Katamaranutflukter på Tenerife

Katamaranutflukter på Tenerife

Guide

Katamaranutflukter på Tenerife er det beste alternativet for å nyte havet, se hvaler og kjøle seg ned i det turkise vannet i Atlanterhavet. Dette er den perfekte muligheten til å stresse ned og ta med familien på en tur til sjøen.

I denne teksten presenterer vi de mest etterspurte alternativene fra våre kunder for å gå en tur ved sjøen og slappe av. Inviter vennene dine til å feire bursdagen din eller overrask partneren din med en romantisk tur som han eller hun aldri vil glemme. Båtene våre er ideelle for å feire spesielle begivenheter som utdrikningslag, bryllupsdager, bursdager og mer.

Med våre katamaranturer på Tenerife tar vi deg til stedene foretrukket av hvaler og delfiner der det er stor sannsynlighet for observasjoner. Husk at Tenerife er et av de beste stedene i verden for å se delfiner eller hvaler i deres naturlige habitat. De vanligste er grindhval og nesedelfiner, men det er også mulig at andre trekkende arter kan dukke opp under deres ferd gjennom Tenerife. Hvis vi er veldig heldige, kan vi se en spermhval, en falsk spekkhogger eller en grovtann delfin.

Anbefalinger for katamaranutflukter på Tenerife

Det første du bør vurdere er at du bør bestille flere dager i forveien for å sikre en plass på den valgte datoen. Vi inviterer deg til å skrive til oss på WhatsApp når du har valgt en aktivitet for å bestille. Du kan også skrive til oss for å gi deg noen anbefalinger, vi er her for å hjelpe deg.

De fleste av våre delte katamaranturer tilbyr transport fra stedet du bor til de viktigste turiststedene på Tenerife som Costa Adeje, Puerto Colon, Playa de las Americas og til og med Puerto de la Cruz. Alt du trenger å gjøre er å skrive til vår WhatsApp for å sjekke tilgjengeligheten til overføringen.

Et annet poeng å vurdere er størrelsen på gruppen du reiser med, så sjekk kapasiteten til hver katamaran. Hvis du reiser alene eller sammen med partneren din, kan du bestille en av våre felles katamaranutflukter.

Vi anbefaler deg å velge reiseruter som inkluderer et besøk til Los Acantilados de los Gigantes. Er du på ferie på Tenerife må du besøke den enorme fjellveggen som beskytter vestkysten. Mange båter nærmer seg klippene hver dag for å føle magien deres og nyte utsikten. Her finner du også den imponerende Masca Bay, hvor du kan gå ned for å kjøle deg ned i vannet. Det er en sann glede å nyte Tenerife fra havet, og en katamarantur til Los Gigantes er den beste måten å gjøre dette på.

Hva du kan gjøre under turen rundt bukta

Du kan sole deg i solen, som er tilstede nesten hele året. Hvis du foretrekker det, kan du også slappe av i skyggen og nyte utsikten over havet, øya Tenerife og La Gomera.

Vi tar deg med for å se delfiner og hvaler i deres naturlige miljø. Nyt nærheten til sjødyrene, deres lekenhet og fortryllende lyder. Ta vakre bilder å ta med hjem. Etterpå kan du ta en forfriskende svømmetur og snorkle i bukta.

Hvis du leier utflukter på mer enn 4 timer kan du besøke de utrolige Los Gigantes-klippene og den vakre Masca-bukten. Drikke og snacks er også inkludert. Alle disse funksjonene er felles for nesten alle aktiviteter, men du bør konsultere detaljene for den valgte ekskursjonen for spesifikke detaljer.

Privat katamarancharter på Tenerife

På bananapalmbay.com tilbyr vi deg fantastiske utflukter for å seile Atlanterhavet og bli kjent med det marine livet på Tenerife.

Private katamaranturer med Kalima

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Kalima er en flott katamaran for å seile Atlanterhavet. Nyt denne fantastiske 3 eller 5 timers aktiviteten for å se hvaler og svømme i bukten. Den 8 timer lange turen tar deg til å besøke klippene og den majestetiske Masca Bay. Turen inkluderer snacks og drikke om bord, paella er valgfritt mot en ekstra kostnad.

Privat båtcharter med katamaran Kennex

catamaran tour in tenerife private and shared (9).min
Denne katamaranen er flott og perfekt for å nyte solen og havet. Turen inkluderer drikke, mat og snorkleutstyr. Hvis du charter en 3 timers tur, tar vi deg med for å se delfiner og hvaler i deres naturlige miljø, og vi vil ankre offshore for svømming og snorkling. Vi gir deg også muligheten til å leie Kennex i 7 timer for å besøke klippene i Los Gigantes og svømme i Masca Bay. Transport fra Tenerife Sør koster ekstra på forespørsel.

Privat katamaranutflukt Eden

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Vår fantastiske båt Eden er et vidunder, den har plass til 45 personer og er perfekt for å feire bursdager og spesielle datoer. Vi inviterer deg og dine kjære til å nyte 3 timer med avslapning, sol og havbris. Du vil kunne se hvaler og ankre i en vakker bukt for svømming og snorkling. Smørbrød og drikke er inkludert om bord. Du må gjerne ta med egen drikke og snacks. Om du ønsker kan du bestille mat og rundstykker mot et pristillegg.

Felles katamaranutflukter på Tenerife

Nå som du kjenner de private alternativene, her er listen over våre beste delte katamaranutflukter fra Tenerife.

4,5 timers tur med Royal Dolphin

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Royal Dolphin er utstyrt med vinduer i gulvet som lar oss se dyrene passere under båten. Den har også kraftige kameraer som registrerer den marine aktiviteten nær båten og overfører den til fjernsynene på dekk.

Etter synet drar vi for å se de majestetiske klippene i Los Gigantes. Der kan vi svømme i det krystallklare vannet i Masca Bay. Katamaranen har en veldig morsom kunstig foss som du kan leke med mens båten ligger ankret. Snacks, lunsjbuffé og transport fra de viktigste turistsentrene på Tenerife Sør er inkludert.

4,5 timers tur i Tenerife-bukten sør med Freebird

catamaran tour with freebird to los gigantes
Vi tar deg med til stedene hvor du sannsynligvis vil se hvaler og delfiner med god tid til å ta bilder og spille inn videoer. Vi tar deg også med til de imponerende klippene Los Gigantes og Masca Bay for en forfriskende svømmetur i det krystallklare vannet. Lunsj og forfriskende drikke er inkludert.

Felles utflukt med katamaran Kalima for 11 personer

Tenerife - Boat Charter - (6).min
Den fantastiske katamaranen Kalima er også tilgjengelig for felles utflukter. Nyt aktiviteten til den beste prisen og seil bukten med samme komfort som en privat tur. Del med vennene dine en dag på havet for å se hvaler og bade på stranden. Drikke og snacks er inkludert.

contact us

Vi anbefaler deg å gjøre en av disse katamaran-utfluktene på Tenerife på grunn av den store opplevelsen du vil leve. Våre kunder er overrasket og ønsker å gjenta aktiviteten. Barn er de som liker best hvalsafari på Tenerife, så det er ideelt for hele familien. Det er også vanlig at vi tar imot vennegrupper eller arbeidskolleger som ønsker å stresse ned eller feire spesielle begivenheter. Inviter partneren din til å nyte havet eller feire utdrikningslaget med oss. Vi venter på deg på WhatsApp for å bestille og gi deg de beste anbefalingene.

Katamaran Leie på Tenerife

katamaranutflukter på Tenerife

Privat katamaran tur på Tenerife

Hva våre kunder sier:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!