Første publisering: november 1, 2022 |

Delfin- og hvalsafari fra Los Cristianos

Hval- og delfinsafari fra Los Cristianos Tenerife er en av de mest etterspurte aktivitetene våre kunder. Los Cristianos er et veldig viktig turistområde på øya, så det tar imot turister på jakt etter varme og moro hele året.

I denne artikkelen presenterer vi listen over aktiviteter tilgjengelig for hvalsafari på Tenerife som du kan bestille fra Los Cristianos. Vi har transport for denne regionen av øya og andre viktige turistsentre. Alt du trenger å gjøre er å skrive til WhatsApp vår for å avklare tvil, vurdere tilgjengeligheten av datoer og gjøre reservasjoner.

Delfin- og hvalsafari fra Los Cristianos Tenerife

Ikke gå glipp av muligheten til å se hvaler i deres naturlige habitat. Båtene våre er trygge for miljøet og sjødyrene, så du trenger ikke å bekymre deg for noe.

Dolphins jumping in Tenerife South
Båtene som tilbyr denne tjenesten er forpliktet til å tilby en turistservice av høy kvalitet samtidig som de respekterer det marine livet. Nyt en fascinerende opplevelse uten å påvirke livet til delfiner, grindehvaler og hvaler.

Gjennom denne aktiviteten vil du kunne se hvaler og delfiner som rusler glade og en og annen leken hval som cruiser frem og tilbake i havet. Turister blir overrasket over å se dette naturskue som er vanskelig å finne andre steder. Vi inviterer deg til å ta bilder, spille inn videoer og se dem med respekt.

Under båtturen på Tenerife kan du sole deg, slappe av på båten, nyte utsikten over kysten, dele med familie, venner og partner, se på storheten til Los Gigantes Cliffs og Masca Bay. Benytt muligheten til å svømme og leke med vannleker med utfluktene som inkluderer et stopp på et tidspunkt langs kysten av Tenerife.

Liste over marine arter du kan se på Tenerife

Nå skal vi fortelle deg om de forskjellige artene som kan sees fra båten på Tenerife Sør. Vi minner om at det er arter som lever i dette området flerårig og andre som dukker opp på bestemte tider av året.

Flaskedelfin

Områdene sørvest på Tenerife har den høyeste reproduksjonsraten av flaskenesedelfiner i hele Europa. Som en av de mest kjente og mest tallrike artene på Tenerife, kan du lett se dem i bukten.

Deres vitenskapelige navn er Tursiops truncatus. De har en mørkegrå farge på overdelen som brytes ned til lysere toner mot nedre del av kroppen. De dukker opp et lite stykke utenfor kysten av Tenerife og er den mest kjente delfinarten i området. De har en gjennomsnittlig størrelse på 2,6 meter, hunnene er mindre enn hannene. Eldre eksemplarer når imidlertid lengder på over 3 meter. De kan sees gjennom hele året i bestemte områder av bukten.

Pilothval

Dets vitenskapelige navn er Globicephala macrorinchus. Denne arten tilhører familien av delfinider og er en del av hvalkategorien. Det er en stor hval som kan bli 5 meter lang og veie opptil 2 tonn. Det vises gjennom hele året.

Vanlig delfin

Dets vitenskapelige navn er Delphinus delphis. Dette er den mest populære arten over hele verden, så du har sannsynligvis sett dem før. Hvis du besøker Tenerife om vinteren, er det svært sannsynlig at du vil se dem passere på trekkruten. De når en lengde på 2,5 meter og 120 kilo. Du kan skille dem fra hverandre ved den gule fargen på sidene av kroppen.

Falsk spekkhogger

Dets vitenskapelige navn er Pseudorca crassidens. De er veldig vennlige hvaler og er en ekte publikumsbehager. De er preget av sin slanke, langstrakte kroppsform og finner med albuer i endene. De er dype grå i fargen. De kan nå 1500 kilo i vekt og opptil 6 meter i lengde. De er en trekkende art, så du vil bare kunne se dem hvis ferien din faller sammen med tiden når de passerer gjennom Tenerife.

I tillegg til disse artene vil du også kunne se andre hvaler som:

  • Brydes hval
  • Stripete delfin
  • Rissos delfin
  • Spermhval
  • Nordlig vågehval
  • Finnhval
  • Pygmy spermhval
  • Frasers delfin
  • Spekkhogger
  • blant andre

Privat hval- og delfinutflukt i Los Cristianos

I listen nedenfor finner du båtene som er tilgjengelige for eksklusive hval- og delfinsafariturer. Feir spesielle begivenheter med dine kjære og ingen andre.

Lei en romslig katamaran for 11 personer med Kalima

Tenerife - Boat Charter - (6).min

Feir livet til sjøs ombord på denne romslige 36 fots katamaranen. Du vil finne god plass for deg og dine gjesters komfort. Velg mellom 3 til 8 timers cruise for maksimal nytelse.

Du vil ha muligheten til å se hvaler i deres naturlige habitat, svømme og snorkle, besøke de imponerende Los Gigantes-klippene og Masca-bukten.

3 timers hurtigbåtcharter med White Heaven

Tenerife Speed Boat Charter, Puerto Colon

Kom og nyt med familie eller venner på sjøen med denne fantastiske båten. Denne aktiviteten er tilgjengelig for 11 personer slik at alle vil føle seg komfortable og avslappede. I tillegg til hvalsafari vil du besøke vikene Puertito de Adeje eller Diego Hernandez. Snorkleutstyr, drikke og snacks er inkludert i prisen.

Privat båtcharter for hvalsafari med Galatea

Sailing Boat Charter in Tenerife Galatea
Del med venner og familie på denne fantastiske seilbåten med en maksimal kapasitet på 7 passasjerer. Du vil kunne se hvaler i deres naturlige miljø og ta vakre bilder. Etter synet vil du gå for å kjøle deg ned i en vakker vik. Nyt en fantastisk dag i havet i total eksklusivitet. Snorkleutstyr, drikke og snacks er inkludert.

Felles hval- og delfinsafari-utflukter fra Los Cristianos Tenerife Sør

I den følgende listen finner du båtene som er tilgjengelige for delt hval- og delfinsafari. Nyt havet, solen, havbrisen og hvalene.

Båttur til Los Gigantes med Freebird

catamaran tour in Tenerife with Freebird
Med denne 3 timers båtturen kan du se hvaler og delfiner på Tenerife, besøke klippene i Los Gigantes og kjøle deg ned i det krystallklare vannet i bukten.

Båten går mot farvannet mellom Tenerife og La Gomera, hvor du er mer sannsynlig å se nesedelfiner og grindhval. I tillegg vil du kunne se andre arter som passerer gjennom området til forskjellige tider av året som den atlantiske flekkdelfinen og spermhvalen.

Etter hvalsafari drar Freebird mot Los Gigantes-klippene for å beundre storheten deres. Etter dette tar båten deg til den vakre Masca-bukten for å bade og leke i sanden. På slutten vil du ha en deilig lunsj og deretter gå tilbake til havnen.

Delfin- og hvalsafari med Eden-katamaran fra Los Cristianos

eden catamaran tour tenerife
Nyt denne 2 timers hval- og delfinsafariaktiviteten på Tenerife. Båten går fra Puerto Colon til øya La Gomera. Vi ser etter de spesifikke stedene hvor det er mest sannsynlig å observere hval og delfiner, så det er stor sannsynlighet for å se hvaler i deres naturlige habitat.

Du kan også leie Eden-katamaranen i 3 timer for å kjøle deg ned i sjøen. Hvis du velger den 3 timers aktiviteten vil du ha muligheten til å gå ned til bukten for en svømmetur og dele med venner. Denne aktiviteten inkluderer vann, brus og øl.

Utflukt med Royal Dolphin for å se hvaler og delfiner i Los Cristianos

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Hvis du bor i Los Cristianos bør du ikke gå glipp av muligheten til å se hvaler og delfiner om bord på vår oppsiktsvekkende Royal Dolphin. Vi snakker om en flott katamaran av stor størrelse og utmerkede funksjoner for å tilbringe en utrolig dag på havet.

Royal Dolphin har glassvinduer i gulvet der du vil kunne se sjødyrene som rusler fredelig under båten. I tillegg til dette er den utstyrt med forskjellige kameraer som registrerer den marine aktiviteten nær båten og deretter sender den gjennom fjernsynene på dekk. Som du kan se, tilbyr denne båten deg en annerledes og komplett måte å se hvaler og delfiner på Tenerife.

Utflukten går fra havnen i Puerto Colón til farvannet mellom La Gomera og Tenerife, området med størst forekomst av hvaler. Her vil du være heldig å se nesedelfiner og grindhval. Vi kan ikke garantere at du vil se disse hvalene, men det er en god sjanse for at de vil dukke opp i nærheten av båten. Du vil sannsynligvis også se en spermhval eller grovtennet delfin gå forbi, men disse dukker bare opp på bestemte tider av året. Aktiviteten inkluderer et stopp ved Masca Bay for forfriskninger og lunsj.

Hvalsafari til Los Gigantes med Maxicat

maxicat catamaran tenerife
Vi tilbyr deg denne flotte aktiviteten i 3 timer for å se hvaler fra Los Cristianos på Tenerife. Du kan også bestille aktiviteten i 5 timer for å nyte opplevelsen lenger og se andre steder i Tenerife-bukten sør.

Maxicat er en fabelaktig båt som du vil kunne se hvaler og delfiner med i deres naturlige habitat. Båten går fra havnen i Puerto Colon på jakt etter hvaler og delfiner. En gang i området vil vi sannsynligvis se noen av de marine dyrene som kommer opp for å si hei. Husk at hvalene på Tenerife er vant til båter og ikke er redde for å nærme seg.

Aktiviteten inkluderer også et stopp ved Masca Bay for svømming og snorkling. Lunsj og transport er inkludert.

Overføring fra forskjellige steder i Los Cristianos

Full HD - los-cristianos-beach-compressed

Vi minner om at vi har forskjellige båter på nettsiden vår til forskjellige formål. Du kan komme til Tenerife for å feire utdrikningslag eller for å erklære din kjærlighet om bord på en båt. Vi tilbyr majestetiske seilbåter, komfortable yachter og andre båter. Hvis du vil nyte en uforglemmelig dag på havet, har vi det du trenger.

Hvis du ønsker å bestille noen av disse hvalsafari-aktivitetene fra Los Cristianos, bare skriv til oss på WhatsApp for å bestille.

Husk å bestille flere dager i forveien for å være sikker på at du finner ledige plasser for ønsket dato. Det er en ære for oss å betjene deg, og vi vet nøyaktig hva du trenger, så ikke nøl med å kontakte oss.

På slutten av teksten finner du en liste over aktiviteter tilgjengelig for turister som bor i Los Cristianos. Vi inviterer deg til å gå gjennom de forskjellige aktivitetene og logge på for å finne ut mer. Vedlagt hver aktivitet finner du også et kontaktskjema som du kan fylle ut for å komme i kontakt med oss. Vi venter på deg på Tenerife, begynn å planlegge ferien og stol på oss, vi har mye erfaring i sektoren og vi kan hjelpe deg med å velge den aktiviteten som passer best for deg.

Book via WhatsApp

Båt charterturer på Los Cristianos

Hval safari på Los Cristianos

Book via WhatsApp

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.