og cruise rundt i bukten og lev gode opplevelser.

Felles båttur med katamaranen Edén

eden catamaran tour tenerife
Som allerede nevnt, er Eden en stor og romslig katamaran. I løpet av 2 timer kan du se hvaler og delfiner på Tenerife og svømme. Drikke er inkludert.

3 timers hvalsafari med Freebird

catamaran tour in Tenerife with Freebird

Denne reiseruten starter i Puerto Colon og går til vannet nær La Gomera for å se sjødyrene på Tenerife. Deretter drar vi til kysten for bading og snorkling. Drikke om bord og snacks er inkludert etter stoppet på land.

Romslig katamaran Kalima for 11 personer

Tenerife - Boat Charter - (9).min
Vi gir deg muligheten til å reise på en felles Kalima-katamaran. I løpet av 3 timer vil du oppleve utrolige øyeblikk til sjøs. Selv om ekskursjonen er delt, vil det kun være noen få personer, så alle vil føle seg like komfortable som på en eksklusiv tur. Bestill for å se hvaler og svømme i Atlanterhavet.

Bestilling og reservasjoner

Hvis du ønsker å gå på en av disse båtene, er det bare å skrive til oss for å gjøre forespørselen din. Vi minner om at de fleste av disse utfluktene inkluderer transport fra de viktigste turistsentrene på Tenerife.

I tillegg til disse katamaranutfluktene i Costa Adeje, tilbyr vi forskjellige båter for å seile bukten og nyte havet. Husk å kontakte oss via WhatsApp eller gjennom kontaktskjemaet vedlagt hver aktivitet. Vi anbefaler også at du skriver til oss to uker i forveien slik at du har større sjanse til å finne plasser til den valgte datoen. Vi håper du nyter ferien i Costa Adeje til det fulle.

Katamaranutflukter | Costa Adeje | bestill nå!

Nyt en utrolig dag ute. Delte og private katamaranutflukter i Costa Adeje – Bestill nå!

katamaranutflukter på Costa Adeje

Privat katamaran tur på Costa Adeje

			Things to do in Costa Adeje - Ting å gjøre i Costa Adeje
Skal du tilbringe ferien i Costa Adeje og leter etter ting å gjøre? Da har du kommet...
			day trips in costa adeje - Dagsturer i Costa Adeje
Velkommen til Costa Adeje! I denne teksten finner du de beste utfluktene og dagsturene...
			Jetski in tenerife south - Costa Adeje vannsport
Er du på ferie i Tenerife og bor i Costa Adeje? Sikkert du vil vite tilgjengeligheten av...
			Tenerife Quad Bike Safari Vulocano (1) - Costa Adeje Quad Bike Safaris
I denne seksjonen kan du finne våre firhjulingssafarier som vi tilbyr med henting og...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Båtturer i Costa Adeje
Båtturer i Costa Adeje er en av de mest populære og anbefalte aktivitetene i Costa...
			Tenerife Self Drive Boat Rental Puerto de Las Galletas (1)-min - Båtutleie i Costa Adeje Tenerife
Velkommen til Bananapalmbay.com, i denne delen finner du 14 båter til leie i Costa...
			royal delfin tenerife los gigantes (59) - Costa Adeje hval- og delfinsafariturer
Hvalsafari i Costa Adeje, Tenerife, er sannsynligvis den mest populære aktiviteten for...
			catamaran tour in tenerife private and shared (9).min - Private utflukter og katamarancharter i Costa Adeje
Med våre private katamaranutflukter i Costa Adeje vil du leve store opplevelser i...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Det er en flott urban strand for å sole seg og nyte havet på Tenerife. På grunn av sin...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I og II er to strender i Costa Adeje. Her finner du all moroa med havet,...
			Playa del Duque Costa Adeje Holiday Resort - Playa del Duque Strand
Det er en urban strand som ligger i Costa Adeje som tilbyr alt du trenger for en...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Strand
Playa Fañabé er en herlig lys sandstrand med fantastiske rekreasjonsaktiviteter. Den...